How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ovulasyon testi...

canım olcakmış gibi bak olmazsa süpriz olur güzel olur umudun kırılmaz diğer türlü. Ben artık öyle yapacağım umutlanmayacağım çünkü daha çok üzülüyorum böyle
aynen canım haklısın

Selam kızlar;

Ben geçen aydan beri ovulasyon testi yapıyorum geçen ay 18. günümde pozitif yakaladım ama malesef hamile kalmadım. Bu ay da adetim biter bitmez başladım ama hep silikti dün akşam yine ovulasyon testi yaptım iki çizgide koyu aynı renk çıktı ama C çizgisinden önce T cizgisi çıktı. Bende aynı idrar ile başka test yaptım yine biraz koyu bir silik çizgi çıktı. Bugün yine pozitif çıkmadı yine silik. Bugün 21. günüm. ve ben 32-33 günde bir adet oluyorum. dünkü ilk yaptığım ovulasyon testi doğru olabilir mi ? ya da yumurtlamamış olabilir miyim ama 12. günümde muayeneye gittim ve doktor sağ yumurtalığımda 11 mm olduğunu ve eğer döllenme olursa sağdan olacağını söyledi.

yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Sen

her ıhtımale karsı sureklı ıkıgunde bır bırlıkte ol
Merhabaa öncelikle bebeğin hayırlı olsun umarım sağlıkla kucagına alırsın dün geceyi değerlendirdik test tamamen koyu oldu sence bu gece mi yarın gece mi tekrarlamalı? Üstteki test 17.30 alttaki test 22.00da yaptım

Eklentiler

• 81CED64E-AF28-4775-BA13-48C63EDEA533.jpeg
    81CED64E-AF28-4775-BA13-48C63EDEA533.jpeg
    18,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 86301CA2-0867-4728-A2D6-E68915D539E0.jpeg
    86301CA2-0867-4728-A2D6-E68915D539E0.jpeg
    38,5 KB · Görüntüleme: 43
Merhabaa öncelikle bebeğin hayırlı olsun umarım sağlıkla kucagına alırsın dün geceyi değerlendirdik test tamamen koyu oldu sence bu gece mi yarın gece mi tekrarlamalı? Üstteki test 17.30 alttaki test 22.00da yaptım
Testı tekrarla sılıklestıyse catlamıstır esının soermınde sıkıntı yoksa bıkacdefa ustuste yapabılırsın varsa ıkıgun arayla dvm et cnm

Arkadaşlar birşey sorucam şuan elimde ovulasyon testi var adetime 1 yada 2 gün kaldı sanırım bi yapayım dedim ikinci çizgi çıktı ama çok çok koyu denmez ilk çıkanla aynı gibi böyle hamile olduğunu öğrenen varmı bilen varmı kızlar lütfen cvp verin günler geçmek bilmiyor göğüslerim şişti ama emin deilim inş isteyen herkeze allah evlat versin hepinize bütün dualarım

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Arkadaşlar birşey sorucam şuan elimde ovulasyon testi var adetime 1 yada 2 gün kaldı sanırım bi yapayım dedim ikinci çizgi çıktı ama çok çok koyu denmez ilk çıkanla aynı gibi böyle hamile olduğunu öğrenen varmı bilen varmı kızlar lütfen cvp verin günler geçmek bilmiyor göğüslerim şişti ama emin deilim inş isteyen herkeze allah evlat versin hepinize bütün dualarım
ben de merak ediyorum

Back