-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Eveett stresten hormonlarımız ile biz oynuyoruz resmenKendimizi olmayacakmis gibi hazirlayalim olursa supriz olsun
Insallah cok tesekkurler:) bana hormon olarak iyiyimdir de varsa tikaniklik vardir gibi geliyor. Mantardan falan cok cektim ben zamaninda. Cok kotumserim ya belki de tamamen saglikliyiz da taktim mi takiyorum iste
Yoktur ya bende kesin bende çıkar çıkar bişey diye diye gittim yok bişey çıkmadı =) çok şükür tabide insanda bi neden arıyo bi yerde en azından çözümü için uğrasırım diye bişeyde olmayınca ne yapcamızıda sasırdık bizdrKendimizi olmayacakmis gibi hazirlayalim olursa supriz olsun
Insallah cok tesekkurler:) bana hormon olarak iyiyimdir de varsa tikaniklik vardir gibi geliyor. Mantardan falan cok cektim ben zamaninda. Cok kotumserim ya belki de tamamen saglikliyiz da taktim mi takiyorum iste
Biz iyi hissedelim iyi olsun canım ama idrar de pozitif görmeden bidaha da kan vermem ben kendimize yazık ediyoruzzAnladım anladım benvalla banada geliyo çlar alttan alttan sancılarda ne bilim ümidim var yinede ya testtede çıkmadı ama yinede var sanki ümidiö
Anladim canim :/ bz buradan gol yiyoruz oyleyse ya bizim iliski cok seyrek. Genclik zamanlarimizda boyle seyler hic yoktu. Doktora da soylemeye utaniyorum yani haftada 2 dedimBana doktorun dedikleri şöyleydi kuzu
Yumurtlama zamanını denk getirmek için gün aşırı ilişki önerdi
Bide isteksiz olup daha doğrusu görev gibi ilişki yasarsanız sperm hızı azalıyor en öenmli sey sperm hızı dedi
Stres ve psikolojik durumda kalitesinide etkiler dedi
O yüzden gün aşırı ve görevmiş gibi değil ne kadar istediğiniz için olursa o kadar iyi olur dedi
Bence de kan vermek de zor is degil de yine de igne isteBiz iyi hissedelim iyi olsun canım ama idrar de pozitif görmeden bidaha da kan vermem ben kendimize yazık ediyoruzz
İdrar da belki daha karışmadı diye umudumuz oluyor ama kanın sonucu direk bitiriyor canım beBence de kan vermek de zor is degil de yine de igne iste
Valla biz nerdeyse hergün yapıcas benim eşime kalırsa ama yinede olmuyo kuzu bak =)Anladim canim :/ bz buradan gol yiyoruz oyleyse ya bizim iliski cok seyrek. Genclik zamanlarimizda boyle seyler hic yoktu. Doktora da soylemeye utaniyorum yani haftada 2 dedim
Ya valla bende yapmıcaktımda şeytan dürttü resmen beni yaBiz iyi hissedelim iyi olsun canım ama idrar de pozitif görmeden bidaha da kan vermem ben kendimize yazık ediyoruzz
Haklisin maveracim olana tek seferde de oluyor. Sans kismet.Valla biz nerdeyse hergün yapıcas benim eşime kalırsa ama yinede olmuyo kuzu bak =)
Tabi önerileni yapmak iyide nasipsede tek ilişkiyle bile tutturan var valla ben bişey anlamadım bu işten=)
Ya benim eşimde acayip sigara içiyo bi yandanda kahve içiyo fazlaca
Üroloji doktoru kendi yüzüne dedi sigaranın sperm kalitesini etkilediği bilimsel bi gerçek azaltman lazım diye bide kiloda var, özellikle göbek bölgesindeki kiloda sperm kalitesini bozuyomus
Ama anlatamıyorum çocuğa
İyiki bi doktor yeterli dedi sperm sayısınız takmıs ona doktor yeterli dedi diip duruo
Olmadı bende onu götürcem haftaiçi versin bakalım bi daha tahlil bi düşme vs var mı değerlerinde merak ediyorum
Aniden gelen hadi bi kalk test yap hissi bana da her ay oluyorYa valla bende yapmıcaktımda şeytan dürttü resmen beni yaboşu boşuna moralimi bozdumda yapcak bişey yok artık=)
Allahtan teste hemen gitti benimki ikiletmedi hatta benden daha istekliydi gidip verelim bişey varsada öğrenelim çözümüne bakalım diyede bide doktoru dinlese tabi daha iyi olcak=)Haklisin maveracim olana tek seferde de oluyor. Sans kismet.
biz de 2 sene oncesine kadar oyleydik ama firtinali bi hayatimiz vardi. Sanirim esimin gozunde sular durulunca heyecan azaldi :/
erkekler gercekten cocuk gibiSoz dinletmek cok zor. Bisey soyleyince de cok kafaya takiyosun cok buyutuyorsun oluyor. esime de sperm testi yaptirasim var ama ikna etmem aylar surer..
ne dersin bu ay kür mu yapsak eslerimize
Ay iyi bari ya sanslisinAllahtan teste hemen gitti benimki ikiletmedi hatta benden daha istekliydi gidip verelim bişey varsada öğrenelim çözümüne bakalım diyede bide doktoru dinlese tabi daha iyi olcak=)
Yapalım ya valla var mı senin bildiğin öyle hem kalitesini bem sayısını arttırcak, su keçiboynuzu suyu iyide ben mümkün değil onu içiremedim
Olmadı keçiboynuzu özü falan mı yedirsem her sabah
Fındık fıstık bal ceviz vs
Hahahah alemler yaBenimki de 3 ay müddet istedi benden olmazsa gideceğine söz verdi aklınca beni oyalıyor vakit kazanıyor ah bu erkeklerrrr
Benimki de 3 ay müddet istedi benden olmazsa gideceğine söz verdi aklınca beni oyalıyor vakit kazanıyor ah bu erkeklerrrr
Olur valla oda olabilir =)Ay iyi bari ya sanslisinBiz bu konulara girince ya hemen kapatiyoruz ya da tartismaya donuyor.
arastiralim bugun olmazsa forumda polen ve ari sutunu de okudum. Hatta simdi bi baktim polenin dogurganlik arttirici etkisi yazilmis hep. Denenebilir gibi duruyor
Aynenn tam olarak erkeklik meselesi haline getiriyorlar canımOda iyimişş üç ay stressiz deneyin bari =)
Sonra olmadı bi gider oda =)
Erkekler biraz daha bu konuyu takıyo ya bişey çıkcak diye bizden daha çok korkuyolar halbuki herhangi bi hastalık gözüyle bakabilseler bu kadar oyalanmıcaklarda=) erkeklik meselesi sanki=)
Aynenn tam olarak erkeklik meselesi haline getiriyorlar canımtakılsın bakalım 3 ay sonra görüşecem onunla
Ah keşkeee.. Hepimiz için en kısa zamanda bebiş haberi olsun inşallah canımBelki gerek Kalmaz gitmenize insallahh =)
İnsallahh kuzuAh keşkeee.. Hepimiz için en kısa zamanda bebiş haberi olsun inşallah canım