- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Bende bu sureci yasiyorum insallah guzel sonuclar aliriz yaaMerhaba arkadaşlar, yeni konumuz hayırlı olsun.
Burada ovulasyon testi deneyimlerimizi ve içinde bulunduğumuz süreci hep birlikte paylaşacağız.
Amiiinnnn kuzum güzel haberler alacağımız yeni bir yıl olsun inşallah.Haydi hayirli olsun canim.. yeni ay yeni umutlar hatta yeni yil:))
İnşallah canım,sabredip bu süreçte birbirimize destek olacağız:)Bende bu sureci yasiyorum insallah guzel sonuclar aliriz yaa
Zaten bu durumda olanlar bir birini anliyor baska kimsenin bizi anladigi yokİnşallah canım,sabredip bu süreçte birbirimize destek olacağız:)
Aynen canımZaten bu durumda olanlar bir birini anliyor baska kimsenin bizi anladigi yok
Rabbim hepimize nasip etsin insallahRABBIM once size versin insallah..
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz hayırlı evlatlar versin kuzumRABBIM once size versin insallah..
Senin bat ne zaman ki ?Ya bu arada ben yarın kan testi yaptırsam mi acaba ? Ne dersiniz bekleyim.mi yoksa biraz daha
Amin insallahHepimiz sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz hayırlı evlatlar versin kuzum
Canım normalde 5 Aralıkti ama yumurtlama benim 27.gün de oldu yani 29 30 Kasım gibi.Senin bat ne zaman ki ?
Merhaba hosgeldinMerhaba Kızlar :)
Belirti varmi peki canimCanım normalde 5 Aralıkti ama yumurtlama benim 27.gün de oldu yani 29 30 Kasım gibi.
Sen nerlerdesin hakkaten..Merhaba Kızlar :)
Hayırcanım yok ,sadece sürekli ıslaklık hissediyorumBelirti varmi peki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?