Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveett stresten hormonlarımız ile biz oynuyoruz resmen

Yoktur ya bende kesin bende çıkar çıkar bişey diye diye gittim yok bişey çıkmadı =) çok şükür tabide insanda bi neden arıyo bi yerde en azından çözümü için uğrasırım diye bişeyde olmayınca ne yapcamızıda sasırdık bizdr

Anladim canim :/ bz buradan gol yiyoruz oyleyse ya bizim iliski cok seyrek. Genclik zamanlarimizda boyle seyler hic yoktu. Doktora da soylemeye utaniyorum yani haftada 2 dedim

Anladim canim :/ bz buradan gol yiyoruz oyleyse ya bizim iliski cok seyrek. Genclik zamanlarimizda boyle seyler hic yoktu. Doktora da soylemeye utaniyorum yani haftada 2 dedim
Valla biz nerdeyse hergün yapıcas benim eşime kalırsa ama yinede olmuyo kuzu bak =)
Tabi önerileni yapmak iyide nasipsede tek ilişkiyle bile tutturan var valla ben bişey anlamadım bu işten=)
Ya benim eşimde acayip sigara içiyo bi yandanda kahve içiyo fazlaca
Üroloji doktoru kendi yüzüne dedi sigaranın sperm kalitesini etkilediği bilimsel bi gerçek azaltman lazım diye bide kiloda var, özellikle göbek bölgesindeki kiloda sperm kalitesini bozuyomus
Ama anlatamıyorum çocuğa
İyiki bi doktor yeterli dedi sperm sayısınız takmıs ona doktor yeterli dedi diip duruo
Olmadı bende onu götürcem haftaiçi versin bakalım bi daha tahlil bi düşme vs var mı değerlerinde merak ediyorum

Biz iyi hissedelim iyi olsun canım ama idrar de pozitif görmeden bidaha da kan vermem ben kendimize yazık ediyoruzz
Ya valla bende yapmıcaktımda şeytan dürttü resmen beni ya boşu boşuna moralimi bozdumda yapcak bişey yok artık=)

Haklisin maveracim olana tek seferde de oluyor. Sans kismet.

biz de 2 sene oncesine kadar oyleydik ama firtinali bi hayatimiz vardi. Sanirim esimin gozunde sular durulunca heyecan azaldi :/

erkekler gercekten cocuk gibi Soz dinletmek cok zor. Bisey soyleyince de cok kafaya takiyosun cok buyutuyorsun oluyor. esime de sperm testi yaptirasim var ama ikna etmem aylar surer..

ne dersin bu ay kür mu yapsak eslerimize

Allahtan teste hemen gitti benimki ikiletmedi hatta benden daha istekliydi gidip verelim bişey varsada öğrenelim çözümüne bakalım diyede bide doktoru dinlese tabi daha iyi olcak=)
Yapalım ya valla var mı senin bildiğin öyle hem kalitesini bem sayısını arttırcak, su keçiboynuzu suyu iyide ben mümkün değil onu içiremedim
Olmadı keçiboynuzu özü falan mı yedirsem her sabah
Fındık fıstık bal ceviz vs

Benimki de 3 ay müddet istedi benden olmazsa gideceğine söz verdi aklınca beni oyalıyor vakit kazanıyor ah bu erkeklerrrr

Ay iyi bari ya sanslisin Biz bu konulara girince ya hemen kapatiyoruz ya da tartismaya donuyor.

arastiralim bugun olmazsa forumda polen ve ari sutunu de okudum. Hatta simdi bi baktim polenin dogurganlik arttirici etkisi yazilmis hep. Denenebilir gibi duruyor

Benimki de 3 ay müddet istedi benden olmazsa gideceğine söz verdi aklınca beni oyalıyor vakit kazanıyor ah bu erkeklerrrr
Oda iyimişş üç ay stressiz deneyin bari =)
Sonra olmadı bi gider oda =)
Erkekler biraz daha bu konuyu takıyo ya bişey çıkcak diye bizden daha çok korkuyolar halbuki herhangi bi hastalık gözüyle bakabilseler bu kadar oyalanmıcaklarda=) erkeklik meselesi sanki=)

Olur valla oda olabilir =)
Aslında biz farklı bi rahatsızlkk için polenli falan bi karısım almıstık ballı polenli kayınpederime ama çok keskin olduğu için kullanamadı
Onu mu kulladırsam ki

Aynenn tam olarak erkeklik meselesi haline getiriyorlar canım takılsın bakalım 3 ay sonra görüşecem onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…