Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ölüm kalım olmadıkça bugünü kaçırmamız imkansız insallahh
İyiki dün olmamıs bari bikaç günlük spermde var
Adamın kafasını boşuna yemişim bi ton
Eşine söyleme bişey bakk biz yinede deneyelim olursa olur felan de strese sokup birde o mesele ile uğraşma canım

Eşine söyleme bişey bakk biz yinede deneyelim olursa olur felan de strese sokup birde o mesele ile uğraşma canım
Yok ya söylemedim dün beni deli etti zaten bin pişman oldum söylediğime
Gelsin aksamda bi göstercem ben ona

pof mavera ya içten içe beklentim var da ama yine içten içe hayal kırıklığına uğrayacağım gibi geliyor yani %99 gibi geliyor bazen tadım kaçıyor ya
Hepimiz öyleyiz be kuzu
Tamam denk getirdik bugünü bizde diyorum içimden ama ee geçen ayda denk gelmişti o zaman baya baya takip etmiştik hatta ama olmadı işte =)

Bakarıs bizde, bu ayda bişey olmassa gideriz aylinlis gibi doktora
Hem sende o inofoliğe baslarsın kendin için
Yada belki farklı bi folik asit artık doktor ne derse

Benim zaten kesin gitmem lazım, artık bi bucuk sene oluyo çünkü
Belki ilaç falan bana baska takviyeler gerekiyodur yada benimkine spermler için falan varikosel vardı çünkü ilerledi mi vs hiç bilmiyoruz onuda
Doktor normal yolla olur bu değerlerle gayet iyi suan etkilememiş demişti ama üç ayı geçti testin üzerinden

Haklisin maveracim iste zaman zaman duygularimiz gidip geliyor olmazsa dedigin gibi kesin gidelim kendi halimize birakmasinlar bizi boyle. Doktorlar bu konuda bizi her zaman anlamayabiliyor. Olacak olsa 6 ayda da 1 senede defark etmez gibi geliyor olumsuz dusunen bana

Hiç olmıcak bişeyden eşimle tartıştık biraz eve girer girmez
Şaka gibi valla, gelde değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…