- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Kanama devam etti mi bugün canım ne durumdasınTabiki, hemen atarım
Sanki gebelik testi yapcam ey allahım nasıl stres oldum bilsen
Tabiki, hemen atarım
Sanki gebelik testi yapcam ey allahım nasıl stres oldum bilsen
yanlış hatırlamıyorsam 11. gün civarındaydın değil mi? canın sıkılmasın hiç bence takipte kalmaya devam.Benimde canım sıkıldı kızlar yaşimdi çok afedersiniz 2. İdrarla yaptım düne göre daha silik çıktı gittikçe koyulasmasi gerekmiyor muydu? Ortadaki dün akşam 20.30 da yaptığım daha koyu, en aşağıdaki de biraz önce yaptığım J joynss M-Mavera2048 caglaaaaaa
Evet bugün 12. Gün canım anlamadım koyulasmasi gerekirken niye oldu vallahamileliğe giden yol buradan geçiyor napalım:)
yanlış hatırlamıyorsam 11. gün civarındaydın değil mi? canın sıkılmasın hiç bence takipte kalmaya devam.
Canım lh acayip bi hormon bi anda pik yapabiliyorBenimde canım sıkıldı kızlar yaşimdi çok afedersiniz 2. İdrarla yaptım düne göre daha silik çıktı gittikçe koyulasmasi gerekmiyor muydu? Ortadaki dün akşam 20.30 da yaptığım daha koyu, en aşağıdaki de biraz önce yaptığım J joynss M-Mavera2048 caglaaaaaa
Bugün henüz yok kuzu herhangi bişey, Ağrımda yok sayılırKanama devam etti mi bugün canım ne durumdasın
Ay insallahh tatlım ya senin tam köyü olmuş muydu peki? Bende pcos var bide o yüzden yumurtam catlamiyor mu acaba diye tereddüt ettimCanım lh acayip bi hormon bi anda pik yapabiliyor
Ara ara koyulasması gereken günlerde benimde daha silik çıktığı olmustu
sen takibe devam et bırakma sakın kuzu
Yok canım çatlamazsa hep pik olarak kalıyor büyüyordur yumurtan şimdi devam et bakalım bi bide hergün aynı saatte yap bence 12-4 arasını öneriyorlar geneldeAy insallahh tatlım ya senin tam köyü olmuş muydu peki? Bende pcos var bide o yüzden yumurtam catlamiyor mu acaba diye tereddüt ettim
Bu konu başlığında ilk mesajlarda var fotoğraf =) zaten öyle baslamıstı muhabbetimiz de=)Ay insallahh tatlım ya senin tam köyü olmuş muydu peki? Bende pcos var bide o yüzden yumurtam catlamiyor mu acaba diye tereddüt ettim
Merakla sana odaklandık canım güzel haberlerle gelBugün henüz yok kuzu herhangi bişey, Ağrımda yok sayılır
Bakalım ovulasyon yapcamda zamanı bekliyorum işte sıvı almayı kestim
yavaş yavaş artıyor gibi değil de aniden yükseliyor o yüzden merak etme bence.Evet bugün 12. Gün canım anlamadım koyulasmasi gerekirken niye oldu valla
8. günde diğer günlere göre koyulaşmış ancak ben tam emin olamadım. belki kuruduğu için en az C çizgisi kadar koyu olduğu net değil. yeterli testiniz varsa bence kontrole devam etmek faydalı olabilir.Kızlar lütfen bana da bakabilir misiniz, bu ay femara kullandım adetim bittiği gün hemen başladım teste ve bu şekilde çıktı, geçen ay 19.günde yumurtlama görmüştüm. Sizce 8.günde yumurtlama var mı? Bugün biraz rengi soluklaşmış 8.günde çektiğim fotoğrafı da ekliyorum. Allah razı olsun herkesten
Evet canımmmm pik bugünü kaçırma şartlar ne olursa olsunKızlarrr ovulasyon testimmmmm =))
Baya koyuuu dimiii =)
ben de hayal edemiyorum ağlarım heralde ya da şoka girerim imkansız geliyor şu andaBigünde şu gebelik testlerini böyle çift çizgi görsek allahımm
Bunu bile görünce nasıl heyecanlandım anlatamam=)
Gebelik testini görsem Ne yaparım acaba=)
evett süper hiç dün için canını sıkma neyse ki çatlamamış :)Kızlarrr ovulasyon testimmmmm =))
Baya koyuuu dimiii =)