• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar yardımmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20200413_115155.jpg

Kızlar olmuşmu ya bu sabahki hadi yorumlayın

Ya bişey sorucam dün gece birliktelik oldu bugün ovulasyon testi pozitif cıktı bugun birlikte olmasam hamile kalırmıyım

kizlar 22. gun dongusundeyim hala pik yok。 ocak ayina 22 mm miyom cikmisti simdide adet disi ara kanamam oluyo leke yani ocakd dusuk yapmistim normalmi hala boyle olmasi sizce

Eklentiler

• Screenshot_20200413_155427_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20200413_155427_com.android.gallery3d.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20200413_154049_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20200413_154049_com.android.gallery3d.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 14
kizlar 22. gun dongusundeyim hala pik yok。 ocak ayina 22 mm miyom cikmisti simdide adet disi ara kanamam oluyo leke yani ocakd dusuk yapmistim normalmi hala boyle olmasi sizce
Koyulaşmaya başlamış canım benimde böyle oldu devam et ertesi gün pozitifti devam et yapmaya

Kız bebeğim olsun istiyorum rabbim sağlıklı versin inş 2 oğlum var 2. Oğlumada tedaviyle hamile kaldım ama hiç ovulasyon testi felan yapmadım onun için hiç bilmiyorum bu son şansım inşallah olur
Maşallah bende daha hiç yok keşke benim de iki oğlum olsa banada dua et😥🙏

Kız bebeğim olsun istiyorum rabbim sağlıklı versin inş 2 oğlum var 2. Oğlumada tedaviyle hamile kaldım ama hiç ovulasyon testi felan yapmadım onun için hiç bilmiyorum bu son şansım inşallah olur
Kız bebek için üçüncüyü deniyorsan imstagramda bi kadın var cinsiyet hesaplıyor elli TL ye bu cinsiyet için belli günler varmış yumurtlama çatlama günleri ilgilenirsen bi bakarsın adını unuttum ama arzuydu sanırım kadının adı

Maşallah bende daha hiç yok keşke benim de iki oğlum olsa banada dua et😥🙏
Ederim tabi etmezmiyim hiç çok zor benimde tedaviyle olduğu için biliyorum ama erkek bebek çatlama günü derin ilişkiyle ve ben bacaklarımı yarım saat duvara yaslamıştım ve 4 saat sağ tarafıma yatmıştım hiç kalkmadan

Kız bebek için üçüncüyü deniyorsan imstagramda bi kadın var cinsiyet hesaplıyor elli TL ye bu cinsiyet için belli günler varmış yumurtlama çatlama günleri ilgilenirsen bi bakarsın adını unuttum ama arzuydu sanırım kadının adı
İşte yumurta çatlamadan 24 saat önce ilişki diyolar ama ben bugun pozitifi gördüm yarın çatlamasa ne olcak bilmiyorum bugün olursa yarın catlarsa direk erkek bebek kafam da deli sorular

İşte yumurta çatlamadan 24 saat önce ilişki diyolar ama ben bugun pozitifi gördüm yarın çatlamasa ne olcak bilmiyorum bugün olursa yarın catlarsa direk erkek bebek kafam da deli sorular
Sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil artık üç tane gelinin olur 🤣🥰

Aminnn sağlık herşeyden önemli Rabbim inş nasip eder gönlümdekini verir oğluşlarımında hayatı boyunca dertleşeceği bi kız kardeşleri olur aminnnn 🤲🤲🤲🤲
Erkek çocuklarında da ovülasyon ilemi takip ettin çatlama günleri mi onlar oldu🤭😳

Back