Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20-21-22 Kasım'da peak olmuştu, 2-3 gün peşpeşe koyuydu, ilk defa olan bir durumdu, biraz şaşırttı.. zoraki eşimi kandırarak 19 ve 22 günlerinde deneme yaptık heheh
5 aralıkmış benim de adetim şimdi tek tek saydım

belki 1 gün sapma yapar ama her zaman ovulasyon + 14 gün şeklinde olmayabiliyormuş

Yaptım kızlar test bende yine silik çıktı
Yok benimki gitti ya sizinki gibi değil =)
İyice stres yaptım bi yandan heyecan =)
Hayırlısı bakalımm ovulasyon testimde bitti üç tNe gebelik var
Ama yapmıcam gecikmeden dayanabilirsem tabi

Bende ayın 5 inde test yapmayı düşünüyorum ancak o kadar dayanabilirim gibi boşver canım ovülasyonu en temizi gebelik
Bencede +14 olayı biraz zor gibi geliyor hep düzenli yumurtlama olmuyordur sonuçta ama regli hep düzenli geliyor mesela benim o yüzden 6 Aralık kabul ediyorum bende

Benim 9 aralık regli tarihimm
Bakalım bende olmassa 5 i 6 sı gibi yaparım =)

Anlaştık 5 kasımda konsey toplansın
Keşke ertesi gün olup olmadığını gösteren bir teknoloji gelişse artık

Günaydınnnn
Ovülasyon giderek koyulaşıyor sanırım bi kez daha yumurtlama göreceğim ben

Eklentiler

• IMG_20201130_082605.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar cumartesi pazar pikti. Yumurtam çatlamış dimi

Eklentiler

• 16067276035437168373579335692835.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 67
Aynen yada hamilesin belkide
Varya burda öyle baslıklar ben görmüştüm =)
Ben yapamıyorum testim yok =)
İnşAllah canım yaa bende araştırdım genelde öyle olmuş ama heveslenmek te istemiyorum sonu hüsran olursa diye yapmamak daha iyi aslında boşver yapınca iyice içini kemiriyor insanın

İnşAllah canım yaa bende araştırdım genelde öyle olmuş ama heveslenmek te istemiyorum sonu hüsran olursa diye yapmamak daha iyi aslında boşver yapınca iyice içini kemiriyor insanın
Valla olsa bende yaparım garanti sende öyle çıktıkça bende merak etmiyo değilim =)
Hayırlısı bakalım insallah seninki gebelik belirtisidir ondan yükseliyodur=)

İnşAllah canım sen yapıyor musun ovülasyonn
ben dün yaptım T çıkmadı hiç sonra kuruduğunda T baya çıkmıştı ama heralde kurumadan dolayı. ben bu ay da bişey olmayacağını düşünüyorum malesef o yüzden üzülmeyim diye peşine düşmemeye çalışıyorum her regl olduğumda büyük yıkım oluyor

Herkeste koyulaşma olmuyor her koyulaşma gebelik değil diyorlar canım en iyisi kuzu kuzu bekleyelim biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…