• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testim kaç gündür böyle gebelik olabilir mi?

Kasık batmanları hem sağ hem sol muydu?
Ve Akıntı varsa kaç gün kala başlamıştı?
O test varsa atar mısın?
Aralıksız devam ettiği için kaç gün kala başladı bilmiyorum. Kasık batmaları sol taraftandı hala sol taraf. İki ovülasyon testini çekmemişim sadece strip test var. Benimki böyleydi. İkisi de aynı renkti çizgilerin. Birini öğlen, birini akşama doğru yapmıştım o gün.

Eklentiler

• 20220831_134055.jpg
    20220831_134055.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 113
Kaç gündür benimde ovülasyon testlerim çift çizgi çıkıyor adetime ikimgüm var ama test negatif çıkıyor
Biraz daha bekleyin bazı insanların lh hormonu adet dönemine yakın yükselir ve adetle beraber düşer. Bazen de yumurtlama olduğu için devamlı pozitif görürsünüz. Adetiniz gecikirse geç döllenme ihtimaliniz var mı? Ondan testler göstermiyor olabilir. Yukarıda bi arkadaşa da olmuştu.

Dün yaptım erken hamilelik ama negatif çıktı Buda dün yaptığım ovülasyon testi yine aynı sebebini anlayamadım
Canim merhaba hamileymissin cok sevindim. Ne zaman yumurtlama gormustun ne zaman pozitif haberi aldin. Bide kac gündür pozitif cikiyodu testlerin

Aralıksız devam ettiği için kaç gün kala başladı bilmiyorum. Kasık batmaları sol taraftandı hala sol taraf. İki ovülasyon testini çekmemişim sadece strip test var. Benimki böyleydi. İkisi de aynı renkti çizgilerin. Birini öğlen, birini akşama doğru yapmıştım o gün.
Bu test kaç gün önceydi?
Hayırlı Olsun bu arada bebeğin🤲

Öncelikle merhaba, benim de bu ay 2. aşılamam 13 Eylül’de yapıldı. 11 Eylülde de çatlatma olmuştu. Çatlatma iğnesinden sonra haliyle göğüs şişmesi ve ağrısı olmuştu. Şimdi adetime 6 gün kaldı göğüs ağrısı vs bişey kalmadı. Sadece kasığımda sol tarafta belime vuran bi ağrı hissediyorum hatta bu kasık ağrısı sanki adet olacakmışım gibi hissettiriyo. Yazılanları okurken biraz umut ettim insanın gözü kendisi gibi yaşayanları arıyo🥺 ve ayrıca hayırlı olsun inşallah sağlıkla geçer tüm süreçlerin ve kucağına sağlıkla alırsın🙏🏻
Merhaba kusura bakmayın siteyi hala takip ediyorum ama giriş yapmadğım için bildirimler gelmemiş. Son durumunuz nedir acaba

Canim merhaba hamileymissin cok sevindim. Ne zaman yumurtlama gormustun ne zaman pozitif haberi aldin. Bide kac gündür pozitif cikiyodu testlerin
Benim ovülasyon testlerim sürekli aynı çıkıyordu bende hepsini aşagı yukarı değerlendirdim adetime bir hafta varken 2.30 çıkmıştı 4 gün kala kanda 32 çıktı adet günümden iki gün sonra da 110 oldu

Back