- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
Neyin var tatlimMerhaba kızlar ben kafayı yemek üzereyim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyin var tatlimMerhaba kızlar ben kafayı yemek üzereyim ya
Hayirdir canim ne oldu?Merhaba kızlar ben kafayı yemek üzereyim ya
24 Kasım’da ovulasyon testim pozitif oldu 25 kasım silikleşti sonra 8 Aralık’ta tekrar pik oldu 9 Aralık’ta da pikti 10 Aralık silikleşti daha sonra çizgi neredeyse kayboldu dün değil bir önceki gün yaptım yine silikti dün yaptığımda çizgi yine belirginleşmeye başlamış gebelik yok adette olmadım halaNeyin var tatlim
Canim seninde belinde ve kasiklarinda agri var mi bende cok siddetli var yaaAmin insallah bitanem
Adet olamadım gebelik yok herhangi bi sorunum yok çok şükür ama böyle muallakta olmak çok zorHayirdir canim ne oldu?
Evet canım kıvranıyorum bazen ağrıdan özellikle sol tarafımdaCanim seninde belinde ve kasiklarinda agri var mi bende cok siddetli var yaa
NedenMerhaba kızlar ben kafayı yemek üzereyim ya
Canim istersen yarin istersen bir doktorunu ara ona sor. Sikma bu kadar canini vardir bir sebebi illakiAdet olamadım gebelik yok herhangi bi sorunum yok çok şükür ama böyle muallakta olmak çok zor
Senin daha onceki aylarda oluyormuydu? Bu acaba yumurtlama gunu sancilarimi gerci benim 14 deydi o ama sancilar hala ciddetli devam ediyorEvet canım kıvranıyorum bazen ağrıdan özellikle sol tarafımda
Doktora gittim herşey normal bi sıkıntı yok dediC
Canim istersen yarin istersen bir doktorunu ara ona sor. Sikma bu kadar canini vardir bir sebebi illaki
Peki bu sekilde yukselin inmesi normal birseymiymis? Doktor onun icin birsey demedi miDoktora gittim herşey normal bi sıkıntı yok dedi
Hayır iyice silinmesine gerek yok canım azıcık silinsede çatlıyor diye biliyorumKızlar silikleşmemiş değil mi ?
2 gün önce çok koyu çizgi idi dün biraz silikleşti bugün daha da silik . Tamamen mi silik olması gerekiyor çatlaması için ? Bu ay ilk defa yapıyorum
Adet olamadım o yüzden
Saol canımHayır iyice silinmesine gerek yok canım azıcık silinsede çatlıyor diye biliyorum
Bu ay ilk defa kullandımSenin daha onceki aylarda oluyormuydu? Bu acaba yumurtlama gunu sancilarimi gerci benim 14 deydi o ama sancilar hala ciddetli devam ediyor
yok onu sormadım doktora canımPeki bu sekilde yukselin inmesi normal birseymiymis? Doktor onun icin birsey demedi mi
Amin canımSaol canım
Valla bilmiyorum yapıyorum ama boşuna gibi
Hakkımızda hayırlısı olsun
Uzme kendini yaa. Elinden sonucta birsey gelmiyor kiyok onu sormadım doktora canım