Merhaba bugün adet günüm ilk idrarla değil ama sonradan yaptım ve t cden koyu çıktı. Bugğn kan vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da. Adet belirtim de yokMerhaba
Sonucunuz ne oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testim kaç gündür böyle gebelik olabilir mi?
- Konu Sahibi karasigi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
Önce idrar testine bakın çıkarsa kana gidin benceMerhaba bugün adet günüm ilk idrarla değil ama sonradan yaptım ve t cden koyu çıktı. Bugğn kan vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da. Adet belirtim de yok
Canım evet az önce öyle yaptım pozitif çıktı şimdi Doktorumu aradım kana gidiyorumÖnce idrar testine bakın çıkarsa kana gidin bence
- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
Umarım sağlıklı bir gebeliktir. testte çok belirgin güzel görünmüş maşallahMerhaba bugün adet günüm ilk idrarla değil ama sonradan yaptım ve t cden koyu çıktı. Bugğn kan vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da. Adet belirtim de yok
Allah razı olsun. Umarım değerler iyi çıkar da devamı gelir. Ve isteyen herkes bu duyguyu yaşar.Umarım sağlıklı bir gebeliktir. testte çok belirgin güzel görünmüş maşallah
- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
İnşallah. Ben bu ay ovulasyonla yumurtlamami takip ettim ve değerlendirdim. Bat a 6 gün var
Allah razı olsun. Umarım değerler iyi çıkar da devamı gelir. Ve isteyen herkes bu duyguyu yaşar.
.kasık agrisi gogus hassasiyeti vb.hicbir belirti yok.siz de belirti oldu mu
Hayır ben aşılama yaptrdğm için ilk önceleri göğüs olmuştu o da geçti. Sadece son üç gün sbh kalktpmda adet olacm sandım geçti 10 dk içinde. Dün akşam göğsüm biraz sertleşti acıdı gibi hissettm çok az. Yani adet öncesi akşam. Ama koyulaşma büyüme bir şey yok henüz. Şuan heyecandan mı blmiyorum sanki adet oluyorum gibi. Kan sonucunu bekliyorum doktorda.İnşallah. Ben bu ay ovulasyonla yumurtlamami takip ettim ve değerlendirdim. Bat a 6 gün var
.kasık agrisi gogus hassasiyeti vb.hicbir belirti yok.siz de belirti oldu mu
- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
Beta değeriniz kaç çıktı? Ben çok çok erken farketmişim daha kese bile 2 mm miş. 396 çıktı beta daHayır ben aşılama yaptrdğm için ilk önceleri göğüs olmuştu o da geçti. Sadece son üç gün sbh kalktpmda adet olacm sandım geçti 10 dk içinde. Dün akşam göğsüm biraz sertleşti acıdı gibi hissettm çok az. Yani adet öncesi akşam. Ama koyulaşma büyüme bir şey yok henüz. Şuan heyecandan mı blmiyorum sanki adet oluyorum gibi. Kan sonucunu bekliyorum doktorda.
Merhaba hayırlısı olsun inş bu fotoğrafı çektiğinizde üzerinden ne kadar geçti ?Merhaba bugün adet günüm ilk idrarla değil ama sonradan yaptım ve t cden koyu çıktı. Bugğn kan vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da. Adet belirtim de yok
Merhaba 272 çıktı. Adet günümde umarım sağlıklı bir sonuçturBeta değeriniz kaç çıktı? Ben çok çok erken farketmişim daha kese bile 2 mm miş. 396 çıktı beta da
Merhaba idrarı damlatırken önce t noktasından geçiyor ya daha geçerken o t ztn çıktı sonra da c çıktı ama o sırada t koyulaşmıştı bileMerhaba hayırlısı olsun inş bu fotoğrafı çektiğinizde üzerinden ne kadar geçti ?
- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
Umarım sağlıkla devam ederMerhaba 272 çıktı. Adet günümde umarım sağlıklı bir sonuçtur
Merhaba bu testler ne kadar sürede sonuç verdi araca benimde aynısından ve ilk 1 dakika iki çizgide koyu olmadı üzerinden 1 saat geçti ve koyu olmuş ikisine ben anlayamadım daMerhaba 2 tane yanyana olan testin hiç çizgi olmayan adete 6 gün kala. Diğerleri sırasıyla 3-2-1 gün kala. Yani yarın adet günüm. Ovülasyon koyu çıkıyor artık 3 gündür. Yumurtlamam 19-20 ağustosta oldu çünkü aşılama yaptırdım. Yarın kan testi yaptıracğm. Buraya yazacağım
Benim 1 dakika sürdü sürmedi diyebilirmMerhaba bu testler ne kadar sürede sonuç verdi araca benimde aynısından ve ilk 1 dakika iki çizgide koyu olmadı üzerinden 1 saat geçti ve koyu olmuş ikisine ben anlayamadım da
Teşekkür ederimmm. Bugün de 714 çıktı. Artık korkum biraz geçti. Çok şükürUmarım sağlıkla devam eder
- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
Özelde mi baktırdınız acabaTeşekkür ederimmm. Bugün de 714 çıktı. Artık korkum biraz geçti. Çok şükür
- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
Testi tekrarlamalısınız. İlk 10 dakika her zaman en doğru sonuç alırsınız. Sonrası yanıltabilir.Merhaba bu testler ne kadar sürede sonuç verdi araca benimde aynısından ve ilk 1 dakika iki çizgide koyu olmadı üzerinden 1 saat geçti ve koyu olmuş ikisine ben anlayamadım da
Evet özel bi hastanede. Doktorum çarşamba gelirsen bir bakalım ultrasonda dedi. Ama erken değil mi acaba anlamadımÖzelde mi baktırdınız acaba
- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
Maşallah size Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTeşekkür ederimmm. Bugün de 714 çıktı. Artık korkum biraz geçti. Çok şükür
Benim bat a 4 gün var erken gebelik testim yok normal kaset testim var .siz ovulasyonla denemistiniz sanırım bende denesem mi acaba kararsız kaldım
Merhaba ovülasyon testi adet dönemine yakın silik çıksa bile gebelikte ilgili bilgi vermez değil mi ? Sonuçta yumurtlama sonrası da test yapmaya devam ediyoruz ya illa gebelik varsa bile ovü testi koyu çıkacak diye bir kaide yok demi belki geç oluyor döllenme ve bunu ovülasyon ile anlamak zordur yani çünkü benim geçti bellki yumutlamam ama şu son günlerde ovü yapıyorum silik çizgi hep acaba diyorum gebelikte mi yok olsa koyumu olurdu diyorum çünkü gebeliği ovulasyon testi ile öğrenenler varmış ..nasıl oluyor bu işler