-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
biraz stratejik davranmayı öğrenmemiz lazım hakikaten :) kelimeler kıfayetsiz kalınca yine hayırlısı olsuna bağlıyoruz, ama bu akşam da yakalarsınız gibi geliyor umarım öyle olurYumurtlama günü olabilir falan dedim, stres yaptı bende de suç var ne söylüyosam
Bide kanama falan olunca ya bebek varsa diye tutturdu adam=) yoktur diyorum eminim
Ya varsa bişey olursa, yapmasak mı test yapsak öyle mi denesek vs derken yine kanama oldu bu sefer hiç deneyemedik akıllımın yüzünden=)
Canım ama herkeste aynı olmuyor işte biliyorsun koyulaşma işi benim oldu da ne oldu pos çıktıBilmiyorum valla kuzu
Ağrımda oldu baya kasıklarımda falan
Bi yadan ümitleniyorum yerleşme olabilir mi diye
Bi yandan ne ara yumurtlama oldu da döllendi yerleşicek diyorum, ovulasyonla takip etmesek gecen sefer dicem belki yumurtlama zamanı değişti ama nerdeyse regl olana kadar takip ettik seninle
Yine senin koyuluk vardı baya, bende hep silikti
Evet. Ben testle gordum. Gecikmemin 2. Gunu 2.cizgi silik cikti. Biraz daha bekleyeyim dedim, gecikmemin 9. Gununde adet gordum. Ama oyle boyle degil. Ondan 10 gun sonrasinda bi daha adet gordum. Baya yogun ve duzensiz gecti 2 hafta arayla adet olunca. Pihtili agrili falan oldu. Su an iyiyim. Ocak ayinin ilk haftasinda adet olmam lazim normal sartlarda ama, bakalim.bu ayki.degerlendirmemiz olumlu sonuc verecek mi? Kimyasal gebelik rahmi genelige hazirliyorms diyorlar.
Gece formda sıkıntı vardı yazamandim canım benim. Valla bizler sanıyorum bunların düzensiz durumlarından hamile kalamadik. Dün benim pik e yakındı durup duruken tartıştık olmadı bişeybu belki biraz hassas bir konu ama bizim eşimle evlilik öncesi de ilişkimiz olmuştu. 2 senedir de evliyiz. zaman zaman bu konudan pişmanlık duyuyorum, acaba o heyecanları evliliğe saklasaydım daha mı farklı olurdu diye.
tamamen katılıyorum 30 yaş ve sonrası artık annelik için biraz geç, her ne kadar günümüzde kariyer vs gibi sebeplerle bu durum değişse de. Allah korusun bir hastalık olmadıktan sonra genç anne olabilmek ne güzel olurdu.
eşime anlatmaya çalışıyorum ama ona göre fazla kafaya takılıyorum :) dediğiniz gibi bir sorunumuz var mı, yoksa tamamen ilişki seyrekliğinden mi yapamadık çocuk bunu ayırt edebilmeliyiz. eşiniz bir tarama yaptırdı mı? eğer o da istekliyse en azından kontrol edip, bu ihtimali eleyebilir. eşime de yaptırmaya çalışacağım bu ay.
günümüz erkeklerinde sanıyorum bir görmüş geçirmişlik oluyor. ben de kendimde kusur arıyorum eşim istemediğinde, eksik hissettiriyor. o yozlaşmanın belki de ben de bir parçasıyım, ama bu kolay ulaşılabilirlik de erkekleri bu hale getirdi gibi geliyor.
biz kadınlar olarak her şeyi de organize edemeyiz ki bari ilişki konusunda destek görelim, değerli hissedelim. sanıyorum bu çağın problemi, üzerimize alınmayalım.
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda yeniden müjdeli haber gelir. nasıl bir süreç olduğunu soracaktım ama site az önce koptu sanırım o sırada açıkladınız onları okuyacağım :)
forumda kimyasal gebelikten sonra tekrar hamileliğin kolay olduğunu söylüyorlar, umarım sizin için de öyle olur.
akşam ne güzel konuşuyorduk forum koptu aynen. o kadar tanıdık ki bizim de pik günlerinde tartışmamızGece formda sıkıntı vardı yazamandim canım benim. Valla bizler sanıyorum bunların düzensiz durumlarından hamile kalamadik. Dün benim pik e yakındı durup duruken tartıştık olmadı bişey
Gereksiz yere oldu ve aslında biliyordu o günler olduğunu ama ısrarla cabalamadi barışmak için kendi bilir canimnvallaakşam ne güzel konuşuyorduk forum koptu aynen. o kadar tanıdık ki bizim de pik günlerinde tartışmamızumarım bu akşam telafi edersiniz.
boşver canını sıkma bu akşam hiçbir şey olmamış gibi, arada hepimizde oluyor.Gereksiz yere oldu ve aslında biliyordu o günler olduğunu ama ısrarla cabalamadi barışmak için kendi bilir canimnvalla
Boşa gün geçti vallaboşver canını sıkma bu akşam hiçbir şey olmamış gibi, arada hepimizde oluyor.
Sende sıkma canını elbet çocuk olunca bunlar aklımıza bile gelmeyecekBoşa gün geçti valla
umarım fazla yıpranmadan olur artıkSende sıkma canını elbet çocuk olunca bunlar aklımıza bile gelmeyecek
Ovulasyon testi yapsana tekrardan canım çünkü bu anlattiklarin yumurtlamaya işaretYumurtlama günü olabilir falan dedim, stres yaptı bende de suç var ne söylüyosam
Bide kanama falan olunca ya bebek varsa diye tutturdu adam=) yoktur diyorum eminim
Ya varsa bişey olursa, yapmasak mı test yapsak öyle mi denesek vs derken yine kanama oldu bu sefer hiç deneyemedik akıllımın yüzünden=)
Herhangi bir durumda birbirimize haber verelimumarım fazla yıpranmadan olur artık
tabii ki bu konu bağımlılık yaptı :)Herhangi bir durumda birbirimize haber verelim
Yapıcam kızlar ovulasyon gidip alayım da bi bakalım neymiş
Elimde yoktu henüz yapamadım
İnsallah pik görürümde, aksama eşimi kesmek zorunda kalmam =)))
bu belki biraz hassas bir konu ama bizim eşimle evlilik öncesi de ilişkimiz olmuştu. 2 senedir de evliyiz. zaman zaman bu konudan pişmanlık duyuyorum, acaba o heyecanları evliliğe saklasaydım daha mı farklı olurdu diye.
tamamen katılıyorum 30 yaş ve sonrası artık annelik için biraz geç, her ne kadar günümüzde kariyer vs gibi sebeplerle bu durum değişse de. Allah korusun bir hastalık olmadıktan sonra genç anne olabilmek ne güzel olurdu.
eşime anlatmaya çalışıyorum ama ona göre fazla kafaya takılıyorum :) dediğiniz gibi bir sorunumuz var mı, yoksa tamamen ilişki seyrekliğinden mi yapamadık çocuk bunu ayırt edebilmeliyiz. eşiniz bir tarama yaptırdı mı? eğer o da istekliyse en azından kontrol edip, bu ihtimali eleyebilir. eşime de yaptırmaya çalışacağım bu ay.
günümüz erkeklerinde sanıyorum bir görmüş geçirmişlik oluyor. ben de kendimde kusur arıyorum eşim istemediğinde, eksik hissettiriyor. o yozlaşmanın belki de ben de bir parçasıyım, ama bu kolay ulaşılabilirlik de erkekleri bu hale getirdi gibi geliyor.
biz kadınlar olarak her şeyi de organize edemeyiz ki bari ilişki konusunda destek görelim, değerli hissedelim. sanıyorum bu çağın problemi, üzerimize alınmayalım.
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda yeniden müjdeli haber gelir. nasıl bir süreç olduğunu soracaktım ama site az önce koptu sanırım o sırada açıkladınız onları okuyacağım :)
forumda kimyasal gebelikten sonra tekrar hamileliğin kolay olduğunu söylüyorlar, umarım sizin için de öyle olur.
Tabiki, hemen atarıminşallah maveracım bakalım ya haber ver bize de
Yapıcam kızlar ovulasyon gidip alayım da bi bakalım neymiş
Elimde yoktu henüz yapamadım
İnsallah pik görürümde, aksama eşimi kesmek zorunda kalmam =)))