Ovulasyon testi ve kullanımı

Ben en baştan anlatayım, regl biter bitmez teste başlıyorsunuz aynı saatte 2. idrar ile yapıyorsunuz. Çift çizgi gördüğünüz zaman yumurta 24 48 72 saat içerisinde salınacak. Yani yumurtlama gerçekleşecek yumurtlama gerçekleştiğinde de eğer iki üç gün öncesinden yine ilişki olduysa ve sperm iceride de bekliyorsa yine döllenme olur.
Ama eğer yumurta salındığı zaman sperm yoksa o gün ilişkiye girerseniz o gün ihtimal artar.
Çift çizgi gördükten sonra tek çizgi olana kadar teste devam edin. Çift çizgi olduğu gün de ilişki olsun, çift çizgiden sonra teke düştüğü zaman da ilişki olsun genelde gün aşırı ilişki olsun derler ama iki günde bir de ilişki olabiliyor sperm uzun süre içimizde yaşayabiliyor biliyorsunuz.
Ben yumurtlama dönemi boyunca hergun 1 kere ilişki yaşadım bugün kasik ağrım var bugün yaptigimda çatlama olmuş

Yok psikolojik olarak değil kasik ağrısı ve kabızlık var akintim çok sanki adet olacakmisim gibi agrim var
Ama daha yeni çatlamış yumurtlama döneminde olabiliyor böyle şeyler, yani belirtiler için çok erken sizi çok iyi anlıyorum birkaç kez benim de başıma geldi kutu kutu test almıştım hatta. Mide bulantısı falan oluyordu sabahları kendimi kandırmışım 🥹

Ama daha yeni çatlamış yumurtlama döneminde olabiliyor böyle şeyler, yani belirtiler için çok erken sizi çok iyi anlıyorum birkaç kez benim de başıma geldi kutu kutu test almıştım hatta. Mide bulantısı falan oluyordu sabahları kendimi kandırmışım 🥹
Psikolojik olarak kendimi etkilemiyorum gerisi Rabbime kalmış bu aralar bunalımdayım belki o etkilio olabilir

Canım bu testlerının hıc bırı pik değil . Yakın ama tam pik olmamıskı. T cızgısı c cızgısının kırmızılıgını gececek o sekılde pık diyebilirsin. Sende hep c daha koyu test yapmaya devam et cunku pik yakın gorunuyor

Canım bu testlerının hıc bırı pik değil . Yakın ama tam pik olmamıskı. T cızgısı c cızgısının kırmızılıgını gececek o sekılde pık diyebilirsin. Sende hep c daha koyu test yapmaya devam et cunku pik yakın gorunuyor
Fotoğrafta pik olanlar var ilk başta olmayıp diğer günler hep pik gördüm

Merhaba sizce testim pik olmuş mu

Eklentiler

• IMG_9327.jpeg
    IMG_9327.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_9330.jpeg
    IMG_9330.jpeg
    124,2 KB · Görüntüleme: 25
X