Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

şimdi aldım randevuyu zaten çok seçenek yokmuş. eve yakın bir yerden aldım yeter ki mızmızlanmasın diye:)
Aynen canım J joynss de söylemiş birgebeningünlügü baya hamile kalan var bizde bi sıkıntı var herhalde ben anlamadım
valla bundan biraz korkuyorum ya. bir de kadın demiş ki sadece yumurtlama döneminde ilişki olursa spermler bayatlar. ee bizim spermler hep bayat off inşallah yarın sorunsuz gideriz doktora da öğreniriz ne var ne yok.

bi de kafaya takmayın diyorlar da eminim bir sürü insan kafaya takarak hamile kalmıştır. ovulasyon testi yapan kişi kafaya takıyordur bence. ya da yaşlarımız mı geçti zorlaştı mı acaba bilemiyorum

Acaba sivi aliminla ve ilk idrarla olmamasindan vs olabilir mi? Yeniyse bazen test de yaniltabilir bugun ne durumda?

Aynen katılıyorum canım neden yapsınlar ki yoksa testi herkes aaa hamileymişim demiyor sonuçta

Ay hadi bakalım ya insallah gisersiniz yarınn

Ovulasyonda zaten klasik test işte bizde yapıyoruz değerlendirmesi çokta zor değil ki biz en azındna ben riske atmım diye nerdeyse hergün değerlendircem yani o derece kaçmasıda zor=)
Ben anlamadım ekstra ne olabilir ki

Yaş konusundada ben doktora ilk gittiğim de daha bi sene olmus evleneli neden bu kadar stres yapmaya basladın demişti bu kadar kısa sürede
Bende yaş anlamında biraz tedirgimim artık 30 oldum falan dedim
Çok kızmıştı o zaman, yaşın gebelik için hiç geç değil diye
Hatta amh testi yaptırdığımda bak yas diyodun biz 18 lik genç kızlarda bazen bulamıyoruz bu değeri diye gülüşmüştük=)

Zamanı var demek ki diye düşünmekten baska çare kalmıyo, belki su stresi atsak üzerimizden hersey daha iyi olcakta ne mümkün=)

biraz da kısır döngü işte olmadıkça artan stres ve sabırsızlık :/

Bugün henüz yapmadım hayatım akşam 18.00 gibi yapcam acaba çok mu geç yapıyorum ben

normalde şöyle dıyorlar sabah 8 -10 arası 2. idrarla.
oglen 12 - 16 arası ya da aksam 20 - 22 arasında yapılmalı ve yapmadan once en az 2 saat sıvı alımı olmamalı

bır de karsılastırabılmek ıcın her gun aynı saatte aynı sekılde yaparsan cok daha net gorunuyor

bır de ovulasyonu ben de kullandım daha once her zaman koyulasmıyor gıt gıde, bende de ara ara daha silik oldugu gunler oluyoırdu

Çok teşekkür ederim canım benim o zaman ben 15.00-15.30 gibi yapayım peki sen tamamen koyulaşma görmüş müydün ve o günleri değerlendirmiş mıydın.

Çok teşekkür ederim canım benim o zaman ben 15.00-15.30 gibi yapayım peki sen tamamen koyulaşma görmüş müydün ve o günleri değerlendirmiş mıydın.

Ben gecen sene 40li test almistim. 2 ay test yaptim onunla. Hep de 18. 20. Gunlerde yumurtlamalar gordum. Genelde 14. Gun derler ya oncesinde o yuzden hic denk gelmemis demekki diye dusunmustum hatta. Baya arastirmistim almadan once de. Degerlendirdik o gunleri ilk ay, 2. Ay o onceki konustugumuz sebeplerden de esim de gerildi ister istemez. Degerlendiremedik tam anlamiyla. Sonra is yerinde terfi donemine girdim yumurtlama takibini biraz askiya aldim. Stres yorgunluk vs ben adapte olamadim. Ta ki iste gecen ayki o kimyasal gebelige kadar. Bu ay da 2 gunde bir diye degerlendiriyoruz test yapmiyorm. Bu sekilde olmazsa alirim ama kesinlikle. Ama yaptigimi caktirmam esime de tabi bir de testte piki gorunce o gun ve erteso gunu degerlendirin sonra 1 gun ara sonra tekrar degerlendirin 3 defa birliktelik olsun diyorlar.

Bugünü değerlendiremedik biz
Çatladı mı ne oldu hiç bilmiyorum
Dün pikti değerlendirmiştik, aslında yüksek ihtimal bugün yada yarın çatlama günü
İnsallah kaçırmam bende

Aslında senin yaptığın mantıklı o şekilde belki ovu testine bile gerek kalmayacak ki inşallah kalmaz güzel haberler verirsin bana eşler böyle durumlarda nedense manasizca geriliyorlar onlarda haklı gerçi pek anlayamiyorlar bende inşallah pik görebilirim. Benim tereddütüm adetlerimiz aşırı düzensiz olması, dr Kasım'da gittiğimde duphaston verdi evet bu adeti duzenliyormus ve bebek varsa tutunmasını sağlıyormuş fakat benim yumurtalıklarım yeterli olgunluğa erişip catlamadiktan sonra bı manası yokki bu ilacin.yine evet adetimi düzenler ama olgunlaşmadan çatlar ve adet olmamı sağlar. Bana aslında 3. Gün gel filan demesi lazımdı ama demedi 3 ay kullan 3 ay sonra gel dedi. E bı baksana bu kızın yumurtaları yeterli mm ulaşıyor mu diye.

Bugünü değerlendiremedik biz
Çatladı mı ne oldu hiç bilmiyorum
Dün pikti değerlendirmiştik, aslında yüksek ihtimal bugün yada yarın çatlama günü
İnsallah kaçırmam bende
Yarın sabah değerlendir canım hem spermler dinlenmiş olur hemde sabah daha canlı ve sağlıklı oluyormuş

Jonnys gittiniz mi siz doktoraaa naptınız kuzuuu
Selam maveracım:) bugün 16.30da gideceğiz. benim de kontrol olmam lazım dedim mesanede bişeyler görmüştü doktor olmazsa ürolojiye gidersin demişti. ultrason görüntümle falan bak gitmem lazım modunda takıldım onu da kan testi konusunda ikna ettim sperm testine de bakalım doktor ısrar ederse..

ılacın etkısınden sonra bı duzene gırıp gırmedıgını kontrol edecek demekkı 3 ayda etkısı goruluyorsa ılacın. bence bu durumu kafana takıp da cok da kendını strese sokma. ne cocugun olmaz ya da yumurtan saglıklı degıl catlamıyo denen kısıler ovulasyon testıyle 1 gun de olsa o yumurtlamayı gordu takıp eden aylarda. ılac rahmı de duzeltıyorsa adet olmayla beraber zaten adet olmaya hazırlanması lazım kı bebek tutunsun. ınsallah etkı eder de o da cok guzel haberler alırız senden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…