- 20 Şubat 2019
- 784
- 431
- 32
-
- Konu Sahibi yenigelintoys
Öyle maalesef ya aslında ne zaman unutabilsek şu kafaya takma konusunu daha çabuk muradımiza erecegiz her ay diyorum kendime akışına bırak herşey olacağına varacak olacağı varsa da olur zaten ilişki sıklığına falan da bakmıyo bu işler iki kez ilişkiyle hamile kalanlar var ama kendime söz geçiremiyorum öbür ay daha rahat olacağım diyorum gene aynı. Ama bu sefer kararlıyım adetim bitince hiç hamilelik odaklı olmayacağım artıkKafama takmıyorum zaten sadece bekliyorum günümü olmazsa gecikmeden sonra test yapmayı bekliycem ömrümüz beklemekle geçiyor
Ben akışına bıraktım artık kafamı rahatlatmwk için amigurumi örüyorum sende bı rahatlatıcı bir hobi bul adet döneminde bitince aklına gelmezÖyle maalesef ya aslında ne zaman unutabilsek şu kafaya takma konusunu daha çabuk muradımiza erecegiz her ay diyorum kendime akışına bırak herşey olacağına varacak olacağı varsa da olur zaten ilişki sıklığına falan da bakmıyo bu işler iki kez ilişkiyle hamile kalanlar var ama kendime söz geçiremiyorum öbür ay daha rahat olacağım diyorum gene aynı. Ama bu sefer kararlıyım adetim bitince hiç hamilelik odaklı olmayacağım artık
Bakalım inşallah odak noktasını değiştirmem lazım benim de hiç adetime ne kadar kaldı hangi gün ilişki oldu kaç defa ilişki oldu bunları düşünmem lazım öbür ayaBen akışına bıraktım artık kafamı rahatlatmwk için amigurumi örüyorum sende bı rahatlatıcı bir hobi bul adet döneminde bitince aklına gelmez
Kafanı yorma bence adet doneminden sonra ovulasyon takibini yap yumurtlama dönemini değerlendir kafanı dağıtacak aktivite yap diğer aya kdr kafanı takma bı şeye bence iyi olur kafana taktikca gecikme olur kafanda sadece akşam ne yemeği yapsam sorusu olsun ben öyleyim sana da tavsiye ederimBakalım inşallah odak noktasını değiştirmem lazım benim de hiç adetime ne kadar kaldı hangi gün ilişki oldu kaç defa ilişki oldu bunları düşünmem lazım öbür aya
Pik görmüşün demi canım ovi testindeYumurtlamadan tam 14 gün sayarsam cumartesiyi gösteriyo ilk defa ovulasyon testi yaptım doğru yapabildiysem o zaman taa 11 gün kala test yapmış oluyorum normal kendi döngüme göre yarın 6 gün kala
Gördüm canım 17. Gün o günden mi sayacagiz adet tarihiniPik görmüşün demi canım ovi testinde
Ona göre benim de cumartesi beklenen adet günüm ama normal döngü 26 benim öyle olursa yarına adet olmam lazım ilk defa ovulasyon testi yaptığım için bilemiyorum kafam ondan karıştıPik görmüşün demi canım ovi testinde
Evet inan yormuyorum artık ovulasyon testi de beni strese sokuyo ya onu da yapmayı düşünüyorum bi kere yaptım bi daha yapmamKafanı yorma bence adet doneminden sonra ovulasyon takibini yap yumurtlama dönemini değerlendir kafanı dağıtacak aktivite yap diğer aya kdr kafanı takma bı şeye bence iyi olur kafana taktikca gecikme olur kafanda sadece akşam ne yemeği yapsam sorusu olsun ben öyleyim sana da tavsiye ederim
testlerin var mı canım ovi testlerinPik olduğu günü ve ondan 1 gün sonrasını değerlendirebildim çatlama olduktan sonra degerlendirmedim hiç
Evet benimde böyleyditestlerin var mı canım ovi testlerin
mesela benim pik oldu ertesi gün silik çizgi oldu takipde kaldım bak 2 günlük
testlerin var mı canım ovi testlerin
5. Gün artık silikti seninki gibi onun resmini çekmedim artık testleri falan attım hep çok stres yapıyorum diyetestlerin var mı canım ovi testlerin
Canım 3 gün pik olmuş senin diyorlarki pik olmadan önceki 2 gün pik olduktan sonraki 2 gün değerlendir nasip tutmuştur belki bebişin inşallah5. Gün artık silikti seninki gibi onun resmini çekmedim artık testleri falan attım hep çok stres yapıyorum diye
Sen silik çıktıktan sonra değerlendirebildin mi canım ben o günleri değerlendiremedimtestlerin var mı canım ovi testlerin
Aynen ama işte pik günü ondan bigün sonrasıni denedik bakalım öncesi sonrası derken Allah'ın takdiri canımCanım 3 gün pik olmuş senin diyorlarki pik olmadan önceki 2 gün pik olduktan sonraki 2 gün değerlendir nasip tutmuştur belki bebişin inşallah
Benim tam 24 saat sürdü pik sonra çatladı ben önü arkası değerlendirdim gerisi Allahtan canımAynen ama işte pik günü ondan bigün sonrasıni denedik bakalım öncesi sonrası derken Allah'ın takdiri canımsenin bigün mu pikti o zaman
İyi hadi bigün sonrası bigun öncesi benim de nasıpte varsa tutar dedim bendeBenim tam 24 saat sürdü pik sonra çatladı ben önü arkası değerlendirdim gerisi Allahtan canım