How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ovulasyon testi...

Benimde daha vaktim var mı tedirginlik geçmiyor kaçıracağım diye

Eklentiler

• IMG-20180104-WA0003.jpg
    IMG-20180104-WA0003.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 62
Benimde daha vaktim var mı tedirginlik geçmiyor kaçıracağım diye
Ah bu tedirginlikler :( ben de aynı durumdayım yumurtlucam da negatif sanıp kaçırıcam diye ödüm kopuyor. Aslında clearblue dijital ovulasyon testi alacaktım. Dertsiz tasasız gülen surat çıktığında yumurtluyorsun demek. Yok çizgi koyu mu açık mı hiçbirşey için tedirgin olmuyorsun. Ama tek bir yerde buldum satılan. İnternette bir site ve fiyatı 10lu 350 tl idi. Değer mi emin olamadım almaktan vazgeçtim.

Eki Görüntüle 2089032 Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
selam canım;

yok henüz negatif testler. Pozitif olması için iki çizginin aynı renk olması gerekiyor. yukarı çıkarak benim paylatığım resimlere bakabilirsin canım

Ah bu tedirginlikler :KK43: ben de aynı durumdayım yumurtlucam da negatif sanıp kaçırıcam diye ödüm kopuyor. Aslında clearblue dijital ovulasyon testi alacaktım. Dertsiz tasasız gülen surat çıktığında yumurtluyorsun demek. Yok çizgi koyu mu açık mı hiçbirşey için tedirgin olmuyorsun. Ama tek bir yerde buldum satılan. İnternette bir site ve fiyatı 10lu 350 tl idi. Değer mi emin olamadım almaktan vazgeçtim.

aynen yaa kacırıcam dogru gun bugun mu ya ıyıce koyulasmadan sılıklesırse aklımda bın tane soru Allah yardımcımız olsun :( cok pahalı su an ıcın ovulasyon testıyle deneyeyım tutturamazsam ılerde dedıgını denerım ıns canım ..

selam canım;

yok henüz negatif testler. Pozitif olması için iki çizginin aynı renk olması gerekiyor. yukarı çıkarak benim paylatığım resimlere bakabilirsin canım
Tamam canım teşekkür ederim :) farketmicem kaçırıcam yumurtlamayı derken iyice kafayı yedim :D

Tamam canım teşekkür ederim :) farketmicem kaçırıcam yumurtlamayı derken iyice kafayı yedim :KK70:
bende bu ay ilk defa ovulasyon testine başlamıştım bende senin gibi silik çizgileri görünce acaba mı dedim ama herkes negatif olduğunu söyledi ve bir kaç gün sonra testi kopkoyu olduğunu görünce içim rahatladı sanki :)

bende bu ay ilk defa ovulasyon testine başlamıştım bende senin gibi silik çizgileri görünce acaba mı dedim ama herkes negatif olduğunu söyledi ve bir kaç gün sonra testi kopkoyu olduğunu görünce içim rahatladı sanki :)
Umarım işe yarar testler :)

Kızlar bugün ovulasyon testi yaptım. İki çizgi de böyle aynı gibi çıktı. Yorum ve bilginize tavsiyenize açığım.=) teşekkür ederim

Eklentiler

• 683BECCB-F8AC-4508-BF5F-143E5C3B9247.jpeg
    683BECCB-F8AC-4508-BF5F-143E5C3B9247.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bugün ovulasyon testi yaptım. İki çizgi de böyle aynı gibi çıktı. Yorum ve bilginize tavsiyenize açığım.=) teşekkür ederim
canım yumurtlama günündesin değerlendir bence. ve testi yapmaya devam et. testte silikleşmeye başlayınca yumurtan çatlamış demekmiş öyle yazıyor

kızlar bende şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım iyice silikleşmiş artık yapmama gerek yok sanırım dimi?

Eki Görüntüle 2089032 Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
kızlar selam. 16 0cak beklediğim regl tarihim. 8 gün kaldı ama hala ovulasyon testinde pozitifi göremedim :( hatta bu fotoğraftan sonra ikinci çizgi tamamen kayboldu. reglim bittiği günden beri hergün test yapıyorum. yani kaçırmışta olamam. noluyor anlamadım :(

Kızlar ovülasyon günümde çift çizgi çıkmıştı. İki gün geçti üzerinden te çizgisi yine silik de olsa çıkıyor. Bu normal mi? Tamamen kaybolması gerekmez miydi hemen

Kızlar ovülasyon günümde çift çizgi çıkmıştı. İki gün geçti üzerinden te çizgisi yine silik de olsa çıkıyor. Bu normal mi? Tamamen kaybolması gerekmez miydi hemen
canım normal çünkü o hormon zaten kadınların vücudunda herzaman olan bişeymiş bu yüzden yumurtlama döneminde çoğaldığı için test koyulaşıyor

Back