Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper o zaman bir ay boyunca hergün teste devamHHayır
yok nedenki
Rica ederim inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize de babada dua edin olur muTamam çok teşekkür ederim vallahi çok sağolun
Herhün iki çizgi çıkacak zatenBen testi bu akşamda yaptım yine aynı çıktı neden acaba
Hayır hayır testin normali bu zaten. Siz kopkoyu çizgisi görene kadar yapmaya devam edinPcosmu var acaba bende
Anladım tesekkur ederim bende tek çizgi çıkması gerekiyor sandım negatifken çünkü baya araştırdım tek çizgi negatif diye biliyorumHayır hayır testin normali bu zaten. Siz kopkoyu çizgisi görene kadar yapmaya devam edin
Bide bir şey daha sorucsm ben iki kere düşük yaptım pco olup olmadığını nasıl anlıyoruz hani olsaydı eğer doktorlar soylermiydi acabaAnladım tesekkur ederim bende tek çizgi çıkması gerekiyor sandım negatifken çünkü baya araştırdım tek çizgi negatif diye biliyorum
Adetin 2. 3 günü muayeneye gidin doktora regl iken belli oluyor ultrasonda onun dışında çok belli olmuyorBide bir şey daha sorucsm ben iki kere düşük yaptım pco olup olmadığını nasıl anlıyoruz hani olsaydı eğer doktorlar soylermiydi acaba
Hayır sorun olmazBen ovulasyon testlerini tam vaktinde yapamıyorum 8 buçukta başladım bu 10 11 falan oldu bi sorun olurmu