- 4 Aralık 2014
- 170
- 64
- 98
- Konu Sahibi ebru_beren23
-
Seninki çok koyu çıkmış bence sende ovulasyon dönemindesin sende değerlendir mutlaka benim ilk defa bugün kayulaşmaya başladıMerhaba yardımcı olurmusunuz resim attım daha ilişki için erken demi yoksa tam c gibi kırmızı değil bu benim ilk denemem hiç ovulasyon testi yapmadım Eki Görüntüle 2618430
Ben adetimin son günü bitti sanip ovulasyon testi yaptim. Iki çizgide çok koyu cikti. O gun lekelenmem oldu cok az. Ertesi gün tamamen bitmişti testi tekrar yaptim yine iki çizgi ayni koyulukta cikti. 3. Gun rengi acildi. Seninde ovulasyon tarihin boyle erken olabilir. Ya da daha gelmemistir testi yapmaya devam et. Bende gecen ay adetimin 10. Gununden sonra basladim ve hiç koyulasmamistiKızlar ben adetimden 6 gün sonra ovalasyon testi yapmaya başladım bu 3. Vü gün yapıyorum ilk gün yaptığımda çizgi biraz belirgindi ikinci gün biraz daha silikleşti 3. Gün yani bugün iyice silikleşti anlamadım nie böyle oldu erken yumurtlamış olabilirmiyim
12 nisandaki koyu yarın dahada koyulaşa bilir testden teste değişiyo bazılarında bu kdr koyulaşb yarınıda silikleşiyo bi problem yoksa sperm kalitesinde her gun 1 defa ilişki garanti olurBu şekilde diğer testlerimde acaba yumurtalama olmuşmu değerlendirsem mi
Eki Görüntüle 2618434
Bak benim bu kadar koyulastiktan sonra acilmaya basladi. Senin en koyu testin gibi oldu acilmaya başlayınca. Sen bugünü degerlendir ama testi yapmaya devam et benceBu şekilde diğer testlerimde acaba yumurtalama olmuşmu değerlendirsem mi
Eki Görüntüle 2618434
Çok teşekkür ederim canım12 nisandaki koyu yarın dahada koyulaşa bilir testden teste değişiyo bazılarında bu kdr koyulaşb yarınıda silikleşiyo bi problem yoksa sperm kalitesinde her gun 1 defa ilişki garanti olur
Bugünü değerlendireyim canım çok teşekkür ederimBak benim bu kadar koyulastiktan sonra acilmaya basladi. Senin en koyu testin gibi oldu acilmaya başlayınca. Sen bugünü degerlendir ama testi yapmaya devam et bence
GUZEL HABERLERINI AL iNŞALLAHÇok teşekkür ederim canım
Bu testler de herkesin testi çok koyu olmayabilir bugün yumurtlama olabilir değerlendirinMerhaba yardımcı olurmusunuz resim attım daha ilişki için erken demi yoksa tam c gibi kırmızı değil bu benim ilk denemem hiç ovulasyon testi yapmadım Eki Görüntüle 2618430
Sağolasın canım stres panik yapma bugün değerlendir ama teste ay sonuna kadar devam et belki çok daha koyulaşır amacımız varsa bugünğ kaçırmamakAyyy çok heyecanlandım ya kalbim çıkıcak dua edin bende isteyen herkes için dua ediyorum
Tamam başka yapma tamammı demekki yok çatlama oldu herhaldekizinbiri9 merhaba canm yine karşılaştık ben bu gn yaptm testim solmuş baya
tamam canm teşekkürlerTamam başka yapma tamammı demekki yok çatlama oldu herhalde
Rica ederimBugünü değerlendireyim canım çok teşekkür ederim
Devam edicem bugünü de değerlendircem inşallah olurBen adetimin son günü bitti sanip ovulasyon testi yaptim. Iki çizgide çok koyu cikti. O gun lekelenmem oldu cok az. Ertesi gün tamamen bitmişti testi tekrar yaptim yine iki çizgi ayni koyulukta cikti. 3. Gun rengi acildi. Seninde ovulasyon tarihin boyle erken olabilir. Ya da daha gelmemistir testi yapmaya devam et. Bende gecen ay adetimin 10. Gununden sonra basladim ve hiç koyulasmamisti
InsallahDevam edicem bugünü de değerlendircem inşallah olur
Doktor mu verdi size siz mi kullanmak istedinizArkadaşlar ovulasyon testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı bu yumurtamın var olfuğu çatlamaya hazır olduğu anlamınamı geliyo lütfen yardım klomen kullandım dün bitti bugün ovulasyon testı yaptım yardımlarınızı bekliyorum
Doktor verdi canım benim yumurtam oluşuyo ama büyümüyoDoktor mu verdi size siz mi kullanmak istediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?