- 4 Aralık 2014
- 170
- 64
- 98
- Konu Sahibi ebru_beren23
-
2 saat içmedim ben canım 2 saat diyo ebru ceylanKızlar ovulasyon testini yapmak için belli bir saat dilimi var mi? Sıvı alımını ne zaman bırakmalıyız testi yapmadan önce
canm 2saat önce brak ilk idrardan sonra yap saat 8 den önce akşam sabah 11 10 gibiKızlar ovulasyon testini yapmak için belli bir saat dilimi var mi? Sıvı alımını ne zaman bırakmalıyız testi yapmadan önce
baya net canm yarın bidaha yap Silikleşirse Catlamış demek Benm 2gün piktiKızlar bunu şimdi yaptım hiç sıvı almadan 2 saat boyunca hiç bişey içmedim çok net çıkmamışmı ya
Teşekkürler canim2 saat içmedim ben canım 2 saat diyo ebru ceylan
Teşekkürler canimcanm 2saat önce brak ilk idrardan sonra yap saat 8 den önce akşam sabah 11 10 gibi
Ya size bişey daha sormak istiyorum mesela dün değerlendirdik ya bugün ilişki olmasa yine hamile kalabilirmiyim hani şey diyolar ya kız bebek için sperm 3 gün canlı kalıyomuş die olurmu gercekten acaba böyle bişeybaya net canm yarın bidaha yap Silikleşirse Catlamış demek Benm 2gün pikti
canm ona inanmadm ben pekYa size bişey daha sormak istiyorum mesela dün değerlendirdik ya bugün ilişki olmasa yine hamile kalabilirmiyim hani şey diyolar ya kız bebek için sperm 3 gün canlı kalıyomuş die olurmu gercekten acaba böyle bişey
Tamam canım hemen okuyorumYazımı okuyabilirsin en ince ayrıntısına kadar acıklayaıci yazmistim
Gebeliğe Hazırlık - Ovülasyon testi açıklama,anlatım
•Merhaba kızlar. Hamilelik planlayan her kadın ovulasyon testini illa duymuştur,okumuştur,denk gelmiştir biryerlerde. Bazi arkadaşlar ne zaman pik oldu nezaman değerlendirmemiz lazim? Kac gun degerlendiricez veya takibini yaoma konusunda emin olamayabiliyolar kafalar karışıyor tabi. Bende...www.kadinlarkulubu.com
Insallah
Herkeste aynı olmuyor senin denk gelmiş tamamen pepap ve flo on dört günden hesaplıyor standart mesela ben 20.-25.gün yumurtlama görüyorum kimisi hemen adet bitimi tavsiyem uygulamaya güvenme 6ayımı çöp etti uygulamalarKızlar peppap die bi uygulama var yumurtlama günü takvimi oda çok doğru ovalasyon testiyle aynı gidiyo tavsiye ederim indirin
En iyi zaman gündüz 12-4 arasıdır sabah erken saatlerde yanıltıcı olabilir daha vücut hormonu tanımlayamamış olabilir diye öğleden sonra yapın diyorlar bende 12de sıvıyı kesip 2de yapıyorumKızlar ovulasyon testini yapmak için belli bir saat dilimi var mi? Sıvı alımını ne zaman bırakmalıyız testi yapmadan önce
Evet denk gelmiş olabilir canımHerkeste aynı olmuyor senin denk gelmiş tamamen pepap ve flo on dört günden hesaplıyor standart mesela ben 20.-25.gün yumurtlama görüyorum kimisi hemen adet bitimi tavsiyem uygulamaya güvenme 6ayımı çöp etti uygulamalar
Bende tam saat 4 de yaptım sabah yapmıştım test güvenemedim tekrar 4de sıvı almadan yaptım çok net çıktıEn iyi zaman gündüz 12-4 arasıdır sabah erken saatlerde yanıltıcı olabilir daha vücut hormonu tanımlayamamış olabilir diye öğleden sonra yapın diyorlar bende 12de sıvıyı kesip 2de yapıyorum
Evet bundan sonra o saatte devam edersinBende tam saat 4 de yaptım sabah yapmıştım test güvenemedim tekrar 4de sıvı almadan yaptım çok net çıktı
Canım t çizgisi kıpkırmızı olduktan ne kadar sonra yumurta çatlar tahminenEvet bundan sonra o saatte devam edersinnet gözükür
Yumurtlama 48-72 saat sürebilir sen bugün iki çizgi koyuysa değerlendir resmi görmedim ama var diyorsun galiba her gün çatlaöa görene kadar testi yap bu üç gün arka arkaya değerlendir eşinde sperm sorunu yoksa varsa gün aşırıCanım t çizgisi kıpkırmızı olduktan ne kadar sonra yumurta çatlar tahminen
Sence oluşmuşmuYumurtlama 48-72 saat sürebilir sen bugün iki çizgi koyuysa değerlendir resmi görmedim ama var diyorsun galiba her gün çatlaöa görene kadar testi yap bu üç gün arka arkaya değerlendir eşinde sperm sorunu yoksa varsa gün aşırı
Canım t çizgisi kıpkırmızı olduktan ne kadar sonra yumurta çatlar tahminen
Evet yumurtlama bugün değerlendirSence oluşmuşmu
TesekkurlerEn iyi zaman gündüz 12-4 arasıdır sabah erken saatlerde yanıltıcı olabilir daha vücut hormonu tanımlayamamış olabilir diye öğleden sonra yapın diyorlar bende 12de sıvıyı kesip 2de yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?