- Konu Sahibi Queengibiqueen
Kızlar sonuç negatif maalesef allahtan hayırlısı ama yıkıldım
[/QUOT
Regli mi oldu?
Olmasıydan ümit var hep unutma,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sonuç negatif maalesef allahtan hayırlısı ama yıkıldım
[/QUOT
Regli mi oldu?
Olmasıydan ümit var hep unutma,
Cikinca bize de yazin merak ettim :)2 saatte çıkar dediler bekliyorum![]()
Negatif maalesef <2 çıktıCikinca bize de yazin merak ettim :)
Umarim guzel haber alirsiniz
Olsun moralinizi bozmayın, Allah en kısa zamanda nasip eder inşallahNegatif maalesef <2 çıktı
Ederim tabiki bende aynıyım bende nasibe bıraktım bekliyorumm sadece 1 defa klomen kullandım 22 mm oldu geçen ay ama oviteralla bulamadım vuramadım belki çatladı tutmadı belki çatlamadı bidaha abişry alıp kullanmadım ramazan girince arayaDua et nolur vallahi sende aynı yolun yolcususun 16-17 aydır tükendik bittik haber vericem mutlaka Allah bin kez razı olsun bekleyen isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim
Hiç ummadığın anda olur hep öyle derler benim daha olmadı ama inanıyorumKızlar sonuç negatif maalesef allahtan hayırlısı ama yıkıldım
Ben şok ama yumurtlama testi çok koyuydu ozaman ikinci kez yumurtluyorsun sağlık olsun canım üzme kendini bu ay inşallah kısmet olur bizedeKızlar sonuç negatif maalesef allahtan hayırlısı ama yıkıldım
Merhaba birkaç keredir denk geliyordu paylaşımlarınız. Bu postu da açınca sizin adınıza sevinmiştim çünkü ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler oluyormuş belki siz de ondansiniz diye düşünmüştüm. Şimdi negatif deyince bir üzüldüm. Ama ovulasyon testi pik gösteriyor belki ikinci defa yumurtluyorsunuz bu ay hiç belli olmaz, imkanınız varsa deneyin kesinlikle.Kızlar sonuç negatif maalesef allahtan hayırlısı ama yıkıldım
Vallahi ben o kadar çok yoruldum ki artık ovülasyon takibi de olmak üzere eşimle karar aldık yapmayacağım haziran temmuz gibi aşılama veya tüp bebeğe başlayalım dedik haktan hayırlısı ama ben 17 aydır perişan oldum artık mentalim kaldırmıyorMerhaba birkaç keredir denk geliyordu paylaşımlarınız. Bu postu da açınca sizin adınıza sevinmiştim çünkü ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler oluyormuş belki siz de ondansiniz diye düşünmüştüm. Şimdi negatif deyince bir üzüldüm. Ama ovulasyon testi pik gösteriyor belki ikinci defa yumurtluyorsunuz bu ay hiç belli olmaz, imkanınız varsa deneyin kesinlikle.
En güzeli hayırlısı deyip oluruna bırakmak ve tevekkül etmek. Rabbim nasip edecekse bir şekilde oluyor, nasibimizde yoksa da boşu boşuna yorulduğumuzla kalıyoruz.Vallahi ben o kadar çok yoruldum ki artık ovülasyon takibi de olmak üzere eşimle karar aldık yapmayacağım haziran temmuz gibi aşılama veya tüp bebeğe başlayalım dedik haktan hayırlısı ama ben 17 aydır perişan oldum artık mentalim kaldırmıyor
Haklısınız insan çok yıpranıyor bu süreçte.Vallahi ben o kadar çok yoruldum ki artık ovülasyon takibi de olmak üzere eşimle karar aldık yapmayacağım haziran temmuz gibi aşılama veya tüp bebeğe başlayalım dedik haktan hayırlısı ama ben 17 aydır perişan oldum artık mentalim kaldırmıyor
Uzunnn bi süre buralarda olmicam kızlar arkadaşın dediği gibi inzivaya çekilmek istiyorum belirti araştırmak veya buraya girip ümitlenmek vs istemiyorum bebek konusunu hiç duymak bile istemiyorum allahım inşallah bekleyen isteyen herkesin kucağını doldururHaklısınız insan çok yıpranıyor bu süreçte.
Elbet vardır bunda da bir hayır diyelim.Ovülasyon testinin öyle koyu çıkmasına ayrı şaşırdım ama. Güvenmemek lazımmış
![]()