Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 1.5 aydır folidoce kullanıyorum eczacı önerdi ama araştırmadım hiç
Insan buruk hissediyor iste

ben de folidoce kullaniyorum yumurta kalitesi boyutunu arastirayim cok tesekkurler
Bana doktor önermişti aslında benim kullandığımı polikistik over olanlar kullanıyomus genelde daha etkili ama benim öyle bi teşhisimde yok =)
Doktor etkili diye bunu önerdi

Ben denemeye basladıktan bi sene sonra kontrol için gittim
Hormomin tahlillerini yaptırdım, normal vajinal muayne oldum kist vs var mı diye, sonrasındada rahim filmi çekildim işte en son
Hiç birinde sıkıntı çıkmadı çok şükür
Eşimde sperm tahlili yaptırdı, ondada değerler iyi çıktı ama elle muayenede hafif varikosel çıktı
Doktor engellemez çocuk olusmasını değerler suan doğal yolla olması için yeterli dedi
Bu ayla birlikte 15 ay olcak
Hiç bi sıkıntı olmamasına rağmen olmadı 🤔
Anlamadık valla bizde vakti zamanı var demek ne diim=)
Insan ne diyecegini bilemiyor gercekten ama demek ki bir vakti zamani var, tez zamanda olsun insallah 🙏🏼

Bana doktor önermişti aslında benim kullandığımı polikistik over olanlar kullanıyomus genelde daha etkili ama benim öyle bi teşhisimde yok =)
Doktor etkili diye bunu önerdi
Bu ay nereden ne yapabilirim bakis acisina burundum 😁 varsa boyle bir sey doktora bunu da sorayim hahaha

Günaydınnn kızlar
Jonyss sen gittin mi tahlillerini vermeye naptınnn
Benimde bugün ağrılarım fena arttı
Geliyor sanırım gelmekte olan=)

Günaydınnn kızlar
Jonyss sen gittin mi tahlillerini vermeye naptınnn
Benimde bugün ağrılarım fena arttı
Geliyor sanırım gelmekte olan=)
Günaydınnnnn 😊 daha var canım regline hiçç düşünme o yüzden 😂 ovülasyonu naptın devam ediyor musun ben bi tık koyulaştı gibi hissettim bugün 🙈

Eklentiler

• IMG_20201205_094619.jpg
    IMG_20201205_094619.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 70
Günaydınnnnn 😊 daha var canım regline hiçç düşünme o yüzden 😂 ovülasyonu naptın devam ediyor musun ben bi tık koyulaştı gibi hissettim bugün 🙈
Valla yapmadım bugün ya ağrım olunca =)
Olmadı yapım iki saat sonra bi =)
Seninkide koyulasmıs hakikaten =)
Regli zamanına doğru belkide dahada koyulasır bilemeyiz 😍

Valla yapmadım bugün ya ağrım olunca =)
Olmadı yapım iki saat sonra bi =)
Seninkide koyulasmıs hakikaten =)
Regli zamanına doğru belkide dahada koyulasır bilemeyiz 😍
İnşAllah koyulaşır canım herşeyden bi umut arar oldum 😂 rüyamda hamile olduğumu öğreniyorum 5 küsürlü bi değer ile doktor yeni olduğu için gözükmüyor falan diyordu gecenin bi yarısı uyandım gerçek sandım 😂😂 sende yap bi bakalım testi regli günümüz yakınlaşıyor koyulaşır inşallah 🙏🙏🥰

Telefonda coklu alinti yapamadim tek tek yaziyorum

gercekten de koyulasmis bunun icinde bir is var gibi ama gerceklesmeden inanmayalim 🤩

insallah iyi haberler gelir 🥰

Kızlarrr sabahki koyulaşmadan sonra idrar tutup bidaha yaptım sanki biraz daha koyulaşma oldu gibi bakar mısınız bii 😊

Eklentiler

• IMG_20201205_124904.jpg
    IMG_20201205_124904.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar yaptım ovulasyon testi
Dayanamayıp erken gebelik testide yaptım ama keskede yapmasaydım 😒
Ovulasyon benimee koyulasmıs sanki bu arada 🤔ama diğerinden bişey çıkmadı

Eklentiler

• IMG_20201205_130144.jpg
    IMG_20201205_130144.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 85
Kızlarrr sabahki koyulaşmadan sonra idrar tutup bidaha yaptım sanki biraz daha koyulaşma oldu gibi bakar mısınız bii 😊
Aynen baya koyulasmıs bu =)
İlginç valla gün gün koyunca zaten baya belli oluyor giderek koyulastığı seninn =)
Hadi bakalımm yaa yine heyecanladım valla

Oyle gozukuyor bat gunun bugundu sanki oyle degil mi? Olmadi 1-2 gun daha takip edip bi gebelik testi yapilabilir, uzuntu olmasin diye ☺️

benim lekelenme gibiydi ama buyuk bir regl coskusuyla ilerliyor artik 😁

Aynen baya koyulasmıs bu =)
İlginç valla gün gün koyunca zaten baya belli oluyor giderek koyulastığı seninn =)
Hadi bakalımm yaa yine heyecanladım valla
İdrar tutup yazmışım sıvı alımı kesip diyecektim 😂😂 bende heyecan yaptım ama sonu hüsran olursa diye de düşünmüyor değilim çünkü regli sancısı yokluyor ara ara

Oyle gozukuyor bat gunun bugundu sanki oyle degil mi? Olmadi 1-2 gun daha takip edip bi gebelik testi yapilabilir, uzuntu olmasin diye ☺️

benim lekelenme gibiydi ama buyuk bir regl coskusuyla ilerliyor artik 😁
Bat yarın canım normalde ama yumurtlama geç oldu 14 gün koyarsam eğer 8 aralık gözüküyor
Kan değerleri temiz çıkar inşallahh 😊

Kızlar yaptım ovulasyon testi
Dayanamayıp erken gebelik testide yaptım ama keskede yapmasaydım 😒
Ovulasyon benimee koyulasmıs sanki bu arada 🤔ama diğerinden bişey çıkmadı
Saglik olsun maveracim bu ay olmazsa gelecek ay yuzumuz guler insallah. Hakim olsak kendimize test yapmamak en guzeli de bu ayri bir psikoloji ben de kendime engel olamiyorum ☺️

ben de aksam esime cok yuklendim iste istemiyorsun duzenli iliskimiz olmuyor ondan boyle soyle diye diye. Soylemekten de utaniyorum ama bizim iliski sikligimiz cok azaldi. Evfe surekli sariliriz operiz birbirimizi ama 6 senenin getirdigi seyden mi neyse esim eskisi gibi iliski istemiyor :/ ikimiz de surekli bilgisayar basindayiz ozellikle bu karantina doneminde. Is stresi beni kotu etkiliyor aklima baska bisey takilinca yapamiyorum diyor. Daha yaslarimiz cok genc :KK43:
Sizce az bosalma olmasi sperm kalitesini bozar mi hic bilginiz var mi? Sperm testi yapmadan once 3-5 gun perhiz oneriliyormus. Yoksa sperm kalitesi dusuyormus. Yani oyleyse ovulasyon gunlerini kostursam bile dusuk kaliteli az hareketli spermler geliyordur sadece:/

İdrar tutup yazmışım sıvı alımı kesip diyecektim 😂😂 bende heyecan yaptım ama sonu hüsran olursa diye de düşünmüyor değilim çünkü regli sancısı yokluyor ara ara
Kendimizi olmayacakmis gibi hazirlayalim olursa supriz olsun 🌸

Insallah cok tesekkurler:) bana hormon olarak iyiyimdir de varsa tikaniklik vardir gibi geliyor. Mantardan falan cok cektim ben zamaninda. Cok kotumserim ya belki de tamamen saglikliyiz da taktim mi takiyorum iste 😁

Anladım anladım ben 😁😁 valla banada geliyo çlar alttan alttan sancılarda ne bilim ümidim var yinede ya testtede çıkmadı ama yinede var sanki ümidiö😁😁

Saglik olsun maveracim bu ay olmazsa gelecek ay yuzumuz guler insallah. Hakim olsak kendimize test yapmamak en guzeli de bu ayri bir psikoloji ben de kendime engel olamiyorum ☺️

ben de aksam esime cok yuklendim iste istemiyorsun duzenli iliskimiz olmuyor ondan boyle soyle diye diye. Soylemekten de utaniyorum ama bizim iliski sikligimiz cok azaldi. Evfe surekli sariliriz operiz birbirimizi ama 6 senenin getirdigi seyden mi neyse esim eskisi gibi iliski istemiyor :/ ikimiz de surekli bilgisayar basindayiz ozellikle bu karantina doneminde. Is stresi beni kotu etkiliyor aklima baska bisey takilinca yapamiyorum diyor. Daha yaslarimiz cok genc :KK43:
Sizce az bosalma olmasi sperm kalitesini bozar mi hic bilginiz var mi? Sperm testi yapmadan once 3-5 gun perhiz oneriliyormus. Yoksa sperm kalitesi dusuyormus. Yani oyleyse ovulasyon gunlerini kostursam bile dusuk kaliteli az hareketli spermler geliyordur sadece:/
Bana doktorun dedikleri şöyleydi kuzu
Yumurtlama zamanını denk getirmek için gün aşırı ilişki önerdi
Bide isteksiz olup daha doğrusu görev gibi ilişki yasarsanız sperm hızı azalıyor en öenmli sey sperm hızı dedi
Stres ve psikolojik durumda kalitesinide etkiler dedi
O yüzden gün aşırı ve görevmiş gibi değil ne kadar istediğiniz için olursa o kadar iyi olur dedi

X