- 4 Aralık 2014
- 170
- 64
- 98
- Konu Sahibi ebru_beren23
-
Klomen kullandım 5 gün boyunca sabah akşam sonra çatlatma iğnesi 36 saat sonra ilişkiyle oğlum oldu canım ilk oğlumda ilk günden hamile kaldım o zaman sorunumda yoktu ama tam yumurtlama dönemine denk geldi çünkü çok düzenliydi adetlerim adetim bitti 2 fata sonra düğünüm oldu yani tam 14. Gün ayarlasam bu kadar denk gelmezdi sanırımErkek çocuklarında da ovülasyon ilemi takip ettin çatlama günleri mi onlar oldu
Yumurtanın çatladığı günde gebe kalma ŞANSIM var mı.?Klomen kullandım 5 gün boyunca sabah akşam sonra çatlatma iğnesi 36 saat sonra ilişkiyle oğlum oldu canım ilk oğlumda ilk günden hamile kaldım o zaman sorunumda yoktu ama tam yumurtlama dönemine denk geldi çünkü çok düzenliydi adetlerim adetim bitti 2 fata sonra düğünüm oldu yani tam 14. Gün ayarlasam bu kadar denk gelmezdi sanırım
2 gün sonra çatladı yani benim nasıl olcak ya ne zaman çatlıcak bugün olsamı olmasamı ayyy bi hamile kalsaydık vallaBende cumartesi pazar yumurtlama gördüm. Cumartesi günü birliktelik oldu eşimle. Pazar ara vermek zorunda kaldım. Bugün yumurtam çatladı.Ama bugünü de değerlendiricem yine. İnşallah gebelik oluşur.
Aynen öyle. Yumurtlama günümü değerlendirdim. Bugüne değerlendirmeyi düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah2 gün sonra çatladı yani benim nasıl olcak ya ne zaman çatlıcak bugün olsamı olmasamı ayyy bi hamile kalsaydık valla
Bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim ama siz domtor gözetim.altında olsaydınız cok iyi olurdu nekdr yumurtanız oldu nekdr boyuta geldi kendi çalıcakmi catlamicakmi ben igne oldugum haldeee tek yumurtam catlamisti insalllah tez zamanda sagliklica bi kiz evladın olurAminnn sağlık herşeyden önemli Rabbim inş nasip eder gönlümdekini verir oğluşlarımında hayatı boyunca dertleşeceği bi kız kardeşleri olur aminnnn
Yumurtlamayi gördünüz yumurtlama.ile 3 gun pes pese birlikte olun çatladığı gunde onemli tabi 2 gun yumurtlarsan 4 gun iliski olsun tabi eslerinizede keciboynuzu pekmezi keciboynuzu cerez bal karisim yapin yedirin tez zamanda hamis kalirsinz insalllahYumurtanın çatladığı günde gebe kalma ŞANSIM var mı.?
İnşallahYumurtlamayi gördünüz yumurtlama.ile 3 gun pes pese birlikte olun çatladığı gunde onemli tabi 2 gun yumurtlarsan 4 gun iliski olsun tabi eslerinizede keciboynuzu pekmezi keciboynuzu cerez bal karisim yapin yedirin tez zamanda hamis kalirsinz insalllah
Hastaneler çok kötü die doktorum gelme dedi bilmiyorum valla çatlamama durumuda olabiliyomu hiç bilmiyprumBende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim ama siz domtor gözetim.altında olsaydınız cok iyi olurdu nekdr yumurtanız oldu nekdr boyuta geldi kendi çalıcakmi catlamicakmi ben igne oldugum haldeee tek yumurtam catlamisti insalllah tez zamanda sagliklica bi kiz evladın olur
Ben yasadigimi anlatmak isdedim canim 2 yumurtadan dgeri catlamamis benim doktlrum igneden sonra kntrole cagirmisti orda gördük umarim sen bu ay hamile kalirsinHastaneler çok kötü die doktorum gelme dedi bilmiyorum valla çatlamama durumuda olabiliyomu hiç bilmiyprum
Ovulasyon testinde belli oluyomuş o 2. Çizgi silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyomuşBen yasadigimi anlatmak isdedim canim 2 yumurtadan dgeri catlamamis benim doktlrum igneden sonra kntrole cagirmisti orda gördük umarim sen bu ay hamile kalirsin
Ben onuda kullandim insalllaaah kalırsınız hemen ben catlatma ignesiyle hamile.kaldigimi düşünüyorum demekki benim yumurtalarda çatlamıyormuştuOvulasyon testinde belli oluyomuş o 2. Çizgi silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyomuş
Aynen canım benim 2. Oğlumda yumırtam buyumuyodu bende çatlatmayla hamile kaldımBen onuda kullandim insalllaaah kalırsınız hemen ben catlatma ignesiyle hamile.kaldigimi düşünüyorum demekki benim yumurtalarda çatlamıyormuştu
Insalllaaah hamilesindir bu ay canimAynen canım benim 2. Oğlumda yumırtam buyumuyodu bende çatlatmayla hamile kaldım
Evet bugünde olması gerekiyor pozitifi gördüğünde değerlendirilmesi lazım mışYa bişey sorucam dün gece birliktelik oldu bugün ovulasyon testi pozitif cıktı bugun birlikte olmasam hamile kalırmıyım
Yumurta çatlıyor olabilir Benim çatladığında fena ağrılar batmalar oluyor duKızlar felaket kasık ağrım başladı hatta kalçama belime vuruyo iki tarafımda bu ne acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?