KIZLAR ACABA Mİ?

Regl olmadım ama sonuç negatif ovülasyon testiyle takip etmiştim geç döllenme ihtimali olacağını da sanmıyorum

Dua et nolur vallahi sende aynı yolun yolcususun 16-17 aydır tükendik bittik haber vericem mutlaka Allah bin kez razı olsun bekleyen isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim
Ederim tabiki bende aynıyım bende nasibe bıraktım bekliyorumm sadece 1 defa klomen kullandım 22 mm oldu geçen ay ama oviteralla bulamadım vuramadım belki çatladı tutmadı belki çatlamadı bidaha abişry alıp kullanmadım ramazan girince araya 🙁🤲🏻 bi hormon sorunumda olmayınca engel bende nasip dedim

Kızlar sonuç negatif maalesef allahtan hayırlısı ama yıkıldım
Merhaba birkaç keredir denk geliyordu paylaşımlarınız. Bu postu da açınca sizin adınıza sevinmiştim çünkü ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler oluyormuş belki siz de ondansiniz diye düşünmüştüm. Şimdi negatif deyince bir üzüldüm. Ama ovulasyon testi pik gösteriyor belki ikinci defa yumurtluyorsunuz bu ay hiç belli olmaz, imkanınız varsa deneyin kesinlikle.

Ben de 11 aydır deniyorum şimdiye kadar hiç gebelik olmadı. Doktorlar herhangi bir problem olmadığını söyledi eşimde de bende de. Bakalım Rabbim isteyen herkese hayırlısından, kolayından, sağlıklısından nasip etsin 🌸

Merhaba birkaç keredir denk geliyordu paylaşımlarınız. Bu postu da açınca sizin adınıza sevinmiştim çünkü ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler oluyormuş belki siz de ondansiniz diye düşünmüştüm. Şimdi negatif deyince bir üzüldüm. Ama ovulasyon testi pik gösteriyor belki ikinci defa yumurtluyorsunuz bu ay hiç belli olmaz, imkanınız varsa deneyin kesinlikle.
Vallahi ben o kadar çok yoruldum ki artık ovülasyon takibi de olmak üzere eşimle karar aldık yapmayacağım haziran temmuz gibi aşılama veya tüp bebeğe başlayalım dedik haktan hayırlısı ama ben 17 aydır perişan oldum artık mentalim kaldırmıyor

Vallahi ben o kadar çok yoruldum ki artık ovülasyon takibi de olmak üzere eşimle karar aldık yapmayacağım haziran temmuz gibi aşılama veya tüp bebeğe başlayalım dedik haktan hayırlısı ama ben 17 aydır perişan oldum artık mentalim kaldırmıyor
En güzeli hayırlısı deyip oluruna bırakmak ve tevekkül etmek. Rabbim nasip edecekse bir şekilde oluyor, nasibimizde yoksa da boşu boşuna yorulduğumuzla kalıyoruz.
Biraz inzivaya çekilmek ve düşünmemek size de hepimize de iyi gelecek belki de...

Haklısınız insan çok yıpranıyor bu süreçte.
Elbet vardır bunda da bir hayır diyelim.🤲🏻 Ovülasyon testinin öyle koyu çıkmasına ayrı şaşırdım ama. Güvenmemek lazımmış 😔😔

Haklısınız insan çok yıpranıyor bu süreçte.
Elbet vardır bunda da bir hayır diyelim.🤲🏻 Ovülasyon testinin öyle koyu çıkmasına ayrı şaşırdım ama. Güvenmemek lazımmış 😔😔
Uzunnn bi süre buralarda olmicam kızlar arkadaşın dediği gibi inzivaya çekilmek istiyorum belirti araştırmak veya buraya girip ümitlenmek vs istemiyorum bebek konusunu hiç duymak bile istemiyorum allahım inşallah bekleyen isteyen herkesin kucağını doldurur 🥹❤️ bana müsaade artık hayırlı haberlerle dönerim inşallah bir süre sonra

Back
X