Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyguşamalara bakma kacıncı gunun cok koyulasması şazım yumurtlama ıcınBanada yardımcı olurmusunuz 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum.Düne göre bugün daha silik.Ama takvim uygulamasına göre önümüzdeki haftasonu yumurtlama günüm.Yani şuan gittikçe koyulaşması gerekmiyomu ama testime göre benimki silikleşiyo?
11 ocak bugün 17.günüm. 10 ocak dünkü 16.günümdüUyguşamalara bakma kacıncı gunun cok koyulasması şazım yumurtlama ıcın
11 ocak bugün 17.günüm. 10 ocak dünkü 16.günümdü
Kacıncı gununde teste basladın be kacgunde bır oluyosun sen bence uygulamaya bakma 27 gunde bır oluyodum ben 17.gunde kopkoyu oluyodu11 ocak bugün 17.günüm. 10 ocak dünkü 16.günümdü
Dün başladım test yapmaya 16.günde yani. Adetim 33-34-35 günde bir olarak değişiyoKacıncı gununde teste basladın be kacgunde bır oluyosun sen bence uygulamaya bakma 27 gunde bır oluyodum ben 17.gunde kopkoyu oluyodu
Bıkacgun erken baslasaydın keske sumuksu akıntınıda takıp edebılırsın devam et ovuya bakalım koyulasır dıye tahmın edıyorum hergun aynı saatte yap bende yarın 14.basladm yapmayaDün başladım test yapmaya 16.günde yani. Adetim 33-34-35 günde bir olarak değişiyo
Bıkacgun erken baslasaydın keske sumuksu akıntınıda takıp edebılırsın devam et ovuya bakalım koyulasır dıye tahmın edıyorum hergun aynı saatte yap bende yarın 14.basladm yapmaya
Yok uzayan sunuksu akıntıdan sonra yumurtlama oluyo cnmSümüksü akıntıyı bu ay hiç görmedim ama geçen hafta yani 10.günde falan su gibi akıntı geldi bi kaç gün ama sümüksü ya da kremsi değildi sadece su gibi bende yumurtlama olduğunu düşünmedim o yüzden yumurtlama olabilirmi öyle
Yok uzayan sunuksu akıntıdan sonra yumurtlama oluyo cnm
Sen calısmalarına devam et 23 e kdr olur olmadı progesteron hormonuna baktırırsınO hala gelmedi belki daha vardır o zaman ...
Hormonlarıma bi kaç ay önce bakıldı adetim düzenli ama polikistik varSen calısmalarına devam et 23 e kdr olur olmadı progesteron hormonuna baktırırsın
Olsun oyle olup hamıle kalanları cok dıydukHormonlarıma bi kaç ay önce bakıldı adetim düzenli ama polikistik var
Hayırlısı inşallah uğraşıyorum işteOlsun oyle olup hamıle kalanları cok dıyduk
Neye gore yumurtlama donemindeyin diosunOvulasyon testlerime bi bakarmısınız yumurtlama dönemindeyim ama neden böyle çıkıyo yardımcı olabilirmisiniz
Doktor adetin başlangıcından itibaren 12.14.16.18 günleri değerlendirin dedi.Takvim uygulaması kullanıyorum o da tam bu dönemleri yumurtlama dönemi olarak gösteriydu.Son adet başlangıç tarihim 26 aralık.Neye gore yumurtlama donemindeyin diosun
Ozamangec yumurtlama olabilir.yumurta takibi yapmali doktorun oyle tarihle olmaz canin herkes heray ayni tarihte yumurtlamiyorki belki gec yumurtlayacaksindir.benimde takvim uygulamasina gore bu ay 4 gun sonra oldu yumurtlama ovulasyonda.bekle bakalim ins gun gun koyulasir testlerin yinede degerlendirmelerini yap tabi.Doktor adetin başlangıcından itibaren 12.14.16.18 günleri değerlendirin dedi.Takvim uygulaması kullanıyorum o da tam bu dönemleri yumurtlama dönemi olarak gösteriydu.Son adet başlangıç tarihim 26 aralık.
Suan yumurtlama Yok canm teste devam etOvulasyon testlerime bi bakarmısınız yumurtlama dönemindeyim ama neden böyle çıkıyo yardımcı olabilirmisiniz