Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar yardımmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebru_beren23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
170
64
98
Arkadaşlar ovulasyon testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı bu yumurtamın var olfuğu çatlamaya hazır olduğu anlamınamı geliyo lütfen yardım klomen kullandım dün bitti bugün ovulasyon testı yaptım yardımlarınızı bekliyorum

Ovulasyon testinde hep iki çizgi çıkar silik olur biri. Koyulasmasini takip ediceksin canım.

Yumurta oluşum sorunu var bende oluyo büyümüyo klomen kullandım yumurtam oluşmuşmu onu anlamak istiyorum hastanelerede gidilmiyo malum hastalıktan

Yumurta oluşum sorunu var bende oluyo büyümüyo klomen kullandım yumurtam oluşmuşmu onu anlamak istiyorum hastanelerede gidilmiyo malum hastalıktan
Bu ilaçlar risk takip ile yap bence, hadi diyelim büyüdü çatlamadi bundan da korkardım ben olsam. İki çizgi de kopkoyu olunca bilki yumurta büyüdü catlicak o gün değerlendirme başlar.

İkinci çizgi silikse yumurtlama olmaz c kadar koyu yada daha koyu olmalı

İkinci çizgi silikse yumurtlama olmaz c kadar koyu yada daha koyu olmalı
Bende 7 8 Nisan koyuydu iki çizgi de. 9 nisan t silikti yumurtam çatladı muhtemelen. Ama 8 Nisan birliktelik yaşadık. 10 Nisanda ki testte alttaki renk tamamen dolmadı bile. Sebebi nedir.? Test mi bozuk. Yoksa gebelik mi var

Bende 7 8 Nisan koyuydu iki çizgi de. 9 nisan t silikti yumurtam çatladı muhtemelen. Ama 8 Nisan birliktelik yaşadık. 10 Nisanda ki testte alttaki renk tamamen dolmadı bile. Sebebi nedir.? Test mi bozuk. Yoksa gebelik mi var
Alttaki renk dediğiniz nedir resmi varsa ekler misin

Eğer bi gebelik varsa en erken yirmi nisanda çıkar gebelik testinde inşallah olmuştur

7 8 Nisan yumurtlama 9 nisan yumurtam çatladı. T silikti çünkü. Bugünde böyle çıktı. Bozuk diye düşündüm zaten. Bir tane daha yaptım o da öyle çıktı.

7 8 Nisan yumurtlama 9 nisan yumurtam çatladı. T silikti çünkü. Bugünde böyle çıktı. Bozuk diye düşündüm zaten. Bir tane daha yaptım o da öyle çıktı.
Evet artık test yapmana gerek yok 20 Nisan gibi gebelik testi yaparsın

Kızlar ben adetimden 6 gün sonra ovalasyon testi yapmaya başladım bu 3. Vü gün yapıyorum ilk gün yaptığımda çizgi biraz belirgindi ikinci gün biraz daha silikleşti 3. Gün yani bugün iyice silikleşti anlamadım nie böyle oldu erken yumurtlamış olabilirmiyim

Msj yazmıştım sanırım msjım görünmüyo tekrar soruyorum arkadaslar bana yardımcı olun ben bu ay klomen kullandığım için bide ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bugün 3. Gün ama benim ilk yaptığım test daha koyu bugün yaptığım test çok daha silik çıktı acaba erken döllenmiş olabilirmi yumurtam kasık ağrım var

Canım C ve T çizgisi koyu olursa yumurtlama var demek. C koyu T silik olursa yumurtan çatlamış demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…