Ovulasyon testi ve hamilelik

Bugun 15. Gün dun aksam yapmiştım14. Gün yani silik cıkmıstı şimdi birdaha yaptım en sonkınden bır tık koyu gıbı aksam yıne tekrar edecegım sıze atsam sıkıntı olurmu inanın ilk takip denemem oldugu için cızgıleri anlayamıyorum
İlk yaptıgımda sılık oluyorlar bekledıkce koyulasıyor yaklaık 4 5 saat sonra o yuzden ılk bır saatin ıcındekı çizgiyimi kaale almalıyım bekleyen cizgiyimi bilemedim
15 dakika sonra verdiği koyuluk gerçek olan sonuç, diğer zamanlarda kurumaya bağlı olarak daha koyu görünebilir.
Testi yaptıktan 15 dakika sonra fotoğrafını çekmen takip açısından daha net bir sonuç verir

Merhaba arkadaslar
Benim de zamanında çok merak ettiğim ve Ovulasyon testi kullanarak hamile kalmak isteyen arkadaşların da merak ettiğini bildiğim bir şey açıklamak istiyorum.

Bugün gebeliğim 4. haftası ( kan tahlilimi 5 ve 3 gün önce yaptırdım )

Bugün yaptığım gebelik testi ve Ovulasyon testini sizlere gösteriyorum. Ovulasyon testi pik halde ve hamilelik testi de pozitif.

İki test arası bir ilişki olmadığı çünkü farklı hormonları ölçtüğü söyleniyor. Ama ben yorumu size bırakıyorum.
Bu arada yumurtladılar kaç gün sonra gebelik testi yaptınız?

Merhaba arkadaslar
Benim de zamanında çok merak ettiğim ve Ovulasyon testi kullanarak hamile kalmak isteyen arkadaşların da merak ettiğini bildiğim bir şey açıklamak istiyorum.

Bugün gebeliğim 4. haftası ( kan tahlilimi 5 ve 3 gün önce yaptırdım )

Bugün yaptığım gebelik testi ve Ovulasyon testini sizlere gösteriyorum. Ovulasyon testi pik halde ve hamilelik testi de pozitif.

İki test arası bir ilişki olmadığı çünkü farklı hormonları ölçtüğü söyleniyor. Ama ben yorumu size bırakıyorum.
Bende rahmetli oğluma ovulasyon testiyle öğrenmiştim

Bu arada yumurtladılar kaç gün sonra gebelik testi yaptınız?
Benim adet döngüm 25 gün
Adetimin ilk gününü 1 kabul edersek, 9. Günüm çatlama, 10. Günüm yumurtlama oldu. 7-8-9-10-11 . günlerimi korunmasız olarak değerlendirdim.
Adetimden 6 gün önce, yumurtlamadan 9 gün sonra erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıktı, kan tahlili yaptırdım 23 çıktı.
Takibinde kan tahlillerim beklendiği şekilde yükseldi fakat erken gebelik testlerim adet günüm gelene kadar silik çıkmaya devam etti.

Benim adet döngüm 25 gün
Adetimin ilk gününü 1 kabul edersek, 9. Günüm çatlama, 10. Günüm yumurtlama oldu. 7-8-9-10-11 . günlerimi korunmasız olarak değerlendirdim.
Adetimden 6 gün önce, yumurtlamadan 9 gün sonra erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıktı, kan tahlili yaptırdım 23 çıktı.
Takibinde kan tahlillerim beklendiği şekilde yükseldi fakat erken gebelik testlerim adet günüm gelene kadar silik çıkmaya devam etti.
9’gün baya erken öğrenmişsiniz çok iyi🌸

Ne gibi belirtiler oldu canim sende benim bugün 3.günüm yumurtlamadan sonra wcye gittimde az miktarda akinti ve sağ sol kasıĝimda ara ara batmalar oluyo sadece
Bacak ağrılarım vardı, uyuşma karıncalanma gibi. Sol kasığımda çok hafif kramplar olmuştu. Zaten erken test yapma sebebimde kasık ağrısı hissetmiş olmamdı. 2-3 gün sürdü, sonra kendiliğinden geçti.
Akşam üstleri oturduğum yerde uyumaya başlamıştım bi de.
Bu dönemde Ovulasyon testi yapmaya devam ettim ve çok dengesizdi. En başta yumurtlamadan sonra düştü, sonrasında artmaya ve yüksek değerler vermeye devam etti.
Akıntı bende de vardı fakat onu yorumlamayı hiç bilmiyorum maalesef.

Doktora gittim canım karından baktı görünmez dedi doktor zaten göremedik haftaya gün verdi gebelik olarak değerlendirdi doktor pozitif konuştu inşallah olumlu sağlıklı devam eder 🙏🙏🙏
İnşallah 🙏🏻

Çevremden ilk doktor kontrolünde rahim ve keseyi görmek için alttan ultrason yapılabilir diyenler var. Bu konuda bi bilgin var mı acaba ?

Bacak ağrılarım vardı, uyuşma karıncalanma gibi. Sol kasığımda çok hafif kramplar olmuştu. Zaten erken test yapma sebebimde kasık ağrısı hissetmiş olmamdı. 2-3 gün sürdü, sonra kendiliğinden geçti.
Akşam üstleri oturduğum yerde uyumaya başlamıştım bi de.
Bu dönemde Ovulasyon testi yapmaya devam ettim ve çok dengesizdi. En başta yumurtlamadan sonra düştü, sonrasında artmaya ve yüksek değerler vermeye devam etti.
Akıntı bende de vardı fakat onu yorumlamayı hiç bilmiyorum maalesef.
Anladim sağlikla kucağiniza alin inşallah ben ilk defa bu ay ovülasyon testiyle deniyorum o yüzden heycanliyim biraz

Anladim sağlikla kucağiniza alin inşallah ben ilk defa bu ay ovülasyon testiyle deniyorum o yüzden heycanliyim biraz
Ovulasyon testleri vücudumuzu tanımamız için çok önemli bir testmiş. Bunu da öğrenmiş oldum ben ayrıca.
İnşallah hamilesindir bu ay, değilsen de vazgeçme lütfen, bu ay takip ettiğin sonuçlara göre gelecek ay korunmasız ilişkine; çatlamadan 2 gün önce başlayıp, 3 gün sonrasına kadar devam et lütfen.

Back