• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testim kaç gündür böyle gebelik olabilir mi?

Merhaba
Sonucunuz ne oldu
Merhaba bugün adet günüm ilk idrarla değil ama sonradan yaptım ve t cden koyu çıktı. Bugğn kan vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da. Adet belirtim de yok

Eklentiler

• FADC413B-DA18-40D1-A846-4D9BE250B541.jpeg
    FADC413B-DA18-40D1-A846-4D9BE250B541.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 404
Merhaba bugün adet günüm ilk idrarla değil ama sonradan yaptım ve t cden koyu çıktı. Bugğn kan vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da. Adet belirtim de yok
Önce idrar testine bakın çıkarsa kana gidin bence

🤲🏻

Allah razı olsun. Umarım değerler iyi çıkar da devamı gelir. Ve isteyen herkes bu duyguyu yaşar.
İnşallah. Ben bu ay ovulasyonla yumurtlamami takip ettim ve değerlendirdim. Bat a 6 gün var
.kasık agrisi gogus hassasiyeti vb.hicbir belirti yok.siz de belirti oldu mu

İnşallah. Ben bu ay ovulasyonla yumurtlamami takip ettim ve değerlendirdim. Bat a 6 gün var
.kasık agrisi gogus hassasiyeti vb.hicbir belirti yok.siz de belirti oldu mu
Hayır ben aşılama yaptrdğm için ilk önceleri göğüs olmuştu o da geçti. Sadece son üç gün sbh kalktpmda adet olacm sandım geçti 10 dk içinde. Dün akşam göğsüm biraz sertleşti acıdı gibi hissettm çok az. Yani adet öncesi akşam. Ama koyulaşma büyüme bir şey yok henüz. Şuan heyecandan mı blmiyorum sanki adet oluyorum gibi. Kan sonucunu bekliyorum doktorda.

Hayır ben aşılama yaptrdğm için ilk önceleri göğüs olmuştu o da geçti. Sadece son üç gün sbh kalktpmda adet olacm sandım geçti 10 dk içinde. Dün akşam göğsüm biraz sertleşti acıdı gibi hissettm çok az. Yani adet öncesi akşam. Ama koyulaşma büyüme bir şey yok henüz. Şuan heyecandan mı blmiyorum sanki adet oluyorum gibi. Kan sonucunu bekliyorum doktorda.
Beta değeriniz kaç çıktı? Ben çok çok erken farketmişim daha kese bile 2 mm miş. 396 çıktı beta da

Merhaba hayırlısı olsun inş bu fotoğrafı çektiğinizde üzerinden ne kadar geçti ?
Merhaba idrarı damlatırken önce t noktasından geçiyor ya daha geçerken o t ztn çıktı sonra da c çıktı ama o sırada t koyulaşmıştı bile

Merhaba 2 tane yanyana olan testin hiç çizgi olmayan adete 6 gün kala. Diğerleri sırasıyla 3-2-1 gün kala. Yani yarın adet günüm. Ovülasyon koyu çıkıyor artık 3 gündür. Yumurtlamam 19-20 ağustosta oldu çünkü aşılama yaptırdım. Yarın kan testi yaptıracğm. Buraya yazacağım
Merhaba bu testler ne kadar sürede sonuç verdi araca benimde aynısından ve ilk 1 dakika iki çizgide koyu olmadı üzerinden 1 saat geçti ve koyu olmuş ikisine ben anlayamadım da

Merhaba bu testler ne kadar sürede sonuç verdi araca benimde aynısından ve ilk 1 dakika iki çizgide koyu olmadı üzerinden 1 saat geçti ve koyu olmuş ikisine ben anlayamadım da
Testi tekrarlamalısınız. İlk 10 dakika her zaman en doğru sonuç alırsınız. Sonrası yanıltabilir.

Teşekkür ederimmm. Bugün de 714 çıktı. Artık korkum biraz geçti. Çok şükür 🙌
Maşallah size Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤍
Benim bat a 4 gün var erken gebelik testim yok normal kaset testim var .siz ovulasyonla denemistiniz sanırım bende denesem mi acaba kararsız kaldım 😂

Merhaba ovülasyon testi adet dönemine yakın silik çıksa bile gebelikte ilgili bilgi vermez değil mi ? Sonuçta yumurtlama sonrası da test yapmaya devam ediyoruz ya illa gebelik varsa bile ovü testi koyu çıkacak diye bir kaide yok demi belki geç oluyor döllenme ve bunu ovülasyon ile anlamak zordur yani çünkü benim geçti bellki yumutlamam ama şu son günlerde ovü yapıyorum silik çizgi hep acaba diyorum gebelikte mi yok olsa koyumu olurdu diyorum çünkü gebeliği ovulasyon testi ile öğrenenler varmış ..nasıl oluyor bu işler

Back