Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar, doktor bana 3. Gun kan tahlili demisti hormon testi icin ama sokaga cikma yasagi sebebiyle yarin kan verebilicem. Bugun daha cok yogun akinti olmadi ama belli regl oldum yani. Sizce sorun olur mu ne dersiniz?

4-5 aydir bebek olmamasi sanki hic normal degil gibi ya diger bir taraftan da😒 zamaninda cok bosa kasmisiz diyorum korunmak icin

Merhaba kizlar, doktor bana 3. Gun kan tahlili demisti hormon testi icin ama sokaga cikma yasagi sebebiyle yarin kan verebilicem. Bugun daha cok yogun akinti olmadi ama belli regl oldum yani. Sizce sorun olur mu ne dersiniz?

4-5 aydir bebek olmamasi sanki hic normal degil gibi ya diger bir taraftan da😒 zamaninda cok bosa kasmisiz diyorum korunmak icin
İkinci gün mü oluyo yani tahlil yarın verirsen🤔
İki ve üç diyolar zaten özellikle
İki üç farketmes yani

Beraber bebek çalısmalarına basladığımız arkadasım geldi az önce
6 aylık hamile😒
Kıskançlık değilde bi özenme oluyo sanki üzünçlüyüm şuan😒

Beraber bebek çalısmalarına basladığımız arkadasım geldi az önce
6 aylık hamile😒
Kıskançlık değilde bi özenme oluyo sanki üzünçlüyüm şuan😒
Ya evet cok iyi anliyorum:/ biz esimle evlenirken bazi sorunlarimiz olmustu uzun suredir birlikteyiz ama sip diye evlenemedik. O zaman da arkadaslarim 6 ayda evlenirken biraz uzuluyordum kendi adima

tabi herkesin kismeti farkli ama insan iste ozeniyor. Simdi de ben bebek icin ugrasirken pat diye bebek haberleri gelirse kendimi kotu hissedecegim :/

heralde her seyin vakti zamani var ya ne bileyim ama o hissi cok iyi anliyorum. Hicbir zaman da olmayacakmis gibi geliyor bana :KK43:

İki üç farketmes yani
Bugun daha oyle cok kanama yok ama bugunu bir sayiyorum gibi duruyor. O zaman yarin verecegim evden gelip aliyorlarmis. Bakalim ne cikacak, olmazsa rahim filmi de simdiden cektirmek istiyorum bir sorun varsa bilelim bosa beklenti kac aydir. Bu konusa bilginiz var mi zor mu film cektirmek

2-3-4 farketmiyor canım daa devam ediyor mu lekelenme

İki üç farketmes yani
Bugun daha oyle cok kanama yok ama bugunu bir sayiyorum gibi duruyor. O zaman yarin verecegim evden gelip aliyorlarmis. Bakalim ne cikacak, olmazsa rahim filmi de simdiden cektirmek istiyorum bir sorun varsa bilelim bosa beklenti kac aydir. Bu konusa bilginiz var mi zor mu i
2-3-4 farketmiyor canım daa devam ediyor mu lekelenme
evet regl oldum diyebilirim bu ayin da ilk talihlisi(z)i ben oldum 😁

bu ay peakten 2 gun oncesini ve 1 gun sonrasini degerlendirebilmistik. Kagit ustunde insan olmali diyor ama olmuyor iste 😟

Bugun daha oyle cok kanama yok ama bugunu bir sayiyorum gibi duruyor. O zaman yarin verecegim evden gelip aliyorlarmis. Bakalim ne cikacak, olmazsa rahim filmi de simdiden cektirmek istiyorum bir sorun varsa bilelim bosa beklenti kac aydir. Bu konusa bilginiz var mi zor mu i

evet regl oldum diyebilirim bu ayin da ilk talihlisi(z)i ben oldum 😁

bu ay peakten 2 gun oncesini ve 1 gun sonrasini degerlendirebilmistik. Kagit ustunde insan olmali diyor ama olmuyor iste 😟
Aynen öyle canım yumurtlama testleri daha çok beklentiye sokuyor bizi benimde durum çok iyi değil ara ara regli sancısı giriyor erken bile olabilirim sanırım 😑

Hazir aklimdayken folik asit kullaniyor musunuz? Gebelik planlamadan 3 ay once icilmeli diyor uzmanlar 4-5 aydir bosa iciyorum ben de 😁

Bugun daha oyle cok kanama yok ama bugunu bir sayiyorum gibi duruyor. O zaman yarin verecegim evden gelip aliyorlarmis. Bakalim ne cikacak, olmazsa rahim filmi de simdiden cektirmek istiyorum bir sorun varsa bilelim bosa beklenti kac aydir. Bu konusa bilginiz var mi zor mu film cektirmek
Ben çekildim kuzu sanırım ekimde falandı yakın tarihli yani
Burda baya ağrılı olanlar falan varmıs ama ben öyle sıkıntı yaşamadım
Ağrım oldu biraz ama dayanılmıcak gibi değil
Anestezisiz oldum ayrıca

O kadar iyi anlıyorum kii Allah herkesi evlat sahibi yapsın tabi de benim ne eksiğim var diye sorguluyoruz istemsiz 🙄
Aynen, üzüldüm valla ya ne yalan söylim
Diyorum ya kıskanma değilde bi garip hissettim allah biliyo içimden geçeni

Hazir aklimdayken folik asit kullaniyor musunuz? Gebelik planlamadan 3 ay once icilmeli diyor uzmanlar 4-5 aydir bosa iciyorum ben de 😁
Onuda kullanıyorum doktor önermişti ınofolıc combi benim kullandığım
Yumurta kalitesini falan arttırıyo demişti

Ben çekildim kuzu sanırım ekimde falandı yakın tarihli yani
Burda baya ağrılı olanlar falan varmıs ama ben öyle sıkıntı yaşamadım
Ağrım oldu biraz ama dayanılmıcak gibi değil
Anestezisiz oldum ayrıca
Cok tesekkur ederim☺️ Denemeye basladiktan ne kadar sonra cekilmistiniz?
Olmazsa kan testlerinden sonra doktora israr edicem bi bakilsin goze aliyorum

Cok tesekkur ederim☺️ Denemeye basladiktan ne kadar sonra cekilmistiniz?
Olmazsa kan testlerinden sonra doktora israr edicem bi bakilsin goze aliyorum
Ben denemeye basladıktan bi sene sonra kontrol için gittim
Hormomin tahlillerini yaptırdım, normal vajinal muayne oldum kist vs var mı diye, sonrasındada rahim filmi çekildim işte en son
Hiç birinde sıkıntı çıkmadı çok şükür
Eşimde sperm tahlili yaptırdı, ondada değerler iyi çıktı ama elle muayenede hafif varikosel çıktı
Doktor engellemez çocuk olusmasını değerler suan doğal yolla olması için yeterli dedi
Bu ayla birlikte 15 ay olcak
Hiç bi sıkıntı olmamasına rağmen olmadı 🤔
Anlamadık valla bizde vakti zamanı var demek ne diim=)

X