- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Hayırlıso ıns cnm dua et bızedetamam canım yarın yaparım o zaman. Pozitif çıktı ya heyecan yaptım heralde tutcak gibi geldi sanki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlıso ıns cnm dua et bızedetamam canım yarın yaparım o zaman. Pozitif çıktı ya heyecan yaptım heralde tutcak gibi geldi sanki :)
Testi görebilir miyizKizlar bende ovulasyon positif gebelik positif ne demek bu??
etmez miyim canım allahım hepimize gönlümüzden geçeni nasip etsinHayırlıso ıns cnm dua et bızede
Çatlamamış Can'ım.Yani dünkü üsttekiyse bugün yumurtlama günün olur akşam.Şimdi tekrar baktım.kızlar ya noluyo anlamadım ya resimleri yüklüyorum bakın lütfen ilki dünkü test diğeri bugünkü.
Dünkü T çizgisi C den sanki daha koyuydu ama bugünde silik değil yani yumurtam çatlamamış mı ?
normalde çatlamış olması gerekmiyor mu ? çatlamama ihtimali var mı ? yardımcı olun lütfen
Catlamişkızlar ya noluyo anlamadım ya resimleri yüklüyorum bakın lütfen ilki dünkü test diğeri bugünkü.
Dünkü T çizgisi C den sanki daha koyuydu ama bugünde silik değil yani yumurtam çatlamamış mı ?
normalde çatlamış olması gerekmiyor mu ? çatlamama ihtimali var mı ? yardımcı olun lütfen
ama hala neden rengi koyu canım ? renginin açık olması gerekmiyor muydu ?Catlamiş
canım resimleirn ismine tarihlerini yazdım bak ordan daha doğru olabilir dün ve bugün olanlar. çatlamayabilir mi yumurta ? birde bu kadar yani 2 gün sürer mi çatlamasıÇatlamamış Can'ım.Yani dünkü üsttekiyse bugün yumurtlama günün olur akşam.Şimdi tekrar baktım.
Bendede oncek silik sonra koyu olmusduama hala neden rengi koyu canım ? renginin açık olması gerekmiyor muydu ?
Cnm yenı yaptıysan sabah tekrarla catlamıs olur buaksam dıyorum benama hala neden rengi koyu canım ? renginin açık olması gerekmiyor muydu ?
bende baya koyu ama dünde T çizgisi T den daha koyuydu dün çatlayarak bugün silikleşmesi gerekiyordu T çizgisinin ama bugün hala koyu rengiH
Bendede oncek silik sonra koyu olmusdu
hep aynı saatte yapıyorum canım bugün de 4 te yaptım biraz önce. yarın sabah tekrarlıyayım bakayım biCnm yenı yaptıysan sabah tekrarla catlamıs olur buaksam dıyorum ben
Sıkıntı yok sen calıamaya devm ethep aynı saatte yapıyorum canım bugün de 4 te yaptım biraz önce. yarın sabah tekrarlıyayım bakayım bi
bu ay bu test olayı ilk denemem olduğu için endişhelendim acaba çatlamayabilir mi diyeSıkıntı yok sen calıamaya devm et
Onkoyulasma olduysa emın ol catlar benım gecen ay koyulasmadı hıc akıntımda olmadı mesela catlamadıbu ay bu test olayı ilk denemem olduğu için endişhelendim acaba çatlamayabilir mi diye
çok teşekkür ederim canım yorumların için
canım benim inşallah hepimiz için bu yıl iyi gelir bu ay yeni yıl hediyesi gibi güzel haberleri alırızOnkoyulasma olduysa emın ol catlar benım gecen ay koyulasmadı hıc akıntımda olmadı mesela catlamadı
Evet amin artık bakalım neler olcak senın kacınco gununducanım benim inşallah hepimiz için bu yıl iyi gelir bu ay yeni yıl hediyesi gibi güzel haberleri alırız
Yok dün çok koyuymuş hafif açılıyor tahminimce yeni çatlamış.Bugün yarın değerlendir biraz geç saat olsa daha iyi.Veya sabah erken saat.canım resimleirn ismine tarihlerini yazdım bak ordan daha doğru olabilir dün ve bugün olanlar. çatlamayabilir mi yumurta ? birde bu kadar yani 2 gün sürer mi çatlaması
dün benim 18. günümdü bugünde 19. günüm canım iki günde koyu çizgi. ama benim adet döngüm 33-34 günEvet amin artık bakalım neler olcak senın kacınco gunundu