Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar yardımmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim aldığım testte bozuk sanırım bugun laboquik aldım bakalım bu test nasıl... Kasıklarımda doluluk hissi var bu ne bilmiyorum

Benim aldığım testte bozuk sanırım bugun laboquik aldım bakalım bu test nasıl... Kasıklarımda doluluk hissi var bu ne bilmiyorum
Laboquick testte kötü memnun kalmadım kalanda yok çevremde inşallah sen memnun kalırsın ayda iki üç kez yumurtlama var gösteriyor yada hiç koyulaşmıyo

İnstagramda ebru ceylan die bi kadın var o da ovulasyon test satıyo baya memnun okan varmış ama daha yeni laboquik 30 lu aldım bide diğerinden alsam bunlar ne olcak o kadar para offff

Kızlar lütfen bakarmısınız sizce ovulasyon olmaya başlamışmı
Güzelim bugünü değerlendir mutlaka bu tip testlerde herkeste çok koyulaşma olmayabiliyo bugün yumurtlama günün olabilir mutlak değerlendir ama yine takibe devam et

Merhaba yardımcı olurmusunuz resim attım daha ilişki için erken demi yoksa tam c gibi kırmızı değil bu benim ilk denemem hiç ovulasyon testi yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…