Vajinal ultrason olabilir. Bana da erken olduğu için öyle bakıldı ve kese yi bile göremedik.Evet özel bi hastanede. Doktorum çarşamba gelirsen bir bakalım ultrasonda dedi. Ama erken değil mi acaba anlamadım
Benim de görünmediVajinal ultrason olabilir. Bana da erken olduğu için öyle bakıldı ve kese yi bile göremedik.
Aslında koyu çıksa da kesinlik vermiyor olabilir. Ben de umutlandım ama pişman olabileceğimi biliyordum yine de her sonuca hazırdım. Ben o testi bu ay kullanmak için almıştım çok ani bir kararla doktora gitti bana tüp bebek yapın hocam diye. Kabul etmedi aşılama yaptı. Aşılama öyle oldu. Testler de elimde kaldı diye bir denedim her gun denemeye başladım psikopat gibi. İki çizgi görmek uğruna. Sonra araştrdm olumlu sonuç alan olmuş böyleMerhaba ovülasyon testi adet dönemine yakın silik çıksa bile gebelikte ilgili bilgi vermez değil mi ? Sonuçta yumurtlama sonrası da test yapmaya devam ediyoruz ya illa gebelik varsa bile ovü testi koyu çıkacak diye bir kaide yok demi belki geç oluyor döllenme ve bunu ovülasyon ile anlamak zordur yani çünkü benim geçti bellki yumutlamam ama şu son günlerde ovü yapıyorum silik çizgi hep acaba diyorum gebelikte mi yok olsa koyumu olurdu diyorum çünkü gebeliği ovulasyon testi ile öğrenenler varmış ..nasıl oluyor bu işler
Bir deneyin negatif çıkarsa umutsuzluğa kapılmayın pızitif çıkarsa da çok kaptırmayınn. Bu bence bir kumar olabilir sanırım bilimsel olarak kanıtlı değilMaşallah size Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim bat a 4 gün var erken gebelik testim yok normal kaset testim var .siz ovulasyonla denemistiniz sanırım bende denesem mi acaba kararsız kaldım
KısmetBenim de görünmedivajinal de bakmadı artık. Aslnda ben bir tatile çıkacktım yola çıkmadan önce görmek istedi. Zaten görünmeyeceğini o da tahmin ediyormuş ama bir ihtimal işte
Çok tebrik ederim cnm. Bize de dua et lütfen. Sağlıkla inş.
İnşallah sizlere de böyle güzel haberler almak nasip olurÇok tebrik ederim cnm. Bize de dua et lütfen. Sağlıkla inş.
Henüz pozitif yani pik görmemişsin canım. Soldaki c yani kontrol çizgisi ile t çizgisi aynı kırmızılıkta veya t çizgisi daha koyu olduğu zaman yumurtan çatlamış demektir. Çatladığını gördüğün zaman da mutlaka o günü değerlendir.Eki Görüntüle 3129390 çok tebrik ederim hamileliğin içinkızlar bende ovulasyonla yumurta takibi yapıyorum üstteki test dün alttakini ise bugün yaptım ama ilk kez yaptığım için çok bi bilgim yok yumurtlama olmuş mu sizce ?? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimm
MerhabaEki Görüntüle 3129437
Merhabalar
Bende piki gördüm arkadaşlar sonra silikleşmeye başladı daha test yapmama gerek yok dimi
Evet günleri değerlendirdimMerhaba
Gerek yok tabiki günleri değerlendirdiyseniz adetinizi veya güzel haberi bekleyin.
Benimde sürekli çift çizgi çıkıyor acaba hamile olabilir miyim lüksler lütfen cevap verin adetime 7 gün varAdete 8 gün kala tesadüfen ovülasyon testi yaptım silikti. Sonra 3 gün bekledim yani adete 5 gün kala yaptım yanındaki çizgi koyulaştı. Ve en son dün ve bugün ovülasyon testini tekrarladım. Ve testim dün de bugün de böyle; (üstteki dünki)
Cuma gününden beri de uyku ve halsizlik kasık batmaları hat safhada ve sık idrara çıkıyorum. Uyku ve halsizlik dışında bunlar bana adette oluyor ve bugün adet olmam gerekiyordu olmadım.
Hamile olabilir miyim?
Adete yakın erken hamilelik testi yapın varsa bile şuan çıkmaz.Benimde sürekli çift çizgi çıkıyor acaba hamile olabilir miyim lüksler lütfen cevap verin adetime 7 gün var
Henüz pozitif değil sizinki. Çizgi silikleşe de bilir. Adete yakın erken gebelik yapın varsa öyle çıkar.Merhaba kizlar elimde son iki adet ovulasyon vardi dun ve bugun yaptim bugun yaptigim test biraz daha koyu cikti dune gere bu normal mi regle 7 gun kaldi koyulasmaya basladi sanki
Dün yaptım erken hamilelik ama negatif çıktı Buda dün yaptığım ovülasyon testi yine aynı sebebini anlayamadımAdete yakın erken hamilelik testi yapın varsa bile şuan çıkmaz.
Adet olmadıınız mı bi erken hamilelik testi deneyin sizinki de biraz eşit gibi ama bende sürekli aynı çıkıyor ikiside pozitif siz bi test yapınKızlar iki gündür bu şekilde ovulasyon testim bugün adet günüm.normal mi bu durum?
Sizinkinin resmi varsa bi atarmısınızAdet olmadıınız mı bi erken hamilelik testi deneyin sizinki de biraz eşit gibi ama bende sürekli aynı çıkıyor ikiside pozitif siz bi test yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?