- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Belki fazla stres yaptigin icin gecikiyor adetin cunku sters direk adeti etkiliyor biraz kafani bosaltmaya calissan. Biliyorum sters insanin elinde degil ama en azindan biraz daha rahat olsanAdet olamadım o yüzden
Üzülmemek elde değil kiUzme kendini yaa. Elinden sonucta birsey gelmiyor ki
Deniyorum ama beceremiyorum galiba çok çabalıyorum ama uzun sürmüyorBelki fazla stres yaptigin icin gecikiyor adetin cunku sters direk adeti etkiliyor biraz kafani bosaltmaya calissan. Biliyorum sters insanin elinde degil ama en azindan biraz daha rahat olsan
En iyi uğraş örgü vb şeylerle uğraşmak canımDeniyorum ama beceremiyorum galiba çok çabalıyorum ama uzun sürmüyor
Seni cok iyi anliyorum insanin aklindan hic cikmiyor. Ugrasacak birseyler bulsan mesela ben zumbaya yazildim cok iyi geliyor bana butun stresimi attiyorum sanada tavsiye ederim canimDeniyorum ama beceremiyorum galiba çok çabalıyorum ama uzun sürmüyor
Örgü gercekten sterse cok iyu geliyorEn iyi uğraş örgü vb şeylerle uğraşmak canım
Ben penye ipten sepet ördüm
Psikolojine de iyi geliyor insanın
Hayır canım herşey bıraktığın gibiKızlarr selamm nasılsınız ben döndüm adetin 3.günündeyim sizlerde bi değişiklik oldu mu birşey kaçırmadım umarım
Canim seninde belinde ve kasiklarinda agri var mi bende cok siddetli var yaa
Hayirlisi canimEki Görüntüle 2216096
24 Kasım’da ovulasyon testim pozitif oldu 25 kasım silikleşti sonra 8 Aralık’ta tekrar pik oldu 9 Aralık’ta da pikti 10 Aralık silikleşti daha sonra çizgi neredeyse kayboldu dün değil bir önceki gün yaptım yine silikti dün yaptığımda çizgi yine belirginleşmeye başlamış gebelik yok adette olmadım halabak canım atıyorum testlerin resmini
Canim benim kasikta batma lavaboya cikma belde bazen agri varCanim seninde belinde ve kasiklarinda agri var mi bende cok siddetli var yaa
Bende bu ay kullandım ilk memnun kaldım çoğu kişi buny kullanıyormuş amaKızlar ben ilk laboquick ovülasyon testi kullandım sizce bu ay yine bu markaya devam mı edeyim yoksa başka marka öneriniz varmı kullanıp memnun kalan
Evet canım ama dedim eğer daha başka markadan daha memnun kalan varmıdır acaba die bende bi aksilik yaşamadım vallaBende bu ay kullandım ilk memnun kaldım çoğu kişi buny kullanıyormuş ama
Canim senin bat ne zamanCanim benim kasikta batma lavaboya cikma belde bazen agri var
Bende bu ay bu markayi kullandim ilk defa gayet memnun kaldim bence devam etKızlar ben ilk laboquick ovülasyon testi kullandım sizce bu ay yine bu markaya devam mı edeyim yoksa başka marka öneriniz varmı kullanıp memnun kalan
Benimde aynı marka canım araştırdığım kadarıyla en iyilerden ama bide clearblue ve predictor markaları var fakat çok pahalılarKızlar ben ilk laboquick ovülasyon testi kullandım sizce bu ay yine bu markaya devam mı edeyim yoksa başka marka öneriniz varmı kullanıp memnun kalan
27aralik canim seninBende bu ay bu markayi kullandim ilk defa gayet memnun kaldim bence devam et
Benimde 28 aralik27aralik canim senin
Yumurtlaman oldumu canimBenimde 28 aralik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?