• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Laboquick değil mi ? Benimki de o. Baya güvenilir bir marka üzmez 💖
Evet laboquick ti ben ilk kez kullandım diğer günler inanılmaz silikti sadece bugün netti demekki sadece pil günlerini net gösteriyor.

Kaçıncı gün pik çatlama oldu bir kenara yazın inşallah lazım olmaz da gelecek ay bakarsınız sapma var mı düzenli mi diye
Aynen not ediyorum şimdi inanması zor ama pcos olmasına rağmen tam 15. Gün de oldu şaşkınım ben de bakalım umarım olmaz gerçekten 🙏🏻 asıl beni şaşırtan uygulamalar hep bir hafta sonrasını gösteriyor. Sadece biri bugünü gösterdi o da ilk gümü olarak gerçekten uygulamaya bakmamak lazımmış

Evet laboquick ti ben ilk kez kullandım diğer günler inanılmaz silikti sadece bugün netti demekki sadece pil günlerini net gösteriyor.

Aynen not ediyorum şimdi inanması zor ama pcos olmasına rağmen tam 15. Gün de oldu şaşkınım ben de bakalım umarım olmaz gerçekten 🙏🏻 asıl beni şaşırtan uygulamalar hep bir hafta sonrasını gösteriyor. Sadece biri bugünü gösterdi o da ilk gümü olarak gerçekten uygulamaya bakmamak lazımmış
Evet uygulama yanıltıyor benimde tam dediği gün olmuyor en iyisi Ovulasyon testi inşallah ihtiyacımız kalmaz bundan sonra💖

Bende de var benim de 6 gün oldu ama yumurta çatlamadan sonra başladı bence önce sağ sonra komple ama hiç hamilelik olduğunu sanmıyorum kendiminkini nedense his mi nedir
Kaçıncı gün pik çatlama oldu bir kenara yazın inşallah lazım olmaz da gelecek ay bakarsınız sapma var mı düzenli mi diye
Bu gün ki testim tamemen çatlamış bence

Eklentiler

• 1000241330.webp
    1000241330.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar benim ovulasyon üzerinden 10 gün geçti yaklaşık . Sürekli kasık ağrılarım oluyor acaba. Belirti mi ne olduğunu bilmiyorum
Çatlamamış kist olmuş yumurta yada gebelik 🌸 bende sürekli sağ kasığımda agrı hissediyorum ovulasyon günlerindede saf kasık agrısı oldu çok tuhaf

Hanımlar 21 de pik gördüm 22 de çatladı..çatlamayan beri sol yumurtaliklarda arada batmalar oluyor sizde hep kasık ağrısı bende yumurta ağrısı karnım gurulduyor. Siz yaşadınız mı yumurtalik ağrısı batması vs catlamadan sonra. Kasık ağrısı yok
Merhaba canım benim de böyle testle takip ettim yumurta akı gibi akıntı ve ağrı oluyor yumurtlamada onu net şekilde anlamış oldum. Test yapmaya gerek yok esasında vücudunu tanımak için yol gösterici oluyormus işte. Kabızlık yaşıyorum 2 gundur bu da yumurtlama sebebiyle yükselen progesteron hormonu yüzünden sanırım. Bu ara tutunma olması gerekiyor artık.

Merhaba canım benim de böyle testle takip ettim yumurta akı gibi akıntı ve ağrı oluyor yumurtlamada onu net şekilde anlamış oldum. Test yapmaya gerek yok esasında vücudunu tanımak için yol gösterici oluyormus işte. Kabızlık yaşıyorum 2 gundur bu da yumurtlama sebebiyle yükselen progesteron hormonu yüzünden sanırım. Bu ara tutunma olması gerekiyor artık.
Değişik birşey şimdi batmalar falan hep geçti ama bu sefer de uyku hali çok var. Off çok stresli ya

Merhaba benim o markada çok net pik çıkarmadı.Hatta en başta ikinci çizgi bile çıkmıyordu.Netten aldım.Test mi bozuk ben mi yumurtlamıyorum çok üzgünüm.
Üzülme canım kan testi vermismiydin fsh lh östrojen değerlerin ne? Bir de adetin 21. Günü progesteron 10 uzeriyse yumurtlama olduğunu gosterir. Usg takibi de olur.

Üzülme canım kan testi vermismiydin fsh lh östrojen değerlerin ne? Bir de adetin 21. Günü progesteron 10 uzeriyse yumurtlama olduğunu gosterir. Usg takibi de olur.
Onlar normal çıktı.Doktor takip yapacaktı bu ay ama bayrama gelince yapmadı.Ben artık ümidimi de kesmek üzereyim.Haziranda tüp bebek yaptıracağız ama yine de ufacık bir umut oluyor ya insanda .Hâlâ o umut var içimde.

Onlar normal çıktı.Doktor takip yapacaktı bu ay ama bayrama gelince yapmadı.Ben artık ümidimi de kesmek üzereyim.Haziranda tüp bebek yaptıracağız ama yine de ufacık bir umut oluyor ya insanda .Hâlâ o umut var içimde.
Hayırlısı olsun canım hergun kuru incir ye kaynat suyunu iç arada da çörek otu vs gibi şeyler denedin mi

Back
X