Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• C756F7C0-6C24-4A3F-A25C-721FD4E7EA39.jpeg
    C756F7C0-6C24-4A3F-A25C-721FD4E7EA39.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 21
Dediğim gibi bugün koyulaşma olmuş canım pik bugün yarın çatlar yumurta sperm sıkıntısı yoksa bugünle 3 günü değerlendirmek gerekiyormuş eğer bilmiyorsanız gün aşırı değerlendir mutlaka güzel haberler gelir inşallah 🙏😊

Zar zor barıştım 😁
Bu çocuk işi şimdiden beni ne hallere düşürdü😁
Haklı olcamda böyle hemem barıscamm imkansız😁
Neyse ki değerlendirdik bari =)

Benim de eşim haftasonu olur doktora giderim demişti tabi ki de gerçek değilmiş, ne zaman alayım randevu diyorum öf möf diye cevap veriyor 😒

Benim de eşim haftasonu olur doktora giderim demişti tabi ki de gerçek değilmiş, ne zaman alayım randevu diyorum öf möf diye cevap veriyor 😒
Ey allahım, aldım de randevuyu sen direkt bence
Baktın tamam gideriz falan diyo dediğin zamana alırsın
Baska türlü gitmicek yoksa kuzu galiba

Ey allahım, aldım de randevuyu sen direkt bence
Baktın tamam gideriz falan diyo dediğin zamana alırsın
Baska türlü gitmicek yoksa kuzu galiba
gelmez ki inat duruma göre kan testi için ikna edebilirim burada eve gelip tahlil yapıyorlar belki ona ikna ederim :kızgın:
Valla yataktan kalkmadım pek=) eşim biraz dikkatsiz davrandığı için epey dışarı çıktı ama😳🤭
Kalam sağlar bizimdir artık bakalım=)
tamamen adamcağıza nazar değdirdik iyi niyetle de konuştuk hep ama işte sakınan göze çöp batar :)

Ama çok inatçı oda😒
Altı üstü bikez gidicek sanki ne var

Benimkinede yumurtlama zamanları demeye gelmedi valla hiç nerden söyledim =)
Stres oldu adam=)

Ama çok inatçı oda😒
Altı üstü bikez gidicek sanki ne var

Benimkinede yumurtlama zamanları demeye gelmedi valla hiç nerden söyledim =)
Stres oldu adam=)
Öyle malesef eşimi bişeye ikna etmek çok zor.

aman bi daha hiç söyleme maveracım tabi dileğimiz söylemene gerek bile kalmaması bu ay noktayı koymak 😌

bu ay ben de sukünetimi kaybediyorum test yapmak için gün saymaya başladım geçen ay daha rasyonel düşünüyordum 😁

Öyle malesef eşimi bişeye ikna etmek çok zor.

aman bi daha hiç söyleme maveracım tabi dileğimiz söylemene gerek bile kalmaması bu ay noktayı koymak 😌

bu ay ben de sukünetimi kaybediyorum test yapmak için gün saymaya başladım geçen ay daha rasyonel düşünüyordum 😁
İnsallahhhh kuzu hepimiz için bu ay güzel seyler olur umarım=)

Bende güyya bu ay takmıcaktım kafama hiç=)
Dünden beri acaba oldu mu olmadı yine basladım kendi kendime 😁😁

İnsallahhhh kuzu hepimiz için bu ay güzel seyler olur umarım=)

Bende güyya bu ay takmıcaktım kafama hiç=)
Dünden beri acaba oldu mu olmadı yine basladım kendi kendime 😁😁
mümkün mü yaa takmamak insanlar nasıl başarıyor hayret ediyorum. instagramda da bi kadın varmış herkes ovulasyon testiyle hamile kalıyor biz mi bir şeyi yapamıyoruz anlamıyorum ki :110:
bu arada benim beyi yarın zorla doktora götürecek gibiyim şu anda durum bu, ama borsa gibiyiz yarına ne olur bilinmez..

mümkün mü yaa takmamak insanlar nasıl başarıyor hayret ediyorum. instagramda da bi kadın varmış herkes ovulasyon testiyle hamile kalıyor biz mi bir şeyi yapamıyoruz anlamıyorum ki :110:
bu arada benim beyi yarın zorla doktora götürecek gibiyim şu anda durum bu, ama borsa gibiyiz yarına ne olur bilinmez..
Valla ne bilim kuzu bu benim ikinci ay deneyişim işte ovulasyonu oda bi gecen ay tam denemiştim bu ay almadım, dün meraktan iki tane aldım kaçırdık mı diye=)

İnsallahh gider vazgeçmezde, bi sorun varsa erkenden öğrenmiş olursunuz yoksada en azında kafan rahat olur seninde
Bu ay olmasa bizde bi gidelim dedim eşime sperm testi yaptıralım dedim, tamam dedi bakalım
İnsallah gerek kalmas da bu ay olur bebiş==

Ben de baktım canım o hesaba hatta geçen ay ovülasyon testimi attım kendi satmadığı halde sağolsun yardımcı oldu ama olmayınca olmuyor işte 🙈
Bencede zorla şiddetle götür artık 😂

Ben de baktım canım o hesaba hatta geçen ay ovülasyon testimi attım kendi satmadığı halde sağolsun yardımcı oldu ama olmayınca olmuyor işte 🙈
Bencede zorla şiddetle götür artık 😂
sabahtan baya darladım şimdi işlerini yapması için zaman verdim. birazdan randevu saatini soracağım umarım kükremezse :KK70:
Neymiş o adres peki =) bende bi bakimm =)
birgebeningünlüğü

ama hani bizim yapmadığımız mucizevi bişeye denk gelemedim ben o_O

X