- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.521
- 123
- 44
Yani bata kaç gün kala?Adetimden 16 gün sonra hisetim batmayi
1 hafta kalaYani bata kaç gün kala?
Ay inş bende hissederim1 hafta kala
Hamileyim evet iki gün önce kan testinde 110 çıktıGeç döllenme ihtimaliniz var mı? Geç yumurtlamış olabilir misiniz
Kasık batmanları hem sağ hem sol muydu?
Ve Akıntı varsa kaç gün kala başlamıştı?
Aralıksız devam ettiği için kaç gün kala başladı bilmiyorum. Kasık batmaları sol taraftandı hala sol taraf. İki ovülasyon testini çekmemişim sadece strip test var. Benimki böyleydi. İkisi de aynı renkti çizgilerin. Birini öğlen, birini akşama doğru yapmıştım o gün.O test varsa atar mısın?
Ay çok şükürHamileyim evet iki gün önce kan testinde 110 çıktıAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Biraz daha bekleyin bazı insanların lh hormonu adet dönemine yakın yükselir ve adetle beraber düşer. Bazen de yumurtlama olduğu için devamlı pozitif görürsünüz. Adetiniz gecikirse geç döllenme ihtimaliniz var mı? Ondan testler göstermiyor olabilir. Yukarıda bi arkadaşa da olmuştu.Kaç gündür benimde ovülasyon testlerim çift çizgi çıkıyor adetime ikimgüm var ama test negatif çıkıyor
Bi ihtimal adet olmazsanız anlarsınız zatenGeç döllenme mi olabilir yani
Canim merhaba hamileymissin cok sevindim. Ne zaman yumurtlama gormustun ne zaman pozitif haberi aldin. Bide kac gündür pozitif cikiyodu testlerinDün yaptım erken hamilelik ama negatif çıktı Buda dün yaptığım ovülasyon testi yine aynı sebebini anlayamadım
Bu test kaç gün önceydi?Aralıksız devam ettiği için kaç gün kala başladı bilmiyorum. Kasık batmaları sol taraftandı hala sol taraf. İki ovülasyon testini çekmemişim sadece strip test var. Benimki böyleydi. İkisi de aynı renkti çizgilerin. Birini öğlen, birini akşama doğru yapmıştım o gün.
Ovülasyon testlerim Bat günü ve 1 gün kala böyleydi. Batın 2. Günü ise erken gebelik yapmıştım böyleydiBu test kaç gün önceydi?
Hayırlı Olsun bu arada bebeğin
Merhaba kusura bakmayın siteyi hala takip ediyorum ama giriş yapmadğım için bildirimler gelmemiş. Son durumunuz nedir acabaÖncelikle merhaba, benim de bu ay 2. aşılamam 13 Eylül’de yapıldı. 11 Eylülde de çatlatma olmuştu. Çatlatma iğnesinden sonra haliyle göğüs şişmesi ve ağrısı olmuştu. Şimdi adetime 6 gün kaldı göğüs ağrısı vs bişey kalmadı. Sadece kasığımda sol tarafta belime vuran bi ağrı hissediyorum hatta bu kasık ağrısı sanki adet olacakmışım gibi hissettiriyo. Yazılanları okurken biraz umut ettim insanın gözü kendisi gibi yaşayanları arıyove ayrıca hayırlı olsun inşallah sağlıkla geçer tüm süreçlerin ve kucağına sağlıkla alırsın
Benim ovülasyon testlerim sürekli aynı çıkıyordu bende hepsini aşagı yukarı değerlendirdim adetime bir hafta varken 2.30 çıkmıştı 4 gün kala kanda 32 çıktı adet günümden iki gün sonra da 110 olduCanim merhaba hamileymissin cok sevindim. Ne zaman yumurtlama gormustun ne zaman pozitif haberi aldin. Bide kac gündür pozitif cikiyodu testlerin
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tüm isteyenlere dua ediyorum bol bol Allah aratmasın inşallahAy çok şükürallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallahÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tüm isteyenlere dua ediyorum bol bol Allah aratmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?