- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Bende 1.5 aydır folidoce kullanıyorum eczacı önerdi ama araştırmadım hiç
Bana doktor önermişti aslında benim kullandığımı polikistik over olanlar kullanıyomus genelde daha etkili ama benim öyle bi teşhisimde yok =)Insan buruk hissediyor iste
ben de folidoce kullaniyorum yumurta kalitesi boyutunu arastirayim cok tesekkurler
Insan ne diyecegini bilemiyor gercekten ama demek ki bir vakti zamani var, tez zamanda olsun insallahBen denemeye basladıktan bi sene sonra kontrol için gittim
Hormomin tahlillerini yaptırdım, normal vajinal muayne oldum kist vs var mı diye, sonrasındada rahim filmi çekildim işte en son
Hiç birinde sıkıntı çıkmadı çok şükür
Eşimde sperm tahlili yaptırdı, ondada değerler iyi çıktı ama elle muayenede hafif varikosel çıktı
Doktor engellemez çocuk olusmasını değerler suan doğal yolla olması için yeterli dedi
Bu ayla birlikte 15 ay olcak
Hiç bi sıkıntı olmamasına rağmen olmadı
Anlamadık valla bizde vakti zamanı var demek ne diim=)
Bu ay nereden ne yapabilirim bakis acisina burundumBana doktor önermişti aslında benim kullandığımı polikistik over olanlar kullanıyomus genelde daha etkili ama benim öyle bi teşhisimde yok =)
Doktor etkili diye bunu önerdi
GünaydınnnnnGünaydınnn kızlar
Jonyss sen gittin mi tahlillerini vermeye naptınnn
Benimde bugün ağrılarım fena arttı
Geliyor sanırım gelmekte olan=)
Valla yapmadım bugün ya ağrım olunca =)Günaydınnnnndaha var canım regline hiçç düşünme o yüzden ovülasyonu naptın devam ediyor musun ben bi tık koyulaştı gibi hissettim bugün
İnşAllah koyulaşır canım herşeyden bi umut arar oldumValla yapmadım bugün ya ağrım olunca =)
Olmadı yapım iki saat sonra bi =)
Seninkide koyulasmıs hakikaten =)
Regli zamanına doğru belkide dahada koyulasır bilemeyiz
GunaydinGünaydınnn kızlar
Jonyss sen gittin mi tahlillerini vermeye naptınnn
Benimde bugün ağrılarım fena arttı
Geliyor sanırım gelmekte olan=)
Telefonda coklu alinti yapamadim tek tek yaziyorumGünaydınnnnndaha var canım regline hiçç düşünme o yüzden ovülasyonu naptın devam ediyor musun ben bi tık koyulaştı gibi hissettim bugün
İnşAllah hepimizden güzel haberler gelsin canım sen naptın lekelenme devam ediyor mu kesildi miiTelefonda coklu alinti yapamadim tek tek yaziyorum
gercekten de koyulasmis bunun icinde bir is var gibi ama gerceklesmeden inanmayalim
insallah iyi haberler gelir
Aynen baya koyulasmıs bu =)Kızlarrr sabahki koyulaşmadan sonra idrar tutup bidaha yaptım sanki biraz daha koyulaşma oldu gibi bakar mısınız bii
Oyle gozukuyor bat gunun bugundu sanki oyle degil mi? Olmadi 1-2 gun daha takip edip bi gebelik testi yapilabilir, uzuntu olmasin diyeKızlarrr sabahki koyulaşmadan sonra idrar tutup bidaha yaptım sanki biraz daha koyulaşma oldu gibi bakar mısınız bii
İdrar tutup yazmışım sıvı alımı kesip diyecektimAynen baya koyulasmıs bu =)
İlginç valla gün gün koyunca zaten baya belli oluyor giderek koyulastığı seninn =)
Hadi bakalımm yaa yine heyecanladım valla
Bat yarın canım normalde ama yumurtlama geç oldu 14 gün koyarsam eğer 8 aralık gözüküyorOyle gozukuyor bat gunun bugundu sanki oyle degil mi? Olmadi 1-2 gun daha takip edip bi gebelik testi yapilabilir, uzuntu olmasin diye
benim lekelenme gibiydi ama buyuk bir regl coskusuyla ilerliyor artik
Saglik olsun maveracim bu ay olmazsa gelecek ay yuzumuz guler insallah. Hakim olsak kendimize test yapmamak en guzeli de bu ayri bir psikoloji ben de kendime engel olamiyorumKızlar yaptım ovulasyon testi
Dayanamayıp erken gebelik testide yaptım ama keskede yapmasaydım
Ovulasyon benimee koyulasmıs sanki bu aradaama diğerinden bişey çıkmadı
İdrar tutup yazmışım sıvı alımı kesip diyecektimbende heyecan yaptım ama sonu hüsran olursa diye de düşünmüyor değilim çünkü regli sancısı yokluyor ara ara
Kendimizi olmayacakmis gibi hazirlayalim olursa supriz olsunİdrar tutup yazmışım sıvı alımı kesip diyecektimbende heyecan yaptım ama sonu hüsran olursa diye de düşünmüyor değilim çünkü regli sancısı yokluyor ara ara
Anladım anladım benİdrar tutup yazmışım sıvı alımı kesip diyecektimbende heyecan yaptım ama sonu hüsran olursa diye de düşünmüyor değilim çünkü regli sancısı yokluyor ara ara
Bana doktorun dedikleri şöyleydi kuzuSaglik olsun maveracim bu ay olmazsa gelecek ay yuzumuz guler insallah. Hakim olsak kendimize test yapmamak en guzeli de bu ayri bir psikoloji ben de kendime engel olamiyorum
ben de aksam esime cok yuklendim iste istemiyorsun duzenli iliskimiz olmuyor ondan boyle soyle diye diye. Soylemekten de utaniyorum ama bizim iliski sikligimiz cok azaldi. Evfe surekli sariliriz operiz birbirimizi ama 6 senenin getirdigi seyden mi neyse esim eskisi gibi iliski istemiyor :/ ikimiz de surekli bilgisayar basindayiz ozellikle bu karantina doneminde. Is stresi beni kotu etkiliyor aklima baska bisey takilinca yapamiyorum diyor. Daha yaslarimiz cok genc
Sizce az bosalma olmasi sperm kalitesini bozar mi hic bilginiz var mi? Sperm testi yapmadan once 3-5 gun perhiz oneriliyormus. Yoksa sperm kalitesi dusuyormus. Yani oyleyse ovulasyon gunlerini kostursam bile dusuk kaliteli az hareketli spermler geliyordur sadece:/