-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Canım daha dur pazar günü pik olmadı mı senin benimkiyle aynı diye hatırlıyorum benKizlar yine felaket tellali olumsuz bir birey olarak geldimreglime 7 gun var heralde bi belirtim olsa olurdu bu ayi da pas gectik gibi duruyor
Daha çook erken canımKizlar yine felaket tellali olumsuz bir birey olarak geldimreglime 7 gun var heralde bi belirtim olsa olurdu bu ayi da pas gectik gibi duruyor
Canım daha dur pazar günü pik olmadı mı senin benimkiyle aynı diye hatırlıyorum benerken daha erken
bu ay delirdim sanırım kızlarDaha çook erken canımhem belki hiç belirti olmayacak vee bebiş karnında olacak
Ama 3 ünü bekleyeceğiz birlikte tatlımmbu ay delirdim sanırım kızlar
Hepimiz delirdik hepimiz
hahaha bakalım yeni yıl yeni bir biz mii olacakAşır
Ama 3 ünü bekleyeceğiz birlikte tatlımm
Ay insallahhh =)hahaha bakalım yeni yıl yeni bir biz mii olacak
İnşAllah canımmm predictor aldım bende bu ay belki o şans getirirhahaha bakalım yeni yıl yeni bir biz mii olacak
hadi inşallah aylinliş bu ay en çalışkanımız sendin umarım karşılığını görürsün :))İnşAllah canımmm predictor aldım bende bu ay belki o şans getirir
Umarım hepimiz karşılığını görürüz canımmhadi inşallah aylinliş bu ay en çalışkanımız sendin umarım karşılığını görürsün :))
yani insan bir özeniyor herkesin bebeği sağlıklı olsun uzun ömürler versin ama kimse de bebek hasreti çekmesin :/Umarım hepimiz karşılığını görürüz canımmartık şu çift çizgiyi bizde görelim yaa bu heyecanı yaşayalım bugün bi arkadaşıma bebek hediyesi almaya gittim bakarken eşyalara gözlerim doldu valla kendime almak ta nasip olsa diye zor yaa bu kadar isteyip her ay negatif görmek çok üzüyor
Hahahahaha sen benim kafadasın ben fal baktırdım canım bebek için değil de genel, fala inanma falsız da kalma derleryani insan bir özeniyor herkesin bebeği sağlıklı olsun uzun ömürler versin ama kimse de bebek hasreti çekmesin :/
bebek için ne olacak bi fal baktırasım geliyor :)
tüp anneler için bir konu var konunun sonlarında bebek bakımı konuşmaya başlamışlar darısı başımıza :)
yani insan deşarj oluyor çok bel bağladığımdan değil de :) oo hadi bakalım inşallah tutturmuştur bu ay kontrollü de gittin neden olmasın inşallah olurHahahahaha sen benim kafadasın ben fal baktırdım canım bebek için değil de genel, fala inanma falsız da kalma derler16 kasım da bakmıştı bana 6 gün ya da 6 hafta sonra bebek haberini alacaksın demişti 6 gün geçti 6 hafta da önümüzdeki hafta oluyor göreceğiz tuttu mu fal
Umut işte canım güzel şeyler duymak rahatlatıyor biziyani insan deşarj oluyor çok bel bağladığımdan değil de :) oo hadi bakalım inşallah tutturmuştur bu ay kontrollü de gittin neden olmasın inşallah olur
bana da her şeyi tahmin edebilen falcım senin çocuğun kolay olur demişti 2 sene önce ama heralde kader döngüm değişti
anlaştıkUmut işte canım güzel şeyler duymak rahatlatıyor bizibakalım fal tutarsa hemen sizi de yönlendireceğim kendisine söz
Ay tutarsa bende isterim kesinnUmut işte canım güzel şeyler duymak rahatlatıyor bizibakalım fal tutarsa hemen sizi de yönlendireceğim kendisine söz
Canımm 1 gün ara daha bile iyi olabilir sen bugünü mutlaka değerlendir benceAy tutarsa bende isterim kesinnbu ay en çok senden ümitliyim bennde kuzu=)
Hayırlısıyla insaallah=)
Ben dünü değerlendiremedim ya karalaeı bağladım sanki hersey bitmiş gibi
Sanki en önemli günü kaçırdım eşime diyorum bu ay ümitlenmeyelim dünü değerlendiremedik sen iyice kafayı yedin kızım diyo
sorun yok bence kuzuş takma kafana öncesi de önemli, birer gün arayla devam :)Ay tutarsa bende isterim kesinnbu ay en çok senden ümitliyim bennde kuzu=)
Hayırlısıyla insaallah=)
Ben dünü değerlendiremedim ya karalaeı bağladım sanki hersey bitmiş gibi
Sanki en önemli günü kaçırdım eşime diyorum bu ay ümitlenmeyelim dünü değerlendiremedik sen iyice kafayı yedin kızım diyo
İnsallahh =) ne güzell olur ya =) seneye mis gibi bi giriş olur=)Canımm 1 gün ara daha bile iyi olabilir sen bugünü mutlaka değerlendir bencetabiii tutarsa şok olacağım zaten hemen size aktaracağım ben bu ay hepimizden umutluyum valla hele senin yumurtlama kanaman daha da belli etti kendini canım 2021 e hamile girelim yaaa