Ovulasyon testi ve kullanımı

Kafama takmıyorum zaten sadece bekliyorum günümü olmazsa gecikmeden sonra test yapmayı bekliycem ömrümüz beklemekle geçiyor
Öyle maalesef ya aslında ne zaman unutabilsek şu kafaya takma konusunu daha çabuk muradımiza erecegiz her ay diyorum kendime akışına bırak herşey olacağına varacak olacağı varsa da olur zaten ilişki sıklığına falan da bakmıyo bu işler iki kez ilişkiyle hamile kalanlar var ama kendime söz geçiremiyorum öbür ay daha rahat olacağım diyorum gene aynı. Ama bu sefer kararlıyım adetim bitince hiç hamilelik odaklı olmayacağım artık

Ben akışına bıraktım artık kafamı rahatlatmwk için amigurumi örüyorum sende bı rahatlatıcı bir hobi bul adet döneminde bitince aklına gelmez

Ben akışına bıraktım artık kafamı rahatlatmwk için amigurumi örüyorum sende bı rahatlatıcı bir hobi bul adet döneminde bitince aklına gelmez
Bakalım inşallah odak noktasını değiştirmem lazım benim de hiç adetime ne kadar kaldı hangi gün ilişki oldu kaç defa ilişki oldu bunları düşünmem lazım öbür aya

Bakalım inşallah odak noktasını değiştirmem lazım benim de hiç adetime ne kadar kaldı hangi gün ilişki oldu kaç defa ilişki oldu bunları düşünmem lazım öbür aya
Kafanı yorma bence adet doneminden sonra ovulasyon takibini yap yumurtlama dönemini değerlendir kafanı dağıtacak aktivite yap diğer aya kdr kafanı takma bı şeye bence iyi olur kafana taktikca gecikme olur kafanda sadece akşam ne yemeği yapsam sorusu olsun ben öyleyim sana da tavsiye ederim

Evet inan yormuyorum artık ovulasyon testi de beni strese sokuyo ya onu da yapmayı düşünüyorum bi kere yaptım bi daha yapmam kür deneyeceğim incir kürü bi kere soğan kürü yaptım keten tohumu tüketmek de iyiymiş

Hayırlısj bakalim kızlar ben öyle dertleşmek sizin durumlar ne alemde diye sormak istedim yoksa kafaya takmıyorum fazla düşünmüyorum malum dışardaki insanlarla bişey konusamiyosun burda paylaşıyoruz dertleşiyoruz iyi geliyo insana bazen

Pik olduğu günü ve ondan 1 gün sonrasını değerlendirebildim çatlama olduktan sonra degerlendirmedim hiç
testlerin var mı canım ovi testlerin
mesela benim pik oldu ertesi gün silik çizgi oldu takipde kaldım bak 2 günlük

Eklentiler

• 5044CAEC-AFF8-4B83-AD7B-D8367D35D066.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 8
  • 0D3A6CF2-FE02-4FFE-8EAA-E9297D02E0BB.jpeg
    107,2 KB · Görüntüleme: 8
Canım 3 gün pik olmuş senin diyorlarki pik olmadan önceki 2 gün pik olduktan sonraki 2 gün değerlendir nasip tutmuştur belki bebişin inşallah
Aynen ama işte pik günü ondan bigün sonrasıni denedik bakalım öncesi sonrası derken Allah'ın takdiri canım senin bigün mu pikti o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…