Ovulasyon testi ve kullanımı

Gerçekten haklısınız artık ben de bu kadar kasmayı bırakıyorum illaki vakti zamanı vardır bu ay olmaz sonrasında olur. Yormamak en iyisi
Evet canım benim Eltim düşük yaptı bı adet sonrası ikinci ayda hamilelik oldu o yüzden hiç üzülme hepimiz o mutlu haberi alacağız bigün inşallah

Y yenigelintoys Ovulasyonumuz aynıydı ben de 26 Kasım akşam 22.00da gördüm çift çizgiyi sabah o kadar net değildi gebelik belirtiniz var mı durumunuz nedir?
Adetime 3 gün var dün gece mide bulantısı yaşadım uyuyamadım, uyku istegim arttı ara sıra kasık ağrısı yaşıyorum bugün ovulasyon testi yaptim yumurtam çatlamış çıktı test yaptım negatif çıktı bu konu hakkında yeni forum actim hatta kimse dönüş yapmadı

Az kalmış canım sabret kaç gün var ona göre duramam diyorsan erken gebelik yap
Canım benim aslında dayanamayıp test yapmıştım ama 6 gün 7 gün kala negatifi gördüm o yüzden onu görmek insan için daha Moral bozukluğu oluyor. Tekrar tekrar test yapmak bana göre değil en güzeli adet gecikmesi olacaksa onu beklemek artık. Normal de günüm yarın olurum muhtemelen ağrılarım var. Ama ovulasyon testine göre hesaplarsam cumartesi pazar gösteriyo bakalım hangisinde gelir o zaman sende cumartesi günü bekliyosun adetini demi

Yumurtlamadan tam 14 gün sayarsam cumartesiyi gösteriyo ilk defa ovulasyon testi yaptım doğru yapabildiysem o zaman taa 11 gün kala test yapmış oluyorum normal kendi döngüme göre yarın 6 gün kala

Eğer şüphen varsa adet gecikmeni bekle canım öncesi çıkmaması çok normal erken döllenme olsa cikabiliyo bazen ama bazen de geç döllenme oluyo adet gecikmesinde net sonuç alabilirsin ben de dayanamayıp çok erken yaptım negatifi gördüm. Gene de bu aya dair umudum yok çünkü hiç belirti yaşamadım olursa sürpriz olacak olmazsa da yola devam

Adet gününü bekliyorum bı de çok duygusallık var bende ufacık birşeye aglamaya başlıyorum.adet dönemine yakın böyle olmazdı şu an bile midem bulanıyor başımda hafif dönme var.2.kez yumurtlama çatlaması yaşıyorum normal mi peki bu ? İnşallah vardır diye umuyorum çünkü vücudum var gibi tepki gösteriyor

Hiç belli olmuyo canım bazen beynimiz bizimle oyun oynuyo çok istediğimiz biseyi var gibi de gösterebiliyo kendimizi sürekli dinlediğimiz için hiç dinlememek lazım aslında. Fazla düşünmemeye çalış varsa da sürpriz olsun çok da düşününce olmayınca daha büyük hayal kırıklığı yaşıyo insan sana tavsiyem bu şekilde

İnşallah vardır güzel haberler alırsın adet gecikmeni bekle geçince bı daha test yaparsın

Kafama takmıyorum zaten sadece bekliyorum günümü olmazsa gecikmeden sonra test yapmayı bekliycem ömrümüz beklemekle geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…