- 24 Ağustos 2019
- 452
- 172
- 103
- 29
- Konu Sahibi ebru_beren23
-
Hadi inşallahNimoss9 bu testlerin güvenli olmadığını biliyorum bikaç kez koyu oluyor ay içinde ama sen değerlendir varsa kaçmasın
Laboquick testte kötü memnun kalmadım kalanda yok çevremde inşallah sen memnun kalırsın ayda iki üç kez yumurtlama var gösteriyor yada hiç koyulaşmıyoBenim aldığım testte bozuk sanırım bugun laboquik aldım bakalım bu test nasıl... Kasıklarımda doluluk hissi var bu ne bilmiyorum
Bende ordan alıyorum hepİnstagramda ebru ceylan die bi kadın var o da ovulasyon test satıyo baya memnun okan varmış ama daha yeni laboquik 30 lu aldım bide diğerinden alsam bunlar ne olcak o kadar para offff
Bir gebenin günlüğü instagramda onun testleri güvenliTavsiye ettiğiniz test varmı
Bakarım onada fiyatı ne kadarBir gebenin günlüğü instagramda onun testleri güvenli
O dediği kadınmış baktım şimdi ebru ceylan herkes onu diyo pazartesi sipariş veriyim bariBir gebenin günlüğü instagramda onun testleri güvenli
Otuz ovulasyon iki gebelik testi 60tl kargo dahil ben altmışlı aldım dört gebelik testi yanında hediye 100tlBakarım onada fiyatı ne kadar
Kaç günde geliyoOtuz ovulasyon iki gebelik testi 60tl kargo dahil ben altmışlı aldım dört gebelik testi yanında hediye 100tl
Bir günde geldi elime benim gün içinde saat beşe kadar verilen siparişler aynı gün yola çıkıyorKaç günde geliyo
Çok iyi ozaman çok teşekkürlerBir günde geldi elime benim gün içinde saat beşe kadar verilen siparişler aynı gün yola çıkıyor
Güzelim bugünü değerlendir mutlaka bu tip testlerde herkeste çok koyulaşma olmayabiliyo bugün yumurtlama günün olabilir mutlak değerlendir ama yine takibe devam etKızlar lütfen bakarmısınız sizce ovulasyon olmaya başlamışmı
Ayyy çok heyecanlandım ya kalbim çıkıcak dua edin bende isteyen herkes için dua ediyorumGüzelim bugünü değerlendir mutlaka bu tip testlerde herkeste çok koyulaşma olmayabiliyo bugün yumurtlama günün olabilir mutlak değerlendir ama yine takibe devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?