How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ovulasyon testi...

Yok dün çok koyuymuş hafif açılıyor tahminimce yeni çatlamış.Bugün yarın değerlendir biraz geç saat olsa daha iyi.Veya sabah erken saat.
evet ya bende dikkatli baktım sanki çok az da olsa düne göre daha rengi açık gibi canım. tamam canım bu gece hatta kesin olsun yarın da değerlendiricem

evet ya bende dikkatli baktım sanki çok az da olsa düne göre daha rengi açık gibi canım. tamam canım bu gece hatta kesin olsun yarın da değerlendiricem
Evet garanti olsun.Bir de beline yastık koy hangi tarafta agrı olduysa o tarafa dön yat sabaha kadar.

kızlar ya ben şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım. ekliyorum eke.
çatlamış sanırım. dün kop koyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?

Eklentiler

• 04-01-2018.jpg
    04-01-2018.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 69
çatlamış sanırım. dün kop koyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?
Dün gece ve bugün yumurtlama günün yani demiştik zaten :) Çatlamış tamamen.

Dün gece ve bugün yumurtlama günün yani demiştik zaten :) Çatlamış tamamen.
teşekkür ederim canım çok şükür çatlamış :) dün gece değerlendirdik inşallah tutar bugünde değerlendirmem gerekiyor mu ?

Evet catlamıs devam et ılıskıyee

93A9C48C-300C-427B-A60B-00A83304D306.jpeg
Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2089032 Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Evet birkaç gün sonra çatlayacak gibi duruyor.Daha vakti var.

Eki Görüntüle 2089032 Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Senin daha bikac gunun var gibi canim bak benim ustteki 15.gun alttaki bugun yani 16.gun

Eklentiler

• 20180104_191047.jpg
    20180104_191047.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 44
Back