-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
20-21-22 Kasım'da peak olmuştu, 2-3 gün peşpeşe koyuydu, ilk defa olan bir durumdu, biraz şaşırttı.. zoraki eşimi kandırarak 19 ve 22 günlerinde deneme yaptık heheh6 aralıkta olmam lazım ama 2 gün geç yumurtlama gördüm bu regliyi etkiler mi bilmiyorum hiç:)
Benimde sadece 2 tane erken gebelik testim kaldı elimde ovülasyonun yanında hediye gelmişti o da
Siz hangi gün yumurtlamayı yakaladınız
AynenGünaydınnnn
Ovülasyon giderek koyulaşıyor sanırım bi kez daha yumurtlama göreceğim ben
Aynenn çatlamıs =)Kızlar cumartesi pazar pikti. Yumurtam çatlamış dimi
TeşekkürlerAynenn çatlamıs =)
Değerlendir bugünleri=)
İnşAllah canım yaa bende araştırdım genelde öyle olmuş ama heveslenmek te istemiyorum sonu hüsran olursa diyeAynenyada hamilesin belkide
Varya burda öyle baslıklar ben görmüştüm =)
Ben yapamıyorum testim yok =)
Valla olsa bende yaparım garantiİnşAllah canım yaa bende araştırdım genelde öyle olmuş ama heveslenmek te istemiyorum sonu hüsran olursa diyeyapmamak daha iyi aslında boşver yapınca iyice içini kemiriyor insanın
İnşAllah canım bu ay hepimiz alalım güzel haberleri hayırlısı ileValla olsa bende yaparım garantisende öyle çıktıkça bende merak etmiyo değilim =)
Hayırlısı bakalım insallah seninki gebelik belirtisidir ondan yükseliyodur=)
Evet inşallah bebektir koyulaşmanın sebebiİnşAllah canım yaa bende araştırdım genelde öyle olmuş ama heveslenmek te istemiyorum sonu hüsran olursa diyeyapmamak daha iyi aslında boşver yapınca iyice içini kemiriyor insanın
İnşAllah canım sen yapıyor musun ovülasyonnEvet inşallah bebektir koyulaşmanın sebebi
ben dün yaptım T çıkmadı hiç sonra kuruduğunda T baya çıkmıştı ama heralde kurumadan dolayı. ben bu ay da bişey olmayacağını düşünüyorum malesef o yüzden üzülmeyim diye peşine düşmemeye çalışıyorumİnşAllah canım sen yapıyor musun ovülasyonn
Herkeste koyulaşma olmuyor her koyulaşma gebelik değil diyorlar canım en iyisi kuzu kuzu bekleyelim bizben dün yaptım T çıkmadı hiç sonra kuruduğunda T baya çıkmıştı ama heralde kurumadan dolayı. ben bu ay da bişey olmayacağını düşünüyorum malesef o yüzden üzülmeyim diye peşine düşmemeye çalışıyorumher regl olduğumda büyük yıkım oluyor