Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde canım sıkıldı kızlar ya 😔 şimdi çok afedersiniz 2. İdrarla yaptım düne göre daha silik çıktı gittikçe koyulasmasi gerekmiyor muydu? Ortadaki dün akşam 20.30 da yaptığım daha koyu, en aşağıdaki de biraz önce yaptığım J joynss M-Mavera2048 M-Mavera2048 caglaaaaaa caglaaaaaa

Eklentiler

• IMG_20201222_130102.jpg
    IMG_20201222_130102.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 29
Tabiki, hemen atarım
Sanki gebelik testi yapcam ey allahım nasıl stres oldum bilsen🤭

hamileliğe giden yol buradan geçiyor napalım:)
Benimde canım sıkıldı kızlar ya 😔 şimdi çok afedersiniz 2. İdrarla yaptım düne göre daha silik çıktı gittikçe koyulasmasi gerekmiyor muydu? Ortadaki dün akşam 20.30 da yaptığım daha koyu, en aşağıdaki de biraz önce yaptığım J joynss M-Mavera2048 M-Mavera2048 caglaaaaaa caglaaaaaa
yanlış hatırlamıyorsam 11. gün civarındaydın değil mi? canın sıkılmasın hiç bence takipte kalmaya devam.

Canım lh acayip bi hormon bi anda pik yapabiliyor
Ara ara koyulasması gereken günlerde benimde daha silik çıktığı olmustu
sen takibe devam et bırakma sakın kuzu

Canım lh acayip bi hormon bi anda pik yapabiliyor
Ara ara koyulasması gereken günlerde benimde daha silik çıktığı olmustu
sen takibe devam et bırakma sakın kuzu
Ay insallahh tatlım ya senin tam köyü olmuş muydu peki? Bende pcos var bide o yüzden yumurtam catlamiyor mu acaba diye tereddüt ettim

Ay insallahh tatlım ya senin tam köyü olmuş muydu peki? Bende pcos var bide o yüzden yumurtam catlamiyor mu acaba diye tereddüt ettim
Yok canım çatlamazsa hep pik olarak kalıyor büyüyordur yumurtan şimdi devam et bakalım bi bide hergün aynı saatte yap bence 12-4 arasını öneriyorlar genelde 😊

Bu konu başlığında ilk mesajlarda var fotoğraf =) zaten öyle baslamıstı muhabbetimiz de=)
En koyu halleri ilk attığım bi iki fotoğraftki gibiydi işte=)

Kızlar lütfen bana da bakabilir misiniz, bu ay femara kullandım adetim bittiği gün hemen başladım teste ve bu şekilde çıktı, geçen ay 19.günde yumurtlama görmüştüm. Sizce 8.günde yumurtlama var mı? Bugün biraz rengi soluklaşmış 8.günde çektiğim fotoğrafı da ekliyorum. Allah razı olsun herkesten 🙏🏻

Eklentiler

• A8B624C6-EF94-4B48-A578-68135EBF9F5A.jpeg
    A8B624C6-EF94-4B48-A578-68135EBF9F5A.jpeg
    122,2 KB · Görüntüleme: 29
  • 73F0C172-4E6E-427A-9810-72E9843DCD26.jpeg
    73F0C172-4E6E-427A-9810-72E9843DCD26.jpeg
    132,9 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar lütfen bana da bakabilir misiniz, bu ay femara kullandım adetim bittiği gün hemen başladım teste ve bu şekilde çıktı, geçen ay 19.günde yumurtlama görmüştüm. Sizce 8.günde yumurtlama var mı? Bugün biraz rengi soluklaşmış 8.günde çektiğim fotoğrafı da ekliyorum. Allah razı olsun herkesten 🙏🏻
8. günde diğer günlere göre koyulaşmış ancak ben tam emin olamadım. belki kuruduğu için en az C çizgisi kadar koyu olduğu net değil. yeterli testiniz varsa bence kontrole devam etmek faydalı olabilir.

Kızlarrr ovulasyon testimmmmm =))
Baya koyuuu dimiii =)

Eklentiler

• IMG_20201222_154925.jpg
    IMG_20201222_154925.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 23
Bigünde şu gebelik testlerini böyle çift çizgi görsek allahımm
Bunu bile görünce nasıl heyecanlandım anlatamam=)
Gebelik testini görsem Ne yaparım acaba=)

X