- 1 Ekim 2020
- 354
- 1.145
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam maveracım:) bugün 16.30da gideceğiz. benim de kontrol olmam lazım dedim mesanede bişeyler görmüştü doktor olmazsa ürolojiye gidersin demişti. ultrason görüntümle falan bak gitmem lazım modunda takıldım onu da kan testi konusunda ikna ettim sperm testine de bakalım doktor ısrar ederse..
6. Gün peak olmuş ve ertesi gün silikleşmeye başlamış. Peak ve ertesi günleri umarım değerlendirmişsinizdirKızlar benim ovülasyon testine de bakar mısınız? 6.gün testini ve sonraki iki testi Aynı gün Yaptım 7.testti de Bugün yaptım. Bal çörek otu tarçın kullandım pkos var
Insallah cok sagol bakalim belki doktor vitamin falan verirınsallah guzel sonuclar alırsınız :)
Öncesini değerlendirdik pik günü değerlendirmedik.ama şöyle bi durum var aynı gün pik oldu aynı gün silikleşti yani dün.6. Gün peak olmuş ve ertesi gün silikleşmeye başlamış. Peak ve ertesi günleri umarım değerlendirmişsinizdir
bugün de fırsat varsa değerlendirebilirseniz garanti olur, hem öncesi hem sonrasını değerlendirin diyorlar.Öncesini değerlendirdik pik günü değerlendirmedik.ama şöyle bi durum var aynı gün pik oldu aynı gün silikleşti yani dün.
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim canım bakalım inşallahbugün de fırsat varsa değerlendirebilirseniz garanti olur, hem öncesi hem sonrasını değerlendirin diyorlar.
Ne demek bildigim kadariyla umarim guzel haberler alirizYardımcı olduğun için teşekkür ederim canım bakalım inşallah
Ay hadi İnşallah bu duyguyu yaşarız bizlerdeılacın etkısınden sonra bı duzene gırıp gırmedıgını kontrol edecek demekkı 3 ayda etkısı goruluyorsa ılacın. bence bu durumu kafana takıp da cok da kendını strese sokma. ne cocugun olmaz ya da yumurtan saglıklı degıl catlamıyo denen kısıler ovulasyon testıyle 1 gun de olsa o yumurtlamayı gordu takıp eden aylarda. ılac rahmı de duzeltıyorsa adet olmayla beraber zaten adet olmaya hazırlanması lazım kı bebek tutunsun. ınsallah etkı eder de o da cok guzel haberler alırız senden de
Hadi bakalım kuzu=)Selam maveracım:) bugün 16.30da gideceğiz. benim de kontrol olmam lazım dedim mesanede bişeyler görmüştü doktor olmazsa ürolojiye gidersin demişti. ultrason görüntümle falan bak gitmem lazım modunda takıldım onu da kan testi konusunda ikna ettim sperm testine de bakalım doktor ısrar ederse..
Ay inşallah isteyen herkesin olsunNe demek bildigim kadariyla umarim guzel haberler aliriz
tabii ki mutlakaHadi bakalım kuzu=)
İnsallahh güzel sonuçlar alırsınız haberdar et bizide
Kızlar benim ovülasyon testine de bakar mısınız? 6.gün testini ve sonraki iki testi Aynı gün Yaptım 7.testti de Bugün yaptım. Bal çörek otu tarçın kullandım pkos var
Bende pkos olduğu için sürekli pik çıkıyordu bu ay ilk defa böyle gördüm bugün de yaptım silik çıktı inşallah çatlama olmuştur çok sağolun6. gun pik yapmıs aynen. dıger testler sıvı alımından dolayı fakrlı cıkmıs olabılır
6. gun pik yaptıysa normalde 6 . 7. ve 9. gunlerı degerlendırın dıyorlar 1 gun ara verıyorsunuzspermın kalıtesı de dusmemesı için
Neyse geç olsun güç olmasınnn kuzurandevuyu yarına erteledik bugün acil işleri çıkmış
Yok canim ya buna sukur en azindan gitmeyecegim demiyorNeyse geç olsun güç olmasınnn kuzu
Canını sıkma sakın
her ıste vardır bır hayır. o zaman hemen yarın olsunnrandevuyu yarına erteledik bugün acil işleri çıkmış
Tek gitsinler de başka bişey istemez geç olsun da aynen güç olmasın canimNeyse geç olsun güç olmasınnn kuzu
Canını sıkma sakın
Çağlaaa sende mi biyologsunher ıste vardır bır hayır. o zaman hemen yarın olsunn