Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar yardımmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bunu şimdi yaptım hiç sıvı almadan 2 saat boyunca hiç bişey içmedim çok net çıkmamışmı ya

Eklentiler

• IMG_20200412_161147.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 34
baya net canm yarın bidaha yap Silikleşirse Catlamış demek Benm 2gün pikti
Ya size bişey daha sormak istiyorum mesela dün değerlendirdik ya bugün ilişki olmasa yine hamile kalabilirmiyim hani şey diyolar ya kız bebek için sperm 3 gün canlı kalıyomuş die olurmu gercekten acaba böyle bişey

canm ona inanmadm ben pek ama Hani Keşke dün yapsaydm demeyelim diye ben her gunu değerlendirdim şimdi gunumu bekliyorum Tabi gün aşırıda olur neden olmasn

Yazımı okuyabilirsin en ince ayrıntısına kadar acıklayaıci yazmistim

Tamam canım hemen okuyorum

Kızlar peppap die bi uygulama var yumurtlama günü takvimi oda çok doğru ovalasyon testiyle aynı gidiyo tavsiye ederim indirin
Herkeste aynı olmuyor senin denk gelmiş tamamen pepap ve flo on dört günden hesaplıyor standart mesela ben 20.-25.gün yumurtlama görüyorum kimisi hemen adet bitimi tavsiyem uygulamaya güvenme 6ayımı çöp etti uygulamalar

Kızlar ovulasyon testini yapmak için belli bir saat dilimi var mi? Sıvı alımını ne zaman bırakmalıyız testi yapmadan önce
En iyi zaman gündüz 12-4 arasıdır sabah erken saatlerde yanıltıcı olabilir daha vücut hormonu tanımlayamamış olabilir diye öğleden sonra yapın diyorlar bende 12de sıvıyı kesip 2de yapıyorum

En iyi zaman gündüz 12-4 arasıdır sabah erken saatlerde yanıltıcı olabilir daha vücut hormonu tanımlayamamış olabilir diye öğleden sonra yapın diyorlar bende 12de sıvıyı kesip 2de yapıyorum
Bende tam saat 4 de yaptım sabah yapmıştım test güvenemedim tekrar 4de sıvı almadan yaptım çok net çıktı

Canım t çizgisi kıpkırmızı olduktan ne kadar sonra yumurta çatlar tahminen
Yumurtlama 48-72 saat sürebilir sen bugün iki çizgi koyuysa değerlendir resmi görmedim ama var diyorsun galiba her gün çatlaöa görene kadar testi yap bu üç gün arka arkaya değerlendir eşinde sperm sorunu yoksa varsa gün aşırı

Sence oluşmuşmu

Eklentiler

• IMG_20200412_161147.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…