Ovulasyon testi ve kullanımı

Etkisi var zaten ama dediğim gibi her kullanan hamile kalacak diye bir şey yok ikiz geni yoksa isterse bütün folikleri alsın ben üç aydır araştırıyorum her şeyi yani kafanı buna odaklama üç yıldır ovulasyon deneyip hamile kalmayan da var benim gibi düşük yapıp ikinci ayında hamile kalan tanıdık da var

Kullandığın folik asite göre hamile kalanlarda var ama benim bı akrabam folik asiti bı kere kullandı ikiz çocukları oldu onun kullandığı folik asiti almaya düşünüyorum
Canım folik asitle sadece destekleyici o kadar çok hamile kalmaya bir etkeni yok takviye sadece ikiz çocukları oldu ise bu gen ve yumurtlaması ile alakalı bir durumdur bunla folik asitin asla alakası yoktur emin ol yumurtlama dönemlerinde havuç yemek vitaminli şeyler tüketmek daha yararlı

Hadi bakalım gönlüne göre olsun bana da bir güncelleme geldi dün aman ne kastım ya sakin ol ne zaman olursa olsun diye hafifledim resmen

Gerçekten bak o kadar site gezdim ki çoğu o ay aklımdan çıkardım hamile kaldım falan demiş ovulasyonun düzensizse test kullan folik asit vifolic alıyorum ama inan etkisi o kadar çok değil kullanmayan da hamile kalıyor ovulasyonun düzenli ise testi de boşver ne kadar kafama takmıyorum desek de takılıyor buraya yazmak bile kafaya ne kadar taktığımızın kanıtı

Aynen öyle burada olmak bile takmak araştırmak ama güzel kararlar almışın devamını getir ben test yapmama kararı aldım gecikme olasıya kadar tuttum bakalım

Tut çünkü erken öğrenmek iyi bir şey değil betan düşükse iki güne bir test ver diyecekler kese görünecek sonra kalp atışı derken inan o da stresli bir süreç beta çıkınca bile işler bitmiyor biraz gecikme ile net olur en azından

Aynen öyle ama burda da bilmediklerimiz öğrendiğimiz zaman oluyo ben burda ovulasyon testi kullanımını öğrendim ben hiç bilmiyordum

Bilmem mi bunları ah inan Allahım hayırlı güzel süreçler versin bizlere insan çok üzülüp yıkılıyor ama vardır Bir hayır herşey de bizim için sabır hayır

Aynen bende kasik ağrısı çekiyorum bakalım bi an önce adet olsam önüme baksam diyorum hiç hamilelik den yana hissim yok

Bende bu ay adet gecikmesi olmadan test yapmayı hiç düşünmüyorum en güzeli o şekilde testte negatifi görmekten daha iyi bence adetin geldiğini görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…