- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu saatten sonra görürsek başka kırmızı çizgiler görücez inşallah :)Günaydın kızlar=)
Benim bugün ki ovulasyon testim böyle
Tamamen gitmiş çizgi=)
Reglimede 5 6 gün var
Bugün giremedim hiç canım kanda negatif görmeme rağmen ovülasyona devam ediyorum bende umut fakirin ekmeği sanırımGünaydın kızlar=)
Benim bugün ki ovulasyon testim böyle
Tamamen gitmiş çizgi=)
Reglimede 5 6 gün var
Ne yalan söylim ağrılarım arttıkca benim umudumda kırılıyo da biraz=) yinede bekliyorum bakalım =)Bugün giremedim hiç canım kanda negatif görmeme rağmen ovülasyona devam ediyorum bende umut fakirin ekmeği sanırım
Yapma yapma =) bende yapmıyorum ovulasyonuda öyle meraktan yapıyorum valla ne olsa gebelik testi gibi net bi sonucu yok diyebu saatten sonra görürsek başka kırmızı çizgiler görücez inşallah :)
benim de 2-3 aydır kahverengi akıntı ile başlıyordu, rahim ağzında endometriosis olmuşum doktor kontrolde kanamayı görüp yakmıştı. Bu ay da çok hafif bir sancı hissi var ama geçen ayki şiddetli belirtler yok. ama sanmıyorum bi bebek haberi verebileyim :)
bi ara rutin gebelik testimi yapsam mı dedim sonra dedim yok yine üzüleceksin boşver :) 2 gün kaldı benim de.
boşuna üzülmemek için bence de en iyisi tarihin geçmesini beklemek, olur mu our yaniAynen canım gerçekten test yaptırma ben kan verirken hemşire varsa bile çıkmaz bak çok erken olabilir dedi ben merakımdan yaptırdım bugün doktor ile telefonda görüşebildim ve 12. Günden sonra hormon yükselebileceğini regli olmazsam ertesi gün kan vermemi söyledi ya da olursam da kontrol için bekliyor olacak yine bi umut yeşerdi dursun bakalım köşede
Ooo iyi haber buuu hadi hayırlısı gerçekten erkendide işte innsan dayanamıyoAynen canım gerçekten test yaptırma ben kan verirken hemşire varsa bile çıkmaz bak çok erken olabilir dedi ben merakımdan yaptırdım bugün doktor ile telefonda görüşebildim ve 12. Günden sonra hormon yükselebileceğini regli olmazsam ertesi gün kan vermemi söyledi ya da olursam da kontrol için bekliyor olacak yine bi umut yeşerdi dursun bakalım köşede
Peak gibi duruyor, ama isterseniz yarın da takibe devam edin. Bazen ikisi aynı koyulukta olmayabiliyor.Merhaba kızlar bu 4 gün önceki ovulasyon testim sizce pik mi
Pcosum ondan dolayı gerçekten yumurtlama mı diye kafam karıştıİ
Bence bu testi yaptığınız günden bi gün sonrası hatta belki aynın günün aksamı pik olmus olabilirMerhaba kızlar bu 4 gün önceki ovulasyon testim sizce pik mi
Pcosum ondan dolayı gerçekten yumurtlama mı diye kafam karıştı
Sonraki günler daha az koyu oldular sPeak gibi duruyor, ama isterseniz yarın da takibe devam edin. Bazen ikisi aynı koyulukta olmayabiliyor.
Hem bugünü hem de gidişata göre değerlendirmek iyi olabilir.
Diğer günler koyuluk azaldıysa o gün peak olmuş diyebiliriz sanıyorum.Sonraki günler daha az koyu oldular s
Bende öyle düşünüyorum canım çünkü baya azaldı diğer günlerDiğer günler koyuluk azaldıysa o gün peak olmuş diyebiliriz sanıyorum.
Aynen o zaman demek ki olmus pikSonraki günler daha az koyu oldular s
Aynen canım bekliyorum daha 18 gün var adeteAynen o zaman demek ki olmus pik
Zaten bazen aynı koyulukta olmayabilir sizinkide baya koyu hem =)
Hayırlısı diyelim o zaman beklemedesin sende yani
boşuna üzülmemek için bence de en iyisi tarihin geçmesini beklemek, olur mu our yani
kaç çıkmıştı sonuç 0 mı 1-2 var mı :)
Ooo iyi haber buuu hadi hayırlısı gerçekten erkendide işte innsan dayanamıyo
Kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor canım o yüzden yapma bence sonra benim gibi ağlayarak bulursun kendini erkenden baktın diye hiçç psikolojini bozmaerken gebelik testi olmadan gecikmeden önce gebelik çıkmaz di mi kızlar