- 20 Şubat 2019
- 784
- 431
- 32
-
- Konu Sahibi yenigelintoys
Sen bu ay olmazsa ovulasyon testine devam edecek misin öbür ayarlaraBenim tam 24 saat sürdü pik sonra çatladı ben önü arkası değerlendirdim gerisi Allahtan canım
Evet canım 1 gün sürdüAynen ama işte pik günü ondan bigün sonrasıni denedik bakalım öncesi sonrası derken Allah'ın takdiri canımsenin bigün mu pikti o zaman
Kesin ederim çünkü benim takvime göre yumurtladığım tarih arasında çok fark vardı ben çok şaşırdım 28 i yumurtlama diyordu uygulamaya göre ama ovi testine göre 2 çatladım benSen bu ay olmazsa ovulasyon testine devam edecek misin öbür ayarlara
Tamam canımKesin ederim çünkü benim takvime göre yumurtladığım tarih arasında çok fark vardı ben çok şaşırdım 28 i yumurtlama diyordu uygulamaya göre ama ovi testine göre 2 çatladım ben
Hayırlısı olsun canım umarım en kısa sürede olur inşallah evet akışına bırak belki daha iyi olurBen regl oldum umarım sizin hamilelik vardır bu ay takvim ve ovulasyon kullanmayı düşünmüyorum her ay aynı günde regl oluyorum aşağı yukarı o yüzden stres yapmamam için bırakıyorum
Bende bugün regl oldum adetime 2 gün kala çok erken geldi folik asiti degistircem artık diğer aya belki gebelik olur o zmn parası pahalı ama faydası olmadıktan sonraBen regl oldum umarım sizin hamilelik vardır bu ay takvim ve ovulasyon kullanmayı düşünmüyorum her ay aynı günde regl oluyorum aşağı yukarı
Sende üzülme önümüzdeki aya nasipse Kist var mı canım sende erken gelmesi geç çatlama gibi olmasıBende bugün regl oldum adetime 2 gün kala çok erken geldi folik asiti degistircem artık diğer aya belki gebelik olur o zmn parası pahalı ama faydası olmadıktan sonra2 3 gündür mide bulantısı baş dönmesi yaşadım dünde ovulasyon testinde yumurtam çatlamış görmüştüm nasip değilmis demekki
Yok canım kist altan muayene olup yumurtaliklarıma bakmıştı doktor bı sorun yok dedi folik asit kullanmaya devam et deyip yolladı beni başından başka bir doktor kadına muayene olmuştum o bende kısırlık var diye düşünerek farklı tedavi etmiş yumurtalıklarim çok galiba hamile kalamiyoruum kullandığım folik asitte yumurtalıklarimi guclendiriyormus ama ben memnun kalmadim hiç 3 farkli doktorq gittim hiç biseyin yok yumurtalıkların iyi dedilerSende üzülme önümüzdeki aya nasipse Kist var mı canım sende erken gelmesi geç çatlama gibi olması
Hepsi bir element çıkarmış kaç aydır korunmuyorsun canım bir de yaş kaç yanlış anlama sordum çünkü yeni bırakınca bakmıyorlar yaşın da genç olunca bunu çok gördüm çevremdeYok canım kist altan muayene olup yumurtaliklarıma bakmıştı doktor bı sorun yok dedi folik asit kullanmaya devam et deyip yolladı beni başından başka bir doktor kadına muayene olmuştum o bende kısırlık var diye düşünerek farklı tedavi etmiş yumurtalıklarim çok galiba hamile kalamiyoruum kullandığım folik asitte yumurtalıklarimi guclendiriyormus ama ben memnun kalmadim hiç 3 farkli doktorq gittim hiç biseyin yok yumurtalıkların iyi dediler
6 aydır evliyim 1 aydır deniyoruz 25 yaşındayım canımHepsi bir element çıkarmış kaç aydır korunmuyorsun canım bir de yaş kaç yanlış anlama sordum çünkü yeni bırakınca bakmıyorlar yaşın da genç olunca bunu çok gördüm çevremde
Ovulasyon testi ile yumurtlama olan çatlama olan günleri öğrendim ben yine ovulasyon testi kullanırım stres yapmıyordum rahattım ama olmadı demekki nasip değilmiş zamanı var demekki1 ay çok erken evet ilk ayda olabilir ama 3 5 ayda da olabilir bu işin matematiği yok onu anladım ben düşük yapmadan önce ilk ayimda olmamıştı ikincide olmuştu ki o ay da zaten yumurtalama geçmiş olmaz diğer aya demistim oldu şuan çok kontrol etmeye çalıştım diye olmadı o zaman çocuk yapmak için ilişki yaşamiyorduk kendimiz içindi son iki aydır görev gibi yapınca gerildim sildim takvimi ovulasyon bile almayacam birakacam kendi haline. Çok gerilince vücut da farklı tepki veriyor 6 aya kadar illaki senin de olur sakince bekle.
Kullandığın ilaçlar ve folik asit varsa oda etki ediyor ama benim ilaçlar bitmek üzere kontrole gidicem kan vermeye doktor tekrar bakarBen de ovulasyon yaptım o günleri hep değerlendirdim ama ovulasyon olan günde şans çok yüksek ama yüzde yüz olacak diye bir şey yok ovulasyon alanların yorumlarını okumuştum ilk ayda olan da vardı altı ay sonra olanda herkesin vücudu farklı zaten
Aynen öyle farklı ama telefona göre yanlış günler yumurtlama gosterio ben kontrol ettim hep seneye 3 kişi olma hayali kurmuştum ama olmadıBen de ovulasyon yaptım o günleri hep değerlendirdim ama ovulasyon olan günde şans çok yüksek ama yüzde yüz olacak diye bir şey yok ovulasyon alanların yorumlarını okumuştum ilk ayda olan da vardı altı ay sonra olanda herkesin vücudu farklı zaten
Kullandığın folik asite göre hamile kalanlarda var ama benim bı akrabam folik asiti bı kere kullandı ikiz çocukları oldu onun kullandığı folik asiti almaya düşünüyorumFolik asit kullanıyorum ama ben temmuzda hamileyken bir şey kullanmadan hamile kaldım vitamin bile almiyordum folik asit yumurtayi geliştiriyor bebek omurilik gelişimi için önemli ama kullanan hemen hamile kalacak diye bir açıklaması yok