- 14 Ağustos 2024
- 140
- 59
- 27
-
- Konu Sahibi yenigelintoys
Canım benim çok erken çok başında sakın stres yapma zaten 1 ayda hamile kalma şansı çok düşük şimdiden sakın kafaya takma6 aydır evliyim 1 aydır deniyoruz 25 yaşındayım canım
Canım folik asitle sadece destekleyici o kadar çok hamile kalmaya bir etkeni yok takviye sadece ikiz çocukları oldu ise bu gen ve yumurtlaması ile alakalı bir durumdur bunla folik asitin asla alakası yoktur emin ol yumurtlama dönemlerinde havuç yemek vitaminli şeyler tüketmek daha yararlıKullandığın folik asite göre hamile kalanlarda var ama benim bı akrabam folik asiti bı kere kullandı ikiz çocukları oldu onun kullandığı folik asiti almaya düşünüyorum
Ay inşallah benim bu günü saymazsak 2 güne adet olmam lazım belirti bi bel ağrısı arada bir de kasık ağrısı bakalım yakın öğreniriz sonucu birlikte canımAynen öyle dediğine katılıyorum. Senin bir gelişme var mı inşallah olmuştur senin
Tamam canım şu an regl sancısı çekiyorum hiç bı şeyi kafama takacak durumda değilimCanım benim çok erken çok başında sakın stres yapma zaten 1 ayda hamile kalma şansı çok düşük şimdiden sakın kafaya takma
Aynen öyle burada olmak bile takmak araştırmak ama güzel kararlar almışın devamını getir ben test yapmama kararı aldım gecikme olasıya kadar tuttum bakalımGerçekten bak o kadar site gezdim ki çoğu o ay aklımdan çıkardım hamile kaldım falan demiş ovulasyonun düzensizse test kullan folik asit vifolic alıyorum ama inan etkisi o kadar çok değil kullanmayan da hamile kalıyor ovulasyonun düzenli ise testi de boşver ne kadar kafama takmıyorum desek de takılıyor buraya yazmak bile kafaya ne kadar taktığımızın kanıtı
Aynen öyle ama burda da bilmediklerimiz öğrendiğimiz zaman oluyo ben burda ovulasyon testi kullanımını öğrendim ben hiç bilmiyordumGerçekten bak o kadar site gezdim ki çoğu o ay aklımdan çıkardım hamile kaldım falan demiş ovulasyonun düzensizse test kullan folik asit vifolic alıyorum ama inan etkisi o kadar çok değil kullanmayan da hamile kalıyor ovulasyonun düzenli ise testi de boşver ne kadar kafama takmıyorum desek de takılıyor buraya yazmak bile kafaya ne kadar taktığımızın kanıtı
Bilmem mi bunları ah inan Allahım hayırlı güzel süreçler versin bizlere insan çok üzülüp yıkılıyor ama vardır Bir hayır herşey de bizim için sabır hayırTut çünkü erken öğrenmek iyi bir şey değil betan düşükse iki güne bir test ver diyecekler kese görünecek sonra kalp atışı derken inan o da stresli bir süreç beta çıkınca bile işler bitmiyor biraz gecikme ile net olur en azından
Ah iyi bilirim ben o ağrıları hep hep çekiyorum her adet civan perçemi iyi geliyordu bana dene bi istersenTamam canım şu an regl sancısı çekiyorum hiç bı şeyi kafama takacak durumda değilim
Civan percemi nerde bulabilirim kiAh iyi bilirim ben o ağrıları hep hep çekiyorum her adet civan perçemi iyi geliyordu bana dene bi istersen
Aktarlarda var canınCivan percemi nerde bulabilirim ki
Seninle âdet günümüz aynı canım ovulasyon da da aynı 17. Gün pik olmuşuz bakalım neler olacak bı kaç güneAktarlarda var canın