Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biraz stratejik davranmayı öğrenmemiz lazım hakikaten :) kelimeler kıfayetsiz kalınca yine hayırlısı olsuna bağlıyoruz, ama bu akşam da yakalarsınız gibi geliyor umarım öyle olur

Canım ama herkeste aynı olmuyor işte biliyorsun koyulaşma işi benim oldu da ne oldu pos çıktı sen bi ovülasyon testi yap yine de yumurtlama olduysa bile geç değil 24 saat vaktin var bugün değerlendirirsin

Evet kimyasaldan sonra hamile kalan çok var umarım bubay sizde de görürüz duyarız bu haberi

Gece formda sıkıntı vardı yazamandim canım benim. Valla bizler sanıyorum bunların düzensiz durumlarından hamile kalamadik. Dün benim pik e yakındı durup duruken tartıştık olmadı bişey

benim de bu ay yumurtalıklarımda adet olacakmış gibi bir sızlama var. hayali dünyamda nasıl bir bebekse hemen yerleşiyor heralde

Gece formda sıkıntı vardı yazamandim canım benim. Valla bizler sanıyorum bunların düzensiz durumlarından hamile kalamadik. Dün benim pik e yakındı durup duruken tartıştık olmadı bişey
akşam ne güzel konuşuyorduk forum koptu aynen. o kadar tanıdık ki bizim de pik günlerinde tartışmamız umarım bu akşam telafi edersiniz.

akşam ne güzel konuşuyorduk forum koptu aynen. o kadar tanıdık ki bizim de pik günlerinde tartışmamız umarım bu akşam telafi edersiniz.
Gereksiz yere oldu ve aslında biliyordu o günler olduğunu ama ısrarla cabalamadi barışmak için kendi bilir canimnvalla

Ovulasyon testi yapsana tekrardan canım çünkü bu anlattiklarin yumurtlamaya işaret

Yapıcam kızlar ovulasyon gidip alayım da bi bakalım neymiş
Elimde yoktu henüz yapamadım
İnsallah pik görürümde, aksama eşimi kesmek zorunda kalmam =)))

Aldım testi kızlar, kahvaltı yapıcam şimdi
İki gibi falan yaparım insallah bakalım çok merak ediyorum nasıl çıkıcak

Umarimm. Insallah oyle olur. Tez zamanda hepimiz guzel haberler alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…