• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Kızlar merhaba, testlerim bu şekilde, dün piki gördüm bugün biraz silikleşmiş gibi geldi, siz de bakar mısınız? Dün değerlendiremedim maalesef, bugüne kaldı, umarım kaçırmamışımdır☹️

Eklentiler

• IMG_1361.webp
    IMG_1361.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_1364.webp
    IMG_1364.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1372.webp
    IMG_1372.webp
    36 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_1374.webp
    IMG_1374.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 21
İnşallah, bu ay çok uğraştım kürler testler falan… eve gidince de havuç suyu içeceğim çatlamaya iyi geliyormuş.
Siz de benim gibisiniz.. bende pcos var ilaçsız adet olmam bu ay bayağı uğraştım kürler takviyeler ve döngünün 28.gununde yumurtlama yakaladım iki gün değerlendirdim bir gün boş gecirdim sonra ertesi gün yine değerlendirdm. Birkaç gündür yumurtalarda kramp vardı iki gündür alt karinda kramp vardı bugünde kasıklarim bacaklarım ağrıyor. Ama kasik ve bacak ağrısı bayram temizliğinden olabilir. Bakalım bekliyorum hayırlısı Allah'tan

Siz de benim gibisiniz.. bende pcos var ilaçsız adet olmam bu ay bayağı uğraştım kürler takviyeler ve döngünün 28.gununde yumurtlama yakaladım iki gün değerlendirdim bir gün boş gecirdim sonra ertesi gün yine değerlendirdm. Birkaç gündür yumurtalarda kramp vardı iki gündür alt karinda kramp vardı bugünde kasıklarim bacaklarım ağrıyor. Ama kasik ve bacak ağrısı bayram temizliğinden olabilir. Bakalım bekliyorum hayırlısı Allah'tan
Umarım vardır❤️

Akşam yapmayalım hepsi aynı saatlerde birbirine yakın olsun gündüz bir daha yapın atın eğer silikse çatlamıştır değerlendirirsiniz. Herkesin kopkoyu olmuyor benim mesela sizin sabah attığınız gibi oldu max. Ama doktora gittiğim için söylüyorum çatlamak üzere dedi sabah atın bakalım tekrar
Evet her gün aynı saatte yapmak gerçekten farkediyor sanırım pik oldu kızlar her iki testte de ikisi de gayet net ve koyu. Sizde de pik mi?

Eklentiler

• IMG_5762.webp
    IMG_5762.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar merhaba, testlerim bu şekilde, dün piki gördüm bugün biraz silikleşmiş gibi geldi, siz de bakar mısınız? Dün değerlendiremedim maalesef, bugüne kaldı, umarım kaçırmamışımdır☹️
Bence kaçırmamışsınız en son pik gözüküyor bugün değerlendirebilirsiniz

bir an göremeyeceğimi düşünmüştüm üstteki test hep silikti aynı gün ikisi de net çıktı vallahi üstteki markaya kızacaktım siz de görememiştiniz çünkü ☺️
Kaçıncı gün pik çatlama oldu bir kenara yazın inşallah lazım olmaz da gelecek ay bakarsınız sapma var mı düzenli mi diye

Kızlar benim ovulasyon üzerinden 10 gün geçti yaklaşık . Sürekli kasık ağrılarım oluyor acaba. Belirti mi ne olduğunu bilmiyorum

Kızlar benim ovulasyon üzerinden 10 gün geçti yaklaşık . Sürekli kasık ağrılarım oluyor acaba. Belirti mi ne olduğunu bilmiyorum
Bende de var benim de 6 gün oldu ama yumurta çatlamadan sonra başladı bence önce sağ sonra komple ama hiç hamilelik olduğunu sanmıyorum kendiminkini nedense his mi nedir

Back
X