Bugün adetim gelmezse yarın erken gebelik testi yapacağım. İnanılmaz halsizim adet gibi belirtilerim var ama bu halsizlik beni şüphelendirdi. Olur olmaz her yerde uyumak istiyorum.Gebe olabilirsiniz ama 2.kere yumurtlama da olabiliyor bazen bence artık bir erken gebelik testi yapınEğer negatifse bunu da değerlendirmiş olursunuz
Bence kişisel görüşüm gebelik gibi çünkü adet gününüzde yumurtlama testi pozitif çıkmaz yani açıkçası gebeyseniz suan kan verseniz bile belli olurBugün adetim gelmezse yarın erken gebelik testi yapacağım. İnanılmaz halsizim adet gibi belirtilerim var ama bu halsizlik beni şüphelendirdi. Olur olmaz her yerde uyumak istiyorum.
Ben de çok zor dayanıyorum inanın ki ama sağlıklı gebelikse öğrenmek istiyorum. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumBence kişisel görüşüm gebelik gibi çünkü adet gününüzde yumurtlama testi pozitif çıkmaz yani açıkçası gebeyseniz suan kan verseniz bile belli olurBen dayanamaz verirdim sanırım
Kan testini haftasonu veririm yarın testte bişey çıkarsaBence kişisel görüşüm gebelik gibi çünkü adet gününüzde yumurtlama testi pozitif çıkmaz yani açıkçası gebeyseniz suan kan verseniz bile belli olurBen dayanamaz verirdim sanırım
Teşekkür ederim inşallah sizlere de nasip olur böyle güzel haberler almakCok tebrik ederim.. Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin... bizlere de dua edin..
Amin inşallah.. benim de dün adetimin başlaması gerekiyordu.. evde gebelik testim bitmiş ovulasyon buldum ve böyle çıktı.. silik aslında sizin ki kadar koyu değil.. bir kaç gün geçsin test alayım diye düşünüyorum.. ama tüm adet belirtilerim varTeşekkür ederim inşallah sizlere de nasip olur böyle güzel haberler almak
Ovülasyon testinde ikisi aynı koyulukta görmeden ümitlenmeyin derim. Ki benim yaşadığım durumda bile ovülasyon testlerinde öyle çıkıp hamile olmayan da var. Acele etmeyin. 1 2 gün daha tekrarlayın çok çok merakta kalıyosanız ovülasyonu... eğer azalırsa ümitlenmeyin derim o kırmızı çizgi renkleri eşit olmadanAmin inşallah.. benim de dün adetimin başlaması gerekiyordu.. evde gebelik testim bitmiş ovulasyon buldum ve böyle çıktı.. silik aslında sizin ki kadar koyu değil.. bir kaç gün geçsin test alayım diye düşünüyorum.. ama tüm adet belirtilerim var
Ovülasyon testinde ikisi aynı koyulukta görmeden ümitlenmeyin derim. Ki benim yaşadığım durumda bile ovülasyon testlerinde öyle çıkıp hamile olmayan da var. Acele etmeyin. 1 2 gün daha tekrarlayın çok çok merakta kalıyosanız ovülasyonu... eğer azalırsa ümitlenmeyin derim o kırmızı çizgi renkleri eşit olmadan
Bir de şöyle söyleyeyim denemek için laboquick kaset ile bu babyfast strip test yaptım ovülasyon için. Strip testte kıpkırmızıyken kaset testte sizinkinden Biraz daha koyuydu ama yine aynı kırmızılıkta değildi.Evet haklısınız.. hayırlısı sağlıklısı inşallah.. bizimde vaktimiz var demek ki.. Teşekkür ederim
adet gününüzde mutlaka çıkar . inşallah hamilesinizdirrTest bu
İnşaallah canımadet gününüzde mutlaka çıkar . inşallah hamilesinizdirr
MerhabaAma çok da korkuyorum. Ancak geçen yıl da bir kez ovülasyon kullandım ay boyunca ve adete bir gün kala yine hiç çizgi çıkmamıştı. Umarım bu kez hamileyimdir. 3 yıldır deniyoruz. Bir sorun yok. Önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracktım doktorum 1 kez aşılama dene dedi. Geçen yıl temmuzda da aşılama yaptırmıştım ama tutmamışyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?