- 4 Aralık 2014
- 170
- 64
- 98
- Konu Sahibi ebru_beren23
-
Bu ilaçlar risk takip ile yap bence, hadi diyelim büyüdü çatlamadi bundan da korkardım ben olsam. İki çizgi de kopkoyu olunca bilki yumurta büyüdü catlicak o gün değerlendirme başlar.Yumurta oluşum sorunu var bende oluyo büyümüyo klomen kullandım yumurtam oluşmuşmu onu anlamak istiyorum hastanelerede gidilmiyo malum hastalıktan
İkinci çizgi silikse yumurtlama olmaz c kadar koyu yada daha koyu olmalıArkadaşlar ovulasyon testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı bu yumurtamın var olfuğu çatlamaya hazır olduğu anlamınamı geliyo lütfen yardım klomen kullandım dün bitti bugün ovulasyon testı yaptım yardımlarınızı bekliyorum
Bende 7 8 Nisan koyuydu iki çizgi de. 9 nisan t silikti yumurtam çatladı muhtemelen. Ama 8 Nisan birliktelik yaşadık. 10 Nisanda ki testte alttaki renk tamamen dolmadı bile. Sebebi nedir.? Test mi bozuk. Yoksa gebelik mi varİkinci çizgi silikse yumurtlama olmaz c kadar koyu yada daha koyu olmalı
Alttaki renk dediğiniz nedir resmi varsa ekler misinBende 7 8 Nisan koyuydu iki çizgi de. 9 nisan t silikti yumurtam çatladı muhtemelen. Ama 8 Nisan birliktelik yaşadık. 10 Nisanda ki testte alttaki renk tamamen dolmadı bile. Sebebi nedir.? Test mi bozuk. Yoksa gebelik mi var
Eğer bi gebelik varsa en erken yirmi nisanda çıkar gebelik testinde inşallah olmuşturBende 7 8 Nisan koyuydu iki çizgi de. 9 nisan t silikti yumurtam çatladı muhtemelen. Ama 8 Nisan birliktelik yaşadık. 10 Nisanda ki testte alttaki renk tamamen dolmadı bile. Sebebi nedir.? Test mi bozuk. Yoksa gebelik mi var
Alttaki renk dediğiniz nedir resmi varsa ekler misin
Test bozuk canım pik gördüğün günleri eklermisin onların da arka tarafı böyle aşırı pembe mi
Test bozuk canım pik gördüğün günleri eklermisin onların da arka tarafı böyle aşırı pembe mi
Evet artık test yapmana gerek yok 20 Nisan gibi gebelik testi yaparsın7 8 Nisan yumurtlama 9 nisan yumurtam çatladı. T silikti çünkü. Bugünde böyle çıktı. Bozuk diye düşündüm zaten. Bir tane daha yaptım o da öyle çıktı.
Bugün tekrardan yumurtlama gördümEvet artık test yapmana gerek yok 20 Nisan gibi gebelik testi yaparsın
Nimoss9 bu testlerin güvenli olmadığını biliyorum bikaç kez koyu oluyor ay içinde ama sen değerlendir varsa kaçmasınBugün tekrardan yumurtlama gördüm
Canım C ve T çizgisi koyu olursa yumurtlama var demek. C koyu T silik olursa yumurtan çatlamış demekMsj yazmıştım sanırım msjım görünmüyo tekrar soruyorum arkadaslar bana yardımcı olun ben bu ay klomen kullandığım için bide ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bugün 3. Gün ama benim ilk yaptığım test daha koyu bugün yaptığım test çok daha silik çıktı acaba erken döllenmiş olabilirmi yumurtam kasık ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?