Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim ovülasyon testine de bakar mısınız?😘 6.gün testini ve sonraki iki testi Aynı gün Yaptım 7.testti de Bugün yaptım. Bal çörek otu tarçın kullandım pkos var 🙃

Eklentiler

• 5A8E9302-9DC8-4116-9164-B7169E5A0507.jpeg
    5A8E9302-9DC8-4116-9164-B7169E5A0507.jpeg
    107,4 KB · Görüntüleme: 28
Selam maveracım:) bugün 16.30da gideceğiz. benim de kontrol olmam lazım dedim mesanede bişeyler görmüştü doktor olmazsa ürolojiye gidersin demişti. ultrason görüntümle falan bak gitmem lazım modunda takıldım :KK70: onu da kan testi konusunda ikna ettim sperm testine de bakalım doktor ısrar ederse..

ınsallah guzel sonuclar alırsınız :)

Kızlar benim ovülasyon testine de bakar mısınız?😘 6.gün testini ve sonraki iki testi Aynı gün Yaptım 7.testti de Bugün yaptım. Bal çörek otu tarçın kullandım pkos var 🙃
6. Gün peak olmuş ve ertesi gün silikleşmeye başlamış. Peak ve ertesi günleri umarım değerlendirmişsinizdir ☺️

6. Gün peak olmuş ve ertesi gün silikleşmeye başlamış. Peak ve ertesi günleri umarım değerlendirmişsinizdir ☺️
Öncesini değerlendirdik pik günü değerlendirmedik.ama şöyle bi durum var aynı gün pik oldu aynı gün silikleşti yani dün.

ılacın etkısınden sonra bı duzene gırıp gırmedıgını kontrol edecek demekkı 3 ayda etkısı goruluyorsa ılacın. bence bu durumu kafana takıp da cok da kendını strese sokma. :110:ne cocugun olmaz ya da yumurtan saglıklı degıl catlamıyo denen kısıler ovulasyon testıyle 1 gun de olsa o yumurtlamayı gordu takıp eden aylarda. ılac rahmı de duzeltıyorsa adet olmayla beraber zaten adet olmaya hazırlanması lazım kı bebek tutunsun. ınsallah etkı eder de o da cok guzel haberler alırız senden de :anneadayı::KK200:
Ay hadi İnşallah bu duyguyu yaşarız bizlerde 🤰😘😘❤️

Selam maveracım:) bugün 16.30da gideceğiz. benim de kontrol olmam lazım dedim mesanede bişeyler görmüştü doktor olmazsa ürolojiye gidersin demişti. ultrason görüntümle falan bak gitmem lazım modunda takıldım :KK70: onu da kan testi konusunda ikna ettim sperm testine de bakalım doktor ısrar ederse..
Hadi bakalım kuzu=)
İnsallahh güzel sonuçlar alırsınız😘 haberdar et bizide

6. gun pik yapmıs aynen. dıger testler sıvı alımından dolayı fakrlı cıkmıs olabılır

6. gun pik yaptıysa normalde 6 . 7. ve 9. gunlerı degerlendırın dıyorlar 1 gun ara verıyorsunuzspermın kalıtesı de dusmemesı için

6. gun pik yapmıs aynen. dıger testler sıvı alımından dolayı fakrlı cıkmıs olabılır

6. gun pik yaptıysa normalde 6 . 7. ve 9. gunlerı degerlendırın dıyorlar 1 gun ara verıyorsunuzspermın kalıtesı de dusmemesı için
Bende pkos olduğu için sürekli pik çıkıyordu bu ay ilk defa böyle gördüm bugün de yaptım silik çıktı inşallah çatlama olmuştur 🙏 çok sağolun 🥰

X