- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Evet bende 16.00 de yapicam bundan sonra bakalım inşallah olur canımYok canım çatlamazsa hep pik olarak kalıyor büyüyordur yumurtan şimdi devam et bakalım bi bide hergün aynı saatte yap bence 12-4 arasını öneriyorlar genelde
İnşAllah canımmEvet bende 16.00 de yapicam bundan sonra bakalım inşallah olur canım
Merhaba canımevet pik gibi yarın daha koyulaşabilir ya da silinirse çatlama oldu demektir mutlaka değerlendir bugünü
Hahah iyi bari ya artık içimiz rahatZar zor barıştım
Bu çocuk işi şimdiden beni ne hallere düşürdü
Haklı olcamda böyle hemem barıscamm imkansız
Neyse ki değerlendirdik bari =)
Ey allahım, aldım de randevuyu sen direkt benceBenim de eşim haftasonu olur doktora giderim demişti tabi ki de gerçek değilmiş, ne zaman alayım randevu diyorum öf möf diye cevap veriyor
Valla yataktan kalkmadım pek=) eşim biraz dikkatsiz davrandığı için epey dışarı çıktı amaHahah iyi bari ya artık içimiz rahatgıcık ya erkekler
gelmez ki inat duruma göre kan testi için ikna edebilirim burada eve gelip tahlil yapıyorlar belki ona ikna ederimEy allahım, aldım de randevuyu sen direkt bence
Baktın tamam gideriz falan diyo dediğin zamana alırsın
Baska türlü gitmicek yoksa kuzu galiba
tamamen adamcağıza nazar değdirdik iyi niyetle de konuştuk hep ama işte sakınan göze çöp batar :)Valla yataktan kalkmadım pek=) eşim biraz dikkatsiz davrandığı için epey dışarı çıktı ama
Kalam sağlar bizimdir artık bakalım=)
Öyle malesef eşimi bişeye ikna etmek çok zor.Ama çok inatçı oda
Altı üstü bikez gidicek sanki ne var
Benimkinede yumurtlama zamanları demeye gelmedi valla hiç nerden söyledim =)
Stres oldu adam=)
İnsallahhhh kuzu hepimiz için bu ay güzel seyler olur umarım=)Öyle malesef eşimi bişeye ikna etmek çok zor.
aman bi daha hiç söyleme maveracım tabi dileğimiz söylemene gerek bile kalmaması bu ay noktayı koymak
bu ay ben de sukünetimi kaybediyorum test yapmak için gün saymaya başladım geçen ay daha rasyonel düşünüyordum
mümkün mü yaa takmamak insanlar nasıl başarıyor hayret ediyorum. instagramda da bi kadın varmış herkes ovulasyon testiyle hamile kalıyor biz mi bir şeyi yapamıyoruz anlamıyorum kiİnsallahhhh kuzu hepimiz için bu ay güzel seyler olur umarım=)
Bende güyya bu ay takmıcaktım kafama hiç=)
Dünden beri acaba oldu mu olmadı yine basladım kendi kendime
Valla ne bilim kuzu bu benim ikinci ay deneyişim işte ovulasyonu oda bi gecen ay tam denemiştim bu ay almadım, dün meraktan iki tane aldım kaçırdık mı diye=)mümkün mü yaa takmamak insanlar nasıl başarıyor hayret ediyorum. instagramda da bi kadın varmış herkes ovulasyon testiyle hamile kalıyor biz mi bir şeyi yapamıyoruz anlamıyorum ki
bu arada benim beyi yarın zorla doktora götürecek gibiyim şu anda durum bu, ama borsa gibiyiz yarına ne olur bilinmez..
Ben de baktım canım o hesaba hatta geçen ay ovülasyon testimi attım kendi satmadığı halde sağolsun yardımcı oldu ama olmayınca olmuyor iştemümkün mü yaa takmamak insanlar nasıl başarıyor hayret ediyorum. instagramda da bi kadın varmış herkes ovulasyon testiyle hamile kalıyor biz mi bir şeyi yapamıyoruz anlamıyorum ki
bu arada benim beyi yarın zorla doktora götürecek gibiyim şu anda durum bu, ama borsa gibiyiz yarına ne olur bilinmez..
Neymiş o adres peki =) bende bi bakimm =)Ben de baktım canım o hesaba hatta geçen ay ovülasyon testimi attım kendi satmadığı halde sağolsun yardımcı oldu ama olmayınca olmuyor işte
Bencede zorla şiddetle götür artık
sabahtan baya darladım şimdi işlerini yapması için zaman verdim. birazdan randevu saatini soracağım umarım kükremezseBen de baktım canım o hesaba hatta geçen ay ovülasyon testimi attım kendi satmadığı halde sağolsun yardımcı oldu ama olmayınca olmuyor işte
Bencede zorla şiddetle götür artık
birgebeningünlüğüNeymiş o adres peki =) bende bi bakimm =)
Direk saat söyle canım mesela 12 sana da uygun mu de yoksa çenesini boşuna çekersin boşversabahtan baya darladım şimdi işlerini yapması için zaman verdim. birazdan randevu saatini soracağım umarım kükremezse