• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi (fotoğraflı)

Evet devam edeceğim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 7-8 aydır deniyoruz hiç gebelik oluşmadı artık ümitsizlik oluştu bir an önce anne olmak istiyorum
Benim 2 sene olacak canım benim hiç olmadı daha sabırla bekliyorum ümitsizliğe kapıldıkça olması daha da gecikir sakin olman gerekiyor

Pcos var mı sizde ondan dolayı olabilir
Pcos değil de yumurtaların çok küçük diyor şehrimdeki doktorlar senelerden beri aynı sorunu yaşıyorum canım adet olsam biraz ümitleneceğinim de o da yok :( inan çok uğraşıyorum dualar hacamat sülük bitkiler çaylar… Çocuk önemli ama sağlık için adet olmak daha da önemli Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻

Merhaba
Cuma gece çatlatma iğnesi yaptık
36 saat sonra ilişki önerdi dr
Bugün ovulasyon testi yaptık 2 şer saat arayla
İkisi de böyle t çizgisi kopkoyu çıktı
İğne etkiler mi acaba bilemedim
36 saat sonrası da bugün 11.15 e falan denk geliyodu net çatlama ilk defa böyle gördüm 🙂

Eklentiler

• IMG_20250202_213113.jpg
    IMG_20250202_213113.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 24
Pcos değil de yumurtaların çok küçük diyor şehrimdeki doktorlar senelerden beri aynı sorunu yaşıyorum canım adet olsam biraz ümitleneceğinim de o da yok :( inan çok uğraşıyorum dualar hacamat sülük bitkiler çaylar… Çocuk önemli ama sağlık için adet olmak daha da önemli Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
Son adet tarihiniz ne? Benim de bugün 38. Günüm ama ovülasyon koyu çıkıyor yumurtlama zamanımda bu kadar çıkmamıştı

Merhaba
Cuma gece çatlatma iğnesi yaptık
36 saat sonra ilişki önerdi dr
Bugün ovulasyon testi yaptık 2 şer saat arayla
İkisi de böyle t çizgisi kopkoyu çıktı
İğne etkiler mi acaba bilemedim
36 saat sonrası da bugün 11.15 e falan denk geliyodu net çatlama ilk defa böyle gördüm 🙂
Siz iğne olmuşsunuz zaten lh testine gerek bile yok bence bugünleri mutlaka değerlendirin olması gereken bu zaten

Son adet tarihiniz ne? Benim de bugün 38. Günüm ama ovülasyon koyu çıkıyor yumurtlama zamanımda bu kadar çıkmamıştı
Başlangıç 25 aralık bitiş 31 aralık idi canım bugün daha test yapmadım sıvı alımım olduğu için geceye doğru yapacağım hamilelik de yok daha bugün test yaptım ne yapacağım şu an bilmiyorum bekliyorum bir ümit leke bile olsa gelsin diye

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bizim orada hiç adet olmayan bir abla vardı tüp bebekle iki kizi oldu biri donmuş embriyodan ikiside ilk denemede oldu dile biliyorum

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bizim orada hiç adet olmayan bir abla vardı tüp bebekle iki kizi oldu biri donmuş embriyodan ikiside ilk denemede oldu dile biliyorum
Ben Sivas’ta yaşıyorum buradaki kadın doğum uzmanları cidden hem kıt bilgili hem de çok gaddarlar. Bak diyaloglarımız tam şöyle
Ben: Yumurta var mı?
Doktor: evet var ama küçükler
Ben: büyütülemez mi?
D: hayır maalesef
Ben: tüp bebeğin ilk aşaması yumurtayı belli bir boyuta getirmek değil mi? Büyütme işlemi yani
D: eee işte evet deee
Bak sana yemin ediyorum hepsi aynı ve yüzüme kocan kabul ederse kıbrısa git donör bul canım diyor utanmadan. O yüzden medikal değil de bitkisel ilerliyorum tüp bebek için birikim yapıyorum bülent hocaya gidip tek seferde şansımı katlamak istiyorum. Doktorlardan öyle yıldım ki 16 yaşımdan beri

Ben Sivas’ta yaşıyorum buradaki kadın doğum uzmanları cidden hem kıt bilgili hem de çok gaddarlar. Bak diyaloglarımız tam şöyle
Ben: Yumurta var mı?
Doktor: evet var ama küçükler
Ben: büyütülemez mi?
D: hayır maalesef
Ben: tüp bebeğin ilk aşaması yumurtayı belli bir boyuta getirmek değil mi? Büyütme işlemi yani
D: eee işte evet deee
Bak sana yemin ediyorum hepsi aynı ve yüzüme kocan kabul ederse kıbrısa git donör bul canım diyor utanmadan. O yüzden medikal değil de bitkisel ilerliyorum tüp bebek için birikim yapıyorum bülent hocaya gidip tek seferde şansımı katlamak istiyorum. Doktorlardan öyle yıldım ki 16 yaşımdan beri
Benim bahsettiğim kişi de İstanbul da yaptı ikinci kızına eşi gitmedi bile kendisi koydurdu geldi aslında Yozgat'a mıydı tam hatırlamıyorum ama instagram da gördüm tüp bebek yapan bir doktor var ben manisa da yaşıyorum manisadan gidenler falan olmuştu ilk seferde başarılı oluyormuş mor kalp yapıyordu hastalarına adını hatırlayamadım

Benim bahsettiğim kişi de İstanbul da yaptı ikinci kızına eşi gitmedi bile kendisi koydurdu geldi aslında Yozgat'a mıydı tam hatırlamıyorum ama instagram da gördüm tüp bebek yapan bir doktor var ben manisa da yaşıyorum manisadan gidenler falan olmuştu ilk seferde başarılı oluyormuş mor kalp yapıyordu hastalarına adını hatırlayamadım
Tüp bebek için çok güzel yerler varmış ama benim durumumda olan biriyle konuştuM o da Bülent Tıraş hocayı önerdi bizim gibi zor durumda olanlara maliyeti biraz fazla ama çok güzel verim alırsın dedi o hocaya önerdi yoksa ben de bahçeci sağlık grubuna gidecektim. Rabbim bunlara bırakmadan inşallah hamile kalmayı nasip eder çok zor şeyler hem maddi hem manevi

Back