- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Onun bile garantisi yok canim.. var iste okuyoruz ustuste degerlendirmeyle olmuyor sadece 2 degerlendirmeyle tutuyor.. klasik olacak fakat Rabbim isterse olur...Daha mi garanti olur oyle Bencede oylesi daha iyi olacak isimizi sansa birakmamis olur artik olursada olur kismet Rabbim yardimcimiz olsun yaa
Oyle tabi kimyasal gebeligimde adetimde sonra 4.gun sadece iliski oldu sonra ben ailemin yanina gitmistim yinede olmustu sonu husran olsada ilkinde olmustu. Simdi herseyi degerlendiriyoruz ama olmayincada olmuyor isteOnun bile garantisi yok canim.. var iste okuyoruz ustuste degerlendirmeyle olmuyor sadece 2 degerlendirmeyle tutuyor.. klasik olacak fakat Rabbim isterse olur...
Aminn canim
Oluruna birakmak en iyisi..takık bi sekilde takip etmeden..bebek diye dusunmeden..Oyle tabi kimyasal gebeligimde adetimde sonra 4.gun sadece iliski oldu sonra ben ailemin yanina gitmistim yinede olmustu sonu husran olsada ilkinde olmustu. Simdi herseyi degerlendiriyoruz ama olmayincada olmuyor iste
Bu ay artik ilac aldim diye biraz takip ediyorum bu aydan sonta artik oluruna birakacam. Cok tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icinOluruna birakmak en iyisi..takık bi sekilde takip etmeden..bebek diye dusunmeden..
Haydi kolay gelsin:)
Rica ederim dedigim gibi bildigim kadariyla yardimci oluyorum canim.Bu ay artik ilac aldim diye biraz takip ediyorum bu aydan sonta artik oluruna birakacam. Cok tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin
Sağolasın canım öle yapayım,aynen bende yarını merak ediyorum teste devam edeyim bakalım daha koyumu bir olucak yoksa silikleşecek miBence yumurtlama olmuş olabilir. Bugünü değerlendirin çünkü çizgi baya koyu. Kontrol çizgisi kadar koyu olmamış evet ama bu şekilde kontrol çiZgisi kadar koyu olmadan tekrar ertesi gün silikleşeler çok gördüm. Bence bugünü değerlendirin. Yarın ovu testine devam edin bakalım ne olacak
Insallah tutmustur bat ne oluyordu canim?Kızlar bakarmisinz nasil ok isaretlerini boyadim iliski oldugu gunler ama o kahve rengi akıntı beni suphelendiriyo insallah tutmustur
Bende bu ay kullandim seninkiler gibiydi insallah olmustur artik Allaha birakalim. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun bu ayKızlar bakarmisinz nasil ok isaretlerini boyadim iliski oldugu gunler ama o kahve rengi akıntı beni suphelendiriyo insallah tutmustur
Bi yanlislik gorunmuyor cnm devam et pik olmak uzere sanki..Çok olan ekim ayı kasımda bu gibi 14 15 gün bu ay çizgiler hep belirgin geçen aylar ben testi yanlış yaptım desem bu ayda aynı şekil yapıyorum
Ozaman bugün önemli bir günBi yanlislik gorunmuyor cnm devam et pik olmak uzere sanki..
Bugün u değerlendir yarın siliklesrse bugün çatlamış olurHanımlar merhaba dünde yazmıştım en alttakini bugün yaptım yumurtlama bugun mu sizce
silikleş,ncemi çatlamış oluyor acaba benimkde ilk 4 gun koyu cıktı sonra silikleşti yaniBugün u değerlendir yarın siliklesrse bugün çatlamış olur
Evetsilikleş,ncemi çatlamış oluyor acaba benimkde ilk 4 gun koyu cıktı sonra silikleşti yani
canim ben 35 gunde bir bazen degisiyo arta biliyo adetim 27aralikta olcam galibaInsallah tutmustur bat ne oluyordu canim?
Amin insallah bitanemBende bu ay kullandim seninkiler gibiydi insallah olmustur artik Allaha birakalim. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?