- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Ölüm kalım olmadıkça bugünü kaçırmamız imkansız insallahhEvet canımmmm pik bugünü kaçırma şartlar ne olursa olsun
Banada kuzu=) lh bile böyle çıkınca nasıl seviniyorum bilsen=)ben de hayal edemiyorum ağlarım heralde ya da şoka girerim imkansız geliyor şu anda
Aynen aynen =) çok sevindim valla anlatama=)evett süper hiç dün için canını sıkma neyse ki çatlamamış :)
Eşine söyleme bişey bakk biz yinede deneyelim olursa olur felan de strese sokup birde o mesele ile uğraşma canımÖlüm kalım olmadıkça bugünü kaçırmamız imkansız insallahh
İyiki dün olmamıs bari bikaç günlük spermde var
Adamın kafasını boşuna yemişim bi ton
Yok ya söylemedim dün beni deli etti zaten bin pişman oldum söylediğimeEşine söyleme bişey bakk biz yinede deneyelim olursa olur felan de strese sokup birde o mesele ile uğraşma canım
bence de hiç konusunu bile açma zevk içinYok ya söylemedim dün beni deli etti zaten bin pişman oldum söylediğime
Gelsin aksamda bi göstercem ben ona
Aynen kuzu=)bence de hiç konusunu bile açma zevk için
Hahahah iyice tavuk muamelesi yapıyoruz kendimizeAynen kuzu=)
30 yasındayım =)
Su yasadığım heyecanı surdan baska bi yerde paylasamasdım heralde=)
Noldu ne bu sevinç, yumurtladım daha ne olsun
Aynen sorrmaHahahah iyice tavuk muamelesi yapıyoruz kendimize
İnşallah canımyavaş yavaş artıyor gibi değil de aniden yükseliyor o yüzden merak etme bence.
pof mavera ya içten içe beklentim var da ama yine içten içe hayal kırıklığına uğrayacağım gibi geliyor yani %99 gibi geliyor bazen tadım kaçıyor yaAynen sorrma
Hepimiz öyleyiz be kuzupof mavera ya içten içe beklentim var da ama yine içten içe hayal kırıklığına uğrayacağım gibi geliyor yani %99 gibi geliyor bazen tadım kaçıyor ya
Tatlım piklenmişsinKızlarrr ovulasyon testimmmmm =))
Baya koyuuu dimiii =)
Evett =) kaçırmamısım, dün çok üzülmüştüm ama boşaymıs=) değerlendirces insallah=)Tatlım piklenmişsinbugünü muhakkak degerlendirrr
Herşeyde bir hayır vardır bak iyiki de dün olmamış en azından spermler biraz dinlenmiş olduEvett =) kaçırmamısım, dün çok üzülmüştüm ama boşaymıs=) değerlendirces insallah=)
Haklisin maveracim iste zaman zaman duygularimiz gidip geliyorHepimiz öyleyiz be kuzu
Tamam denk getirdik bugünü bizde diyorum içimden ama ee geçen ayda denk gelmişti o zaman baya baya takip etmiştik hatta ama olmadı işte =)
Bakarıs bizde, bu ayda bişey olmassa gideriz aylinlis gibi doktora
Hem sende o inofoliğe baslarsın kendin için
Yada belki farklı bi folik asit artık doktor ne derse
Benim zaten kesin gitmem lazım, artık bi bucuk sene oluyo çünkü
Belki ilaç falan bana baska takviyeler gerekiyodur yada benimkine spermler için falan varikosel vardı çünkü ilerledi mi vs hiç bilmiyoruz onuda
Doktor normal yolla olur bu değerlerle gayet iyi suan etkilememiş demişti ama üç ayı geçti testin üzerinden
Hiç olmıcak bişeyden eşimle tartıştık biraz eve girer girmezHaklisin maveracim iste zaman zaman duygularimiz gidip geliyorolmazsa dedigin gibi kesin gidelim kendi halimize birakmasinlar bizi boyle. Doktorlar bu konuda bizi her zaman anlamayabiliyor. Olacak olsa 6 ayda da 1 senede defark etmez gibi geliyor olumsuz dusunen bana
Bi sarilip birbirinizin gonlunu alirsiniz ya aksam uzunHiç olmıcak bişeyden eşimle tartıştık biraz eve girer girmez
Şaka gibi valla, gelde değerlendir
Canım eminim gereksiz bir konudur yapamazsan 1 ay kafana bunu takarsın, takacağına alttan alan sen ol bu seferlik bebek gelince sorarsın hesabınıHiç olmıcak bişeyden eşimle tartıştık biraz eve girer girmez
Olmaz olmaz bugünler olur valla benimde öyle bi tripler bi hareketler anlamadimHiç olmıcak bişeyden eşimle tartıştık biraz eve girer girmez