Adet iken ovülasyon testi pozitif

• Konu Sahibi Konu Sahibi leey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak canım üsteki ovulasyon testi pik alttaki hamilelik testi pozıtıf inşallah seninde böyledir rabbim bana sana isteyen herkese nasip etsin🥲☺️🌸
Nasipse diğer aya artık Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Üzülme canım benim Allah büyük kafana takma sakın bende hep negatıf gormeketen yoruldum ama nasip kısmet Allah kalbımızd göre versin inşallah 🌸☺️

Üzülme canım benim Allah büyük kafana takma sakın bende hep negatıf gormeketen yoruldum ama nasip kısmet Allah kalbımızd göre versin inşallah 🌸☺️

Şuan test yok elimde ama yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Ovülasyon testleri kafamı çok karıştırıyor bugün pik gördö testte onu görmesem gebelikten şüphelenmezdim normal adet der geçerdim
Bir sey sorabilirmiyim benim adetim 2 gün önce bitti ve ovulasyon testine başladım ama bugün çift çizgi çıktı ve biri silikti ilk defa kullanıyorum yardımcı olurmusunuz

Normalmi böyle çıkması

Eklentiler

• 17440878607371162094879195578760.webp
    17440878607371162094879195578760.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 14
Bir sey sorabilirmiyim benim adetim 2 gün önce bitti ve ovulasyon testine başladım ama bugün çift çizgi çıktı ve biri silikti ilk defa kullanıyorum yardımcı olurmusunuz
Normalde hep iki çizgi çıkıyor zaten silik olduğunda yumurtlama zamanı değil demek . T çizgisi kopkoyu olduğunda yumurtlama olmuş demektir

Bu hafta regl oldum ve pcos olduğumu öğrendim 🤦🏼‍♀️ spora ve dengeli beslenmeye başlayacağım bu ay ovülasyon yapmak istemiyorum

Normalde hep iki çizgi çıkıyor zaten silik olduğunda yumurtlama zamanı değil demek . T çizgisi kopkoyu olduğunda yumurtlama olmuş demektir
Çizgi var ama görüşmemiş kamera yüzünden birdaha atıyorum

Bu şekilde

Eklentiler

• IMG-20250408-WA0005.webp
    IMG-20250408-WA0005.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 9
Bide ovulasyon testini sabahın yapmak daha iyi akşammı hangi doğru cevabı verir

Testte bir iki saat önce sıvı tüketimini bırakın

Olur tabi. Pcosunuz falan varmı
Bende pcos var bir kaç gün pil olabiliyor ama hangisi yumurtlama onu kesin bilemiyorum eğer sizde de pcos varsa ve bir kaç gün pil gösterirse o günleri değerlendirin T çizgisi ertesi gün silik olduğunda yumurta çatlamış demektir

Back
X