Adet iken ovülasyon testi pozitif

• Konu Sahibi Konu Sahibi leey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eklentiler

• IMG-20250413-WA0020.webp
    IMG-20250413-WA0020.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 11
Dün eşim evde olmadığı için test yapma gereği duymadım ama böyle olması normalmi
Benim kullandığım ovülasyon testi bundan değildi o yüzden yorum yapamıyorum belkide test bozuktur Siz ne zaman regl oldunuz adet başlangıç tarihiniz kaç ona göre aşağı yukarı yumurtlama günü heseplanabilir

Benim kullandığım ovülasyon testi bundan değildi o yüzden yorum yapamıyorum belkide test bozuktur Siz ne zaman regl oldunuz adet başlangıç tarihiniz kaç ona göre aşağı yukarı yumurtlama günü heseplanabilir
1 Nisanda oldum 4 nisanda bitti

Koyulaşmaya başladı sonra birden full negatif çıktı

1 Nisanda oldum 4 nisanda bitti
Bir sonraki adet tarihiniz ne zaman ise o tarihten 14 gün önceye gidin bulduğunuz tarihin 7 gün öncesini ve 3 gün sonrasını işaretleyip bu tarihlerde sık ilişki deneyin

Bir sonraki adet tarihiniz ne zaman ise o tarihten 14 gün önceye gidin bulduğunuz tarihin 7 gün öncesini ve 3 gün sonrasını işaretleyip bu tarihlerde sık ilişki deneyin
Bu hafta muhtemelen yumurtlamanız olacaktır. Tabi bu adet döngüsü 28 günde bir olanlar için geçerli ve düzenli olanlar için. Eğer 30 gün veya 35 günde bir adet oluyorsanız yumartlamanız 16.17.18 yada daha ileri bir tarihte de gerçekleşebilir

Back
X