• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar yardımmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu şekilde diğer testlerimde acaba yumurtalama olmuşmu değerlendirsem mi
A5D5120B-D015-4A3B-92FE-E6EC5FC7CF5A.jpeg

Kızlar ben adetimden 6 gün sonra ovalasyon testi yapmaya başladım bu 3. Vü gün yapıyorum ilk gün yaptığımda çizgi biraz belirgindi ikinci gün biraz daha silikleşti 3. Gün yani bugün iyice silikleşti anlamadım nie böyle oldu erken yumurtlamış olabilirmiyim
Ben adetimin son günü bitti sanip ovulasyon testi yaptim. Iki çizgide çok koyu cikti. O gun lekelenmem oldu cok az. Ertesi gün tamamen bitmişti testi tekrar yaptim yine iki çizgi ayni koyulukta cikti. 3. Gun rengi acildi. Seninde ovulasyon tarihin boyle erken olabilir. Ya da daha gelmemistir testi yapmaya devam et. Bende gecen ay adetimin 10. Gununden sonra basladim ve hiç koyulasmamisti

Eklentiler

• PicsArt_04-12-02.45.22.jpg
    PicsArt_04-12-02.45.22.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 24
Ayyy çok heyecanlandım ya kalbim çıkıcak dua edin bende isteyen herkes için dua ediyorum
Sağolasın canım stres panik yapma bugün değerlendir ama teste ay sonuna kadar devam et belki çok daha koyulaşır amacımız varsa bugünğ kaçırmamak

Ben adetimin son günü bitti sanip ovulasyon testi yaptim. Iki çizgide çok koyu cikti. O gun lekelenmem oldu cok az. Ertesi gün tamamen bitmişti testi tekrar yaptim yine iki çizgi ayni koyulukta cikti. 3. Gun rengi acildi. Seninde ovulasyon tarihin boyle erken olabilir. Ya da daha gelmemistir testi yapmaya devam et. Bende gecen ay adetimin 10. Gununden sonra basladim ve hiç koyulasmamisti
Devam edicem bugünü de değerlendircem inşallah olur

Arkadaşlar ovulasyon testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı bu yumurtamın var olfuğu çatlamaya hazır olduğu anlamınamı geliyo lütfen yardım klomen kullandım dün bitti bugün ovulasyon testı yaptım yardımlarınızı bekliyorum
Doktor mu verdi size siz mi kullanmak istediniz🙈🤷‍♀️

Kızlar peppap die bi uygulama var yumurtlama günü takvimi oda çok doğru ovalasyon testiyle aynı gidiyo tavsiye ederim indirin

Kızlar ovulasyon testini yapmak için belli bir saat dilimi var mi? Sıvı alımını ne zaman bırakmalıyız testi yapmadan önce

Back