Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim ovülasyon testine de bakar mısınız? 6.gün testini ve sonraki iki testi Aynı gün Yaptım 7.testti de Bugün yaptım. Bal çörek otu tarçın kullandım pkos var

Eklentiler

• 5A8E9302-9DC8-4116-9164-B7169E5A0507.jpeg
    107,4 KB · Görüntüleme: 28

ınsallah guzel sonuclar alırsınız :)

Kızlar benim ovülasyon testine de bakar mısınız? 6.gün testini ve sonraki iki testi Aynı gün Yaptım 7.testti de Bugün yaptım. Bal çörek otu tarçın kullandım pkos var
6. Gün peak olmuş ve ertesi gün silikleşmeye başlamış. Peak ve ertesi günleri umarım değerlendirmişsinizdir

6. Gün peak olmuş ve ertesi gün silikleşmeye başlamış. Peak ve ertesi günleri umarım değerlendirmişsinizdir
Öncesini değerlendirdik pik günü değerlendirmedik.ama şöyle bi durum var aynı gün pik oldu aynı gün silikleşti yani dün.

Ay hadi İnşallah bu duyguyu yaşarız bizlerde

Hadi bakalım kuzu=)
İnsallahh güzel sonuçlar alırsınız haberdar et bizide

6. gun pik yapmıs aynen. dıger testler sıvı alımından dolayı fakrlı cıkmıs olabılır

6. gun pik yaptıysa normalde 6 . 7. ve 9. gunlerı degerlendırın dıyorlar 1 gun ara verıyorsunuzspermın kalıtesı de dusmemesı için

Bende pkos olduğu için sürekli pik çıkıyordu bu ay ilk defa böyle gördüm bugün de yaptım silik çıktı inşallah çatlama olmuştur çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…